Σήμερα το μεσημερι πηγαμε στο κτηνιατρειο τον σκυλο μου...ειχε βγαλει μια κυστη στο ματακι του και ειχε κανει 2 ραμματα..σημερα εκανε διαρια και αμεσωσ πηγαμε στο κτηνιατρειο.! η κτηνιατροσ του εκανε αναισθησια και τον ειχα στην αγκαλια μου..εκεινη την ωρα μαθαμε οτι ειχε γκαστρεντεριτιδα ηπιασ μορφησ και οτι θα επαιρνε κατι χαπια και μια ειδικη τροφη για το στομαχι και για τα εντερα! μολισ γυρισαμε σπιτι τον ειχα ακομα αγκαλια και τον εβαλα στο κρεβατακι του...του εβγαλα το λουρι,εκεινοσ ηταν ακομη αναισθητοσ απο την μεθυ και μετα πηγα να τον χαιδεψω(οπωσ κανω παντα οταν τον βαζω στο κρεβατακι του) κατω απο το στομα του στον λαιμο(εκει του αρεσει παρα πολυ)! εκεινοσ χωρισ 2η σκεψη γυρισε και με δαγκωσε,εχω ολοκληρη πληγη στο δαχτυλο μου..αρχισα να του φωναζω,να κλαιω..δν ηξερα τι να κανω...τον εδεσα εκεινη την ωρα και πηγα και εβαλα μπεταντιν στο χερι μου..τον λυπηθηκα δεν ηθελα να τον βαρεσω εφοσον ηταν ακομα αναισθητοσ...Πωσ να το αντιμετωπισω αυτο το προβλημα? Με δαγκωσε και ουσιαστικα με ξερει πολυ καιρο...