Ως "σκυλομανα" ροτ που ξέρω οτι έχει προβλημα με (κάποια) σκυλιά εχω να πω οτι : στην Αθήνα δεν παμε σε σκυλοπαρκα (γενικα σε μερη που μαζεύονται πολλοί)
Ειναι παντα δεμενη κ κοντά μου
Αμα δω απο μακρια σκυλι/γατι κόβω λάσπη (γιατι να το διακινδυνευσω ρε παιδι μου να μου βγει ο ώμος?)
Επιλεγω ωρες μη αιχμής για βολτες (πολυ νωρις το πρωι,πολυ αργα το βραδυ)
Τα παραπανω τα κανω για μενα!
Δε περιμένω υποδειξεις απο κανεναν...ξερω το σκυλι μου,ξερω τα σκαλωματα της...κ προκειμενου να ευχαριστιεμαι εγω την εξοδο μας κ να μην τίθεται σε κίνδυνο η ιδια επιλεγω τα προαναφερθέντα!
Απο κει κ περα εχω να διηγηθω αμετρητες ιστοριες απειρου κάλους...
Οπως να περπαταμε σε πεζόδρομο κ απτο πουθενα να πεταγεται λυτο θηλυκο τσιουαουα να της μυρισει το .... (μιλάμε ειχε αγιο εκεινο το σκυλι,γιατι περιέργως δεν ενοχληθηκε η Ηρα) κ η αφεντικινα της στα δεκα μετρα,στα τετοια της ρε παιδι μου,δε τρεχει καστανο...
Μικρο πατσαβουροειδες σε εξωτερικο χωρο ταβερνας (ακα πεζοδρομιο) λυτο να μας χυμαει,να μη μας αφηνει να περάσουμε (απτο πεζοδρόμιο του προφανως) κ αχ η ιδιοκτήτρια του (περιέργως παντα πεφτω σε χαζογκομενες) να το θεωρει τοσο χαριτωμενο που το χρυσουλι της ειναι τοσο γενναίο κ ατρομητο...στα τετοια της που με εβλεπε εμενα να παλευω με το γομαρι μη της κανει μια χαψια το χρυσουλι της!
Γενικα...ολοι/ες στα τετοια τους!
Εν ολιγοις δεν ειναι θεμα μικροσωμου μεγαλοσωμου...ειναι θεμα ιδιοκτήτη...κ οι περισσοτεροι ειναι 1)ανευθυνοι 2)μαλακες 3)φουστοφλωρες που τα χουν για το θεαθήναι (excuse my language κιολας)
Τα πιτμπουλακια...
Προσωπικα πιο καλοψυχα γλυκα τρυφερα πλασματα (βαζω κ την μοσχαρα μου στην εξισωση) δεν εχω ξανα ματα δει...ολα τους...ψυχουλες!
Τωρα,αμα πεσουν σε λαλακες ιδιοκτητες (κυριως) τι να σου κανουν κ αυτα?
Τον τυπο αυτον εγω θα τον εβρισκα (αυτος με τον κ.κ. θα τον ξερει δε μπορει) κ θα του κανα μια μηνυση ολη δικη του,να μου πληρωνε κ τα κτηνιατρικα εξοδα να βαζε κ μυαλό ο άχρηστος!
Μονο τα σκυλια κ τα παιδια δε φταιγαν σαυτη την ιστορια,κ τελικα αυτα την πληρωσαν!