Επίθεση οχι απο αδεσποτο...απο σπιτο-σκυλο+τον ιδιοκτήτη του!!!(υποτιθεμενο!)

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
36
Munich/Germany
Καλησπέρα σε ολους!Λοιπόν,πριν λίγο γύρισα απο την απογευματινή μου βόλτα με τον Περι...(ημιαιμο τζακ ρασελ) τον σκύλο της γειτόνισσας μου η οποία δεν ασχολείται με το σκυλί και τον βγάζω εγώ βόλτα να εκτονώνεται (αυτο ειναι άλλο θεμα για συζήτηση) καθε μέρα.Μολις δεχτήκαμε μια επίθεση σκύλου απο...σπίτι!Ναι ναι!Καλα ακούσατε!!!Περπατούσαμε λοιπόν καλα και ωραία σε μια περιοχή με τεράστιους δρόμους και αρκετή άπλα μπορώ να πω, (οσοι ξέρουν απο Λάρισα πίσω απο την Πινακοθήκη στην Νεάπολη) και ξαφνικά ακούω από πίσω μου έντονο γαύγισμα και τρέξιμο!Ωχ λέω μας την πέσανε!Και βλέπω ενα σκυλί σαν τον Τίτο στους 2 ξένους αν θυμάστε, να έρχεται κατα πάνω μας...εε εντάξει λέω σιγά...θα έρθει, θα μυριστούν και ολα καλά...ακούω όμως παράλληλα και μια αντρική φωνή να λέει:Ε, αυτο το σκυλί να μην ακούει...Αρη,Αρη ελα εδω....!Και σκάει το σκυλί μια δαγκωνιά στο πίσω πόδι του Πέρι.....!Παθαίνω το πρώτο σοκ!Τον μαζεύω στα πόδια μου και αρχίζω να μιλάω με τον κυριούλη....Διάλογος:
Εγώ:Δικός σας είναι?
Κυριος:ναι,ναι!(με χαρά κιολας!!!)Μη φοβάσαι δεν δαγκώνει.
Ε:Και τον έχετε ελευθερο στο δρόμο?
Κ:Δένεται αυτος κοπέλα μου? (με υπερηφάνεια και γελάκια!)
Ε:Δεν σας ειπα να τον δέσετε...σας ειπα να τον έχετε στην αυλή σας...Γιατί τώρα εγώ πείτε τον παιρνω αγκαλιά και ολα καλα.Αν ομως ερχόμουν με το μεγαλύτερο σκυλί μου (βλεπε Διας) σίγουρα δεν ξέρω τις αντιδράσεις κ των 2 σκυλιών.
Κ:Δεν θα έρθεις εσυ κοπέλα μου να με διώξεις απο την γειτονιά.Ο σκύλος το μόνο που κανει ειναι να επιβάλλεται στην περιοχή του.
Ε:Ακούστε να σας πω, εγω δεν ήρθα να διώξω κανέναν αλλα ούτε εσεις μπορείτε να διώξετε εμένα απο το δρομο.Εγώ οπως βλέπετε τον σκυλί το έχω με λουρί και το ελέγχω.Ο σκύλος να επιβάλλεται στην περιοχή του, στην αυλή σας στο σπίτι σας..οχι στην γειτονιά κ 2 τετράγωνα παρακατω!Δεν μπήκα στο σπίτι σας...βόλτα σε δημόσιο δρόμο βγήκα με το σκυλι μου!
Κ:΅Αντε απο κει....
Ε:Δεν λυπάμαι εσας...το σκυλί λυπάμαι που μπορεί να το βρείτε κομμάτια καμμια μέρα είτε απο άλλο μεγαλύτερο σκυλί,είτε απο διερχόμενο αυτοκίνητο....Κρίμα που υπάρχουν τέτοιοι ανεύθυνοι ιδιοκτήτες!
Και σηκ'ωνομαι και φεύγω....Λίγο πιο κάτω αφήνω τον Πέρι πάλι κατω να περπατήσει...που μας παίρνει χαμπάρι ο άλλος...φουλ στο τρέξιμο και τσουπ!Νατος!!!παλι γαυγίσματα κακο...προλαβαινω παίρνω αγκαλια τον μικρό και προσπαθούσα να διώξω απο τα πόδια μου το "Τιτο".Ετσι αρχίζουν οι της γειτονιας....Αρη,Αρη, μη φοβασαι δεν δαγκώνει...Αφήστε να ξέρω εγώ αν δαγκώνει ή όχι τους λέω...που πριν λίγο μου δάγκωσε το σκυλί μου...Μπα,μου λένε αποκλείεται!Ο Αρης δεν δαγκώνει...Δεν δαγκώνει εσας...που είστε γειτονιά του,που σας ξέρει χρόνια...ενστικτωδως ομως -γιατί σκύλος ειναι και μάλιστα χωρίς τρόπους οταν ο ιδιοκτήτης του τον αφήνει να αλωνίζει στους δρόμους σαν αδέσποτο- σε κάποιον αλλον καλή ωρα σε εμενα θα το κάνει...και τότε αν εγώ μυνήσω τον εν λόγω κύριο που το παίζει υποτιθέμενος ιδιοκτήτης δεν θα φταίω.Μούγκα η γειτονια!!!!

Τι να πω...ακομα προσπαθώ να ηρεμίσω...

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Έχεις ψηφιακή φωτογραφική μηχανή που να παίρνει και βίντεο? Αν ναι, πάρε βίντεο την επόμενη φορά συμπεριλαμβανομένου και καυγά και σχολίων της γειτονιάς και μετά κοπάνα του μήνυση.

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
36
Munich/Germany
Θα δω πως θα πράξω την επόμενη....Βασικά αυριο θα έχω και μάρτυρες δικούς μου μαζι....Το καλό που του θέλω ειναι να έχει μαζέψει το σκυλί του....(ναι ναι!και το βίντεο θα είναι σύμμαχος μου!)

Last edited:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
A picture is worth 1000 words. Έχε φυσικά και τους μάρτυρές σου, αλλά το βίντεο θα είναι ατράνταχτη απόδειξη και δε θα μπορεί αυτός να φέρει δικούς του μάρτυρες στο δικαστήριο που θα λένε ότι εσύ είσαι η κακιά και περίεργη και ο σκύλος του είναι αγγελάκι. Οπότε έχεις ΚΑΙ τους μάρτυρές σου ΚΑΙ το βίντεο.

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
Αχ και να μουν σε μια γωνια σε βλεπα να φορτωνεις!!!
Και μετα βεβαια αφου σταματαγα να γελαω θα ερχομουν προς τα κει!!!
Σε φανταζομαι παντως!!! ΧαΧαΧαΧα!!!

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Αλλος ενας τεραστιος βλακας. Πολυ εκνευριστικος, πολυ επικινδυνος και κομπλεξικος.

Σε κατι τετοιους, που ειναι πάμπολλοι, επρεπε να τους παιρνουν τα σκυλια. Τελος.

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
36
Munich/Germany
:)
Αχ και να μουν σε μια γωνια σε βλεπα να φορτωνεις!!!
Και μετα βεβαια αφου σταματαγα να γελαω θα ερχομουν προς τα κει!!!
Σε φανταζομαι παντως!!! ΧαΧαΧαΧα!!!
Μωρό μου δεν είναι για γέλια....απλά δεν με έχεις δει να φορτώνω γι'αυτο το λες!!!!Πιστεύω τουλάχιστον μετα τα γέλια οταν θα ερχόσουν προς τα κει να υπεράσπιζες εμένα....!(Γιατί σε έχω ικανό για να με κανεις να νευριάσω παραπάνω να ήσουν με το μέρος του!χαχα!)Ε και να άρχιζες και εσυ εκει τι θα γινόταν....μπορώ να φανταστώ και εγω!!!! :):) :)

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
:)

Μωρό μου δεν είναι για γέλια....απλά δεν με έχεις δει να φορτώνω γι'αυτο το λες!!!!Πιστεύω τουλάχιστον μετα τα γέλια οταν θα ερχόσουν προς τα κει να υπεράσπιζες εμένα....!(Γιατί σε έχω ικανό για να με κανεις να νευριάσω παραπάνω να ήσουν με το μέρος του!χαχα!)Ε και να άρχιζες και εσυ εκει τι θα γινόταν....μπορώ να φανταστώ και εγω!!!! :):) :)
Μην τα λες αυτα θα με περασουν για βαρβαρο... Και ξερεις απεχθανομαι την βια!!!
Βεβαιως στην αρχη θα τον υπερσπιζομουν!!!
Βασικα περα απο την πλακα υπαρχουν πολλοι μαλακες εκει εξω με πανομοιοτυπο τροπο συμπεριφορας.Ξερω και εγω εναν στη γειτονια π σε μενα δν εχει δωσει δικαιωμα ακομα. Αλλα θα δωσει ειναι σιγουρο.
Και μετα λενε ολοι πως το σκυλι ειναι κακο κτλ. Κανεις δν θα πει αυτος ο μαλακας το κανε ετσι κ καυχεται κιολας αντι να κοιταξει να σωσει η να παλεψει μια κατασταση!!!
Ντροπη σε καποιους!

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Καλά έκανες και τους τα 'ψαλλες! Ήσουν και ευγενική μπορώ να πω σε σχέση με το τι θα άκουγαν από μένα και ο "μάγκας" και οι υποστηρικτές! Τι κακό αυτό ρε παιδιά.... αν κάποιον τον ξέρουμε αμέσως να γίνουμε δικηγόροι.... και ας βλέπουμε το στραβό.... Πολλά τέτοια ακούω τώρα τελευταία.... άλλη μόδα μας βρήκε? Αμολάμε τον σκύλο το παίζουμε τρέλλα και όποιον πάρει ο χάρος.... τι να πεις......

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
36
Munich/Germany
Καλά έκανες και τους τα 'ψαλλες! Ήσουν και ευγενική μπορώ να πω σε σχέση με το τι θα άκουγαν από μένα και ο "μάγκας" και οι υποστηρικτές! Τι κακό αυτό ρε παιδιά.... αν κάποιον τον ξέρουμε αμέσως να γίνουμε δικηγόροι.... και ας βλέπουμε το στραβό.... Πολλά τέτοια ακούω τώρα τελευταία.... άλλη μόδα μας βρήκε? Αμολάμε τον σκύλο το παίζουμε τρέλλα και όποιον πάρει ο χάρος.... τι να πεις......
Χαχαχα!Σκεψου οτι ακομα ειμαι με τρεμαμενα χέρια!!Απο τα νεύρα μου!!!!Ηθελα δεν ήθελα τσιτωσα και σήμερα!Την ρύθμισα την πίεση μου!!!!Λες να αμολήσω και εγώ κανα Δια?!Αλλα ο δικός μου ο κακομοίρης και ελευθερος που ειναι δεν κάνει βήμα χωρις εμένα...Το βρήκα!Θα πάρω ενα τσιουάουα θα τον κάνω assassin και δεν θα μου την μπαίνει κανεις!!μικρός,μοχθηρός,του καράτε τιμωρός!!!!!χιχι!

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Το βρήκα!Θα πάρω ενα τσιουάουα θα τον κάνω assassin και δεν θα μου την μπαίνει κανεις!!μικρός,μοχθηρός,του καράτε τιμωρός!!!!!χιχι!
Μόλις θυμήθηκα τον Milo όταν φόρεσε τη μάσκα στην ταινία.... ένα μικρό κορμάκι με μια κεφάλα πράσινη και δοντάρες.... και από που άρπαζε τους bad guys?????

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Το ίδιο ακριβώς είχα πάθει εγώ το Πάσχα, όταν είχα βγάλει τη μικρή μου βόλτα.
Με ένα σκασμένο σκυλί που το παρατάει η άθλια ιδιοκτήτριά του στο δρόμο να κυκλοφορεί ελεύθερο με τις ώρες και όρμησε στη δικιά μου.
Φυσικά, η τύπισσα επέμενε ότι το σκυλί της δε δαγκώνει κι υπερβάλλω και δεν ξέρω τι βλέπω και το δικό της είναι το καλύτερο σκυλί στον κόσμο και πως δεν είμαι φιλόζωη που δεν αφήνω το σκυλί μου χωρίς λουρί να ορμάει ανεξέλεγκτα! Γκρρρ!

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
36
Munich/Germany
Μόλις θυμήθηκα τον Milo όταν φόρεσε τη μάσκα στην ταινία.... ένα μικρό κορμάκι με μια κεφάλα πράσινη και δοντάρες.... και από που άρπαζε τους bad guys?????
Χαχα!Ναι ναι!Εκει ακριβώς θα μάθει και ο δολοφονος να "χτυπαει"!

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Μια γενικοτερη παρατηρηση :

Λανθασμενα πολλες φορες νιωθουμε πως ολοι οι σκυλαδες του κοσμου ειναι σαν εμας ...προσωπικα , με ελαχιστους σκυλαδες της γειτονιας μου νιωθω στο ιδιο μηκος κυμματος.Ο ενας τα εχει στην ταρατσα , ο αλλος σε κοτετσι , η αλλη εχει γεμισει το δρομο κουραδες , του αλλουνου αρπαζει για πλακα και αυτος αδιαφορει , ο αλλος το βγαζει βολτα καθε Κυριακη , ο αλλος το λιωνει στο ξυλο.Εαν τα επαιρνα ολα τοις μετρητοις , θα επρεπε ειτε να τσακωνομαι καθε μερα ή να κυκλοφορω το βραδυ με κουκουλα και να απελευθερωνω σκυλια απο μιζερη ζωη.

Πολλες φορες πραγματικα αναρωτιεμαι μηπως αυτοι που δεν αγαπουν τα σκυλια ειναι καλυτεροι (τουλαχιστον πιο ''τιμιοι'') απο καποιους ''σκυλαδες'' .

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
Πολλες φορες πραγματικα αναρωτιεμαι μηπως αυτοι που δεν αγαπουν τα σκυλια ειναι καλυτεροι (τουλαχιστον πιο ''τιμιοι'') απο καποιους ''σκυλαδες'' .
Αν αναλογιστεις πως λενε την αληθεια πως δν γουσταρουν σκυλια κτλ τοτε ναι! Ειναι καλυτεροι.

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
@Tricky έχεις απόλυτο δίκιο σε όλα όσα λες. Ειδικά με την τελευταία σου πρόταση συμφωνώ 100%. Απλά όταν η αδιαφορία ή η "μαγκιά" κάποιων έχει ως αποτέλεσμα να κινδυνεύουν να δαγκωθούν σκύλοι οι άνθρωποι, να τρομοκρατηθούν σκυλάκια, παιδάκια.... καταλαβαίνεις τι εννοώ..... ε τότε δεν μπορώ να μην αντιδράσω και ότι βγει.

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Να δεις για πότε θα τον έδενε αν ήσουν βόλτα με Ντόπερμαν αντί για Τζάκ!!!!

Αυτό είναι που μου τη δίνει περισσότερο απ' όλα....
Κρυφο-σαδιστές είναι. Μέσα τους ΓΟΥΣΤΑΡΟΝ που ο σκύλος τους επιτίθεται σε άλλα ζώα (φτάνει να είναι μικρότερα ώστε να μην κινδυνεύει).

Αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
Ένας παρόμοιος βλάκας είχε λύσει το Ρότβαιλερ του στο πάρκο, ενώ δεν είχε καθόλου καλή υπακοή ο σκύλος.

Επιτίθεται σε ένα Τζακ Ράσσελ που έπαιζε μ' ένα κουκουνάριι (για να του το πάρει). Δεν θα πιστέψετε τι έγινε μετά!
Το Τζακ Ράσσελ χώθηκε από κάτω από το Ρότβαιλερ και το στείρωσε ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ. Του άρπαξε τα "μπαλάκια" και τα ξερίζωσε.
Το Ρότβαιλερ έκλαιγε ανάσκελα για 5 λεπτά (ούτε να σηκωθεί δεν μπορούσε από τον πόνο και τον φόβο) και μετά το έτρεξαν στον κτηνίατρο για ράμματα. Φυσικά τα μπαλάκια δεν σώθηκαν στο ελάχιστο....

Μία άλλη φορά μου έτυχε κι εμένα παρόμοια επίθεση ενώ έβγαζα βόλτα το κουτάβι μου! Η συζήτηση που έκανα με τον ιδιοκτήτη ήταν σχεδόν ίδια με αυτήν του θέματος!!! Όμως άλλαζε στο τέλος:

"Έχετε δίκιο! Τα σκυλάκια πρέπει να παίζουν ελεύθερα και να τ' αφήνουμε να προστατεύουν και την περιοχή τους! Ευτυχώς που καταλαβαίνετε! Έχω και ένα Πίτ-Μπουλ στο σπίτι! Μην κουνηθείτε, τρέχω να τον φέρω!!
Μήνες τώρα ψάχνω για κάποιο γείτονα που να μην φοβάται να λύσει τον σκύλο του να παίξει με το δικό μου! !!
Τι κι αν ξακωθούνε και λίγο; Ευκαιρία να μάθουμε ποιός ορίζει την περιοχή!!!" (είπα, με τεράστιο χαμόγελο!)
Ο τύπος δεν ξαναέλυσε ΠΟΤΕ τον σκύλο του (όχι στην δική μου γειτονιά τουλάχιστον).

Όσο για το παραπάνω θρέντ. Θα πήγαινα ΚΑΡΦΙ στην αστυνομία. Δεν το συζητάω καθόλου.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Λανθασμενα πολλες φορες νιωθουμε πως ολοι οι σκυλαδες του κοσμου ειναι σαν εμας ...
Βασιλη, συγνωμη παλι που αποκοπτω μια φραση απο ενα ολοκληρο ποστ.
Προσωπικα, αν δεν υπηρχε το φορουμ, μπορει και να νομιζα οτι ειμαι ο καλυτερος σκυλάς του κοσμου. Μα ουτε εναν σοβαρο να μην εχω γνωρισει απο κοντα πια?!

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Να δεις για πότε θα τον έδενε αν ήσουν βόλτα με Ντόπερμαν αντί για Τζάκ!!!!

Αυτό είναι που μου τη δίνει περισσότερο απ' όλα....
Κρυφο-σαδιστές είναι. Μέσα τους ΓΟΥΣΤΑΡΟΝ που ο σκύλος τους επιτίθεται σε άλλα ζώα (φτάνει να είναι μικρότερα ώστε να μην κινδυνεύει).

Αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
Ένας παρόμοιος βλάκας είχε λύσει το Ρότβαιλερ του στο πάρκο, ενώ δεν είχε καθόλου καλή υπακοή ο σκύλος.

Επιτίθεται σε ένα Τζακ Ράσσελ που έπαιζε μ' ένα κουκουνάριι (για να του το πάρει). Δεν θα πιστέψετε τι έγινε μετά!
Το Τζακ Ράσσελ χώθηκε από κάτω από το Ρότβαιλερ και το στείρωσε ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ. Του άρπαξε τα "μπαλάκια" και τα ξερίζωσε.
Το Ρότβαιλερ έκλαιγε ανάσκελα για 5 λεπτά (ούτε να σηκωθεί δεν μπορούσε από τον πόνο και τον φόβο) και μετά το έτρεξαν στον κτηνίατρο για ράμματα. Φυσικά τα μπαλάκια δεν σώθηκαν στο ελάχιστο....

Μία άλλη φορά μου έτυχε κι εμένα παρόμοια επίθεση ενώ έβγαζα βόλτα το κουτάβι μου! Η συζήτηση που έκανα με τον ιδιοκτήτη ήταν σχεδόν ίδια με αυτήν του θέματος!!! Όμως άλλαζε στο τέλος:

"Έχετε δίκιο! Τα σκυλάκια πρέπει να παίζουν ελεύθερα και να τ' αφήνουμε να προστατεύουν και την περιοχή τους! Ευτυχώς που καταλαβαίνετε! Έχω και ένα Πίτ-Μπουλ στο σπίτι! Μην κουνηθείτε, τρέχω να τον φέρω!!
Μήνες τώρα ψάχνω για κάποιο γείτονα που να μην φοβάται να λύσει τον σκύλο του να παίξει με το δικό μου! !!
Τι κι αν ξακωθούνε και λίγο; Ευκαιρία να μάθουμε ποιός ορίζει την περιοχή!!!" (είπα, με τεράστιο χαμόγελο!)
Ο τύπος δεν ξαναέλυσε ΠΟΤΕ τον σκύλο του (όχι στην δική μου γειτονιά τουλάχιστον).

Όσο για το παραπάνω θρέντ. Θα πήγαινα ΚΑΡΦΙ στην αστυνομία. Δεν το συζητάω καθόλου.
GOOD POST!!!!

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
36
Munich/Germany
Αν αναλογιστεις πως λενε την αληθεια πως δν γουσταρουν σκυλια κτλ τοτε ναι! Ειναι καλυτεροι.
To θέμα είναι να το λένε οτι δεν γουσταρουν τα σκυλιά μωρό μου, και οχι να έχουν σκυλιά!!!!Γιατί στη περίπτωση του κυριούλη αυτού είχε σκύλο αλλα μάλλον δεν γούσταρε τα υπόλοιπα σκυλιά!!!!Και ξέρεις πολύ καλά (η συζήτηση που ειχαμε χτες το βράδυ) οτι υπάρχουν ιδιοκτήτες που δεν παίρνουν από κουβέντες, και θεωρούν οτι κάνουν το καλύτερο.....ή το μέγιστο που μπορούν..και μετα τα σκυλούνια είναι δυστυχισμένα....