Αχα χα, ειλικρινά γέλασα με την περιγραφή!Βέβαια στη δική μας περίπτωση η κουτσή δεν είμαι εγώ (black humor)
Και για να μην είμαι off topic, εμείς συναναστρεφόμαστε-παίζουμε ελεγχόμενα, μόνο με θηλυκά σκυλιά.
Αχα χα, ειλικρινά γέλασα με την περιγραφή!Βέβαια στη δική μας περίπτωση η κουτσή δεν είμαι εγώ (black humor)
Και για να μην είμαι off topic, εμείς συναναστρεφόμαστε-παίζουμε ελεγχόμενα, μόνο με θηλυκά σκυλιά.
προφανως και δεν εχω δει καθαροαιμο πιτμπουλ..@pao131908
Μάλλον το πιο κοντινό που είδες σε bulldog είναι τα ημίαιμα τύπου πιτ που κυκλοφορούν κατά κόρον, που έχουν νεύρα από υδράργυρο σε σχήμα φυκια σε θαλασσοταραχή, εκπαίδευση από τα lidl και ιδιοκτήτες το Μήτσο, τον Μπάμπη και την Λίτσα που το πιο πειθαρχημένο πράγμα που έκαναν στην ζωή τους είναι ολοισια κουράδα.
είναι επιεικώς τραγικό να αναφέρονται τέτοιες κουβέντες σε κυνοφιλικό φόρουμ..τι διαφορά έχεις από αυτόν που πέτάει φόλες? και αυτός πιστεύει οτι καλύτερα να εξαφανιστούν κάποια σκυλιά γατιά η οτιδήποτε άλλα...ο μόνος που φταίει είναι ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ και πρέπει επιτέλους να αναλάβει τις ευθύνες τους...το παίζεις και στεναχωρημένος πανάθεμα σε...έχεις σκεφτεί ότι εδώ μπαίνουν και παιδιά πριν ξεστομίσεις τις ανοησίες σου?? τι παράδειγμα δίνουμε??? ντροπή μας πραγματικά να μεταδίδουμε τέτοια φασιστικά μηνύματα..Για αυτό είπα και με μεγάλη μου στεναχώρια εχω εκεί καταλήξει οτι ισως ειναι καλυτερα να εξαφανιστεί αυτη η φυλή δεν μας αξίζει όπως και πολλές αλλες.
χμμ μαλλον δεν καταλαβες με πιο νοημα το λεει και οτι δεν το εννοει κυριολεκτικα !είναι επιεικώς τραγικό να αναφέρονται τέτοιες κουβέντες σε κυνοφιλικό φόρουμ..τι διαφορά έχεις από αυτόν που πέτάει φόλες? και αυτός πιστεύει οτι καλύτερα να εξαφανιστούν κάποια σκυλιά γατιά η οτιδήποτε άλλα...ο μόνος που φταίει είναι ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ και πρέπει επιτέλους να αναλάβει τις ευθύνες τους...το παίζεις και στεναχωρημένος πανάθεμα σε...έχεις σκεφτεί ότι εδώ μπαίνουν και παιδιά πριν ξεστομίσεις τις ανοησίες σου?? τι παράδειγμα δίνουμε??? ντροπή μας πραγματικά να μεταδίδουμε τέτοια φασιστικά μηνύματα..
Ποσο δικιο εχεις φιλε μου.....είναι επιεικώς τραγικό να αναφέρονται τέτοιες κουβέντες σε κυνοφιλικό φόρουμ..τι διαφορά έχεις από αυτόν που πέτάει φόλες? και αυτός πιστεύει οτι καλύτερα να εξαφανιστούν κάποια σκυλιά γατιά η οτιδήποτε άλλα...ο μόνος που φταίει είναι ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ και πρέπει επιτέλους να αναλάβει τις ευθύνες τους...το παίζεις και στεναχωρημένος πανάθεμα σε...έχεις σκεφτεί ότι εδώ μπαίνουν και παιδιά πριν ξεστομίσεις τις ανοησίες σου?? τι παράδειγμα δίνουμε??? ντροπή μας πραγματικά να μεταδίδουμε τέτοια φασιστικά μηνύματα..
Δεν το εγραψα για να κακολογησω τα πιτμπουλ...ισα ισα εδω στην γειτονια μου-Αιγαλεω-ολοι οι φιλοι μας σχεδον-οι 7 στους 10-εχουν τετοια ρατσα & οι σχεσεις με την δικια μου ειναι αριστες...Το εγραψα πιο πολυ για να μαθω τι γινεται σε μια αλλη περιπτωση,αν εννοειται ξαναβρεθω,πως τα χωριζουμε,γιατι ειλικρινα κανενας μας εκεινες τις στιγμες δεν γνωριζε πως να τα χωρισει...@giorgostr καλα κανεις και λες το στορυ σου αλλα μονοι μας δικαζουμε τα πιτμπουλ με αυτες τις ιστοριες... εχω δει αμετρητες φορες σε παρκα σκυλων που πηγαινα παλια να γινονται παρομοια σκηνικα χωρις να εμπλεκονται πιτμπουλ... οκ σκυλια ειναι του δαγκωσε το αυτι..
ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΥΛΕΣ !! εμπεδωστε το μερικοι αυτο !!
το οτι τα πιτμπουλ εχουν εμφυτη μια παραπανω επιθετικοτητα στα αλλα σκυλια ναι, αλλα μεχρι εκει , δεν ειναι ουτε τερατα ουτε λιονταρια !
επισης αν σου ξανα συμβει αυτο απλα πνιξε το σκυλο που εχει κλειδωσει τα σαγονια του(οχι μεχρι να πεθανει εννοειται) απλα για να παρει αερα και να ανασανει ανοιγει το στομα του
![]()
https://www.dogforum.gr/community/threads/Σκυλοκαυγάς-αντιμετώπιση.33757/#post-884288Δεν το εγραψα για να κακολογησω τα πιτμπουλ...ισα ισα εδω στην γειτονια μου-Αιγαλεω-ολοι οι φιλοι μας σχεδον-οι 7 στους 10-εχουν τετοια ρατσα & οι σχεσεις με την δικια μου ειναι αριστες...Το εγραψα πιο πολυ για να μαθω τι γινεται σε μια αλλη περιπτωση,αν εννοειται ξαναβρεθω,πως τα χωριζουμε,γιατι ειλικρινα κανενας μας εκεινες τις στιγμες δεν γνωριζε πως να τα χωρισει...
Καλησπερα παιδια...μια & κουβεντιαζουμε για τις συμπεριφορες των πιτμπουλ,θυμηθηκα ενα περιστατικο που ελαβε χωρα εδω στην περιοχη μου,Αιγαλεω,στο γηπεδο Εδεσσης κοντα στα ΤΕΙ...Οπως καθε μερα,εκει γυρω στις 10 & μετα τη βγαζω βολτα την δικια μου,ειναι ημιαιμο ποιντερ[τη βλεπετε στη φωτο].Πεντε χρονια που την εχουμε κοιμαται μαζι μας μεσα στο σπιτι[ειναι της κορης μου],αλλα,εγω συνηθως την βγαζω εξω.Βρεθηκαμε με αλλους φιλους κοντα στο γηπεδο Εδεσσης & ειπαμε μια & ο χωρος ειναι μεγαλος,να μπουμε μεσα απο καποιο ανοιγμα που υπηρχε & να παιξουν τα σκυλια...Εγω με την δικια μου,μια αλλη φιλη με το δικο της το αρσενικο[ρατσα δεν θυμαμαι,λαμπραντορ;] και μια αλλη φιλη με το πιτμπουλ...ωραια μεχρι εδω...3 σκυλοι μεσα στο γηπεδο με το χορταρι,αρχισαν να παιζουν,να τρεχουν κλπ,& εμεις κουβεντιαζαμε κοιταζοντας τα....καποια στιγμη λοιπον,εντελως ξαφνικα,το πιτμπουλ αρπαζει το σκυλι της αλλης φιλης απο το αυτι....παγωσαμε...πεσαμε και οι 3 πανω τους...δεν το αφηνε με τιποτα...πανικος...το αιμα αρχισε να τρεχει...πρωτη φορα βρεθηκα σε τετοιου ειδος τσακωμο...η φιλη που ειχε το πιτμπουλ εχωσε τα χερια της στο στομα μηπως & το αναγκασει να αφησει το αλλο,αλλα,που,με τιποτα...κλειδωμενα τα σαγονια του...μαλιστα τη δαγκωσε κι ολας και ταλαιπωρηθηκε κατι μηνες με νοσοκομεια αφου ειχε δεσει το χερι της...Δεν ξεραμε τι να κανουμε...Τελικα πλησιασε καποιος νεαρος που γνωριζε απο τετοιες ιστοριες με πιτμπουλ & καταφερε και το ξεκολησε....Εννοειται,μετα,και αυτη ετρεξε σε κτηνιατρο για το σκυλι της που του ειχε κοψει το μισο αυτι...απο αιματα;;;πλημμυρησαμε...Επαθα την πλακα μου αυτη τη μερα...ασχημη εμπειρια φιλοι μου...δεν θα ηθελα να ξαναζησω τετοιες στιγμες.σας ευχαριστω & σορρυ αν σας κουρασα.
Τώρα γιατί τα λόγια σου μου θυμίζουν την Ευγγελία 666, ένα πάραξενο πράγμα! Λέω εγώ τώρα....εμ ολα τα πιτμπουλ χτυπανε αλλη μια ιστορια που το αποδικνυει γι αυτο λεμε οτι πρεπει να ειναι παντα με αλυσιδα οταν ειναι εξω...
δυστυχως πολλοι ανεγκεφαλοι τα βγαζουν χωρις αλυσιδα με αποτελεσμα να σκοτωνουν
Θα ξεκινήσω με τον σχολιασμό ότι δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσεις 2 αρσενικά με 1 θηλυκό ελεύθερα σε ένα χώρο να παίξουν. Οι πιθανότητες για "αίμα" είναι τεράστιες, ασχέτου ράτσας. Ακόμη κι αν έχουν συνηθίσει να πηγαίνουν δίπλα δίπλα στις βόλτες. Κάθε ιδιοκτήτης τουλάχιστον αρσενικού αυτό το μαθαίνει πριν πάρει ακόμη σκύλο.Καλησπερα παιδια...μια & κουβεντιαζουμε για τις συμπεριφορες των πιτμπουλ,θυμηθηκα ενα περιστατικο που ελαβε χωρα εδω στην περιοχη μου,Αιγαλεω,στο γηπεδο Εδεσσης κοντα στα ΤΕΙ...Οπως καθε μερα,εκει γυρω στις 10 & μετα τη βγαζω βολτα την δικια μου,ειναι ημιαιμο ποιντερ[τη βλεπετε στη φωτο].Πεντε χρονια που την εχουμε κοιμαται μαζι μας μεσα στο σπιτι[ειναι της κορης μου],αλλα,εγω συνηθως την βγαζω εξω.Βρεθηκαμε με αλλους φιλους κοντα στο γηπεδο Εδεσσης & ειπαμε μια & ο χωρος ειναι μεγαλος,να μπουμε μεσα απο καποιο ανοιγμα που υπηρχε & να παιξουν τα σκυλια...Εγω με την δικια μου,μια αλλη φιλη με το δικο της το αρσενικο[ρατσα δεν θυμαμαι,λαμπραντορ;] και μια αλλη φιλη με το πιτμπουλ...ωραια μεχρι εδω...3 σκυλοι μεσα στο γηπεδο με το χορταρι,αρχισαν να παιζουν,να τρεχουν κλπ,& εμεις κουβεντιαζαμε κοιταζοντας τα....καποια στιγμη λοιπον,εντελως ξαφνικα,το πιτμπουλ αρπαζει το σκυλι της αλλης φιλης απο το αυτι....παγωσαμε...πεσαμε και οι 3 πανω τους...δεν το αφηνε με τιποτα...πανικος...το αιμα αρχισε να τρεχει...πρωτη φορα βρεθηκα σε τετοιου ειδος τσακωμο...η φιλη που ειχε το πιτμπουλ εχωσε τα χερια της στο στομα μηπως & το αναγκασει να αφησει το αλλο,αλλα,που,με τιποτα...κλειδωμενα τα σαγονια του...μαλιστα τη δαγκωσε κι ολας και ταλαιπωρηθηκε κατι μηνες με νοσοκομεια αφου ειχε δεσει το χερι της...Δεν ξεραμε τι να κανουμε...Τελικα πλησιασε καποιος νεαρος που γνωριζε απο τετοιες ιστοριες με πιτμπουλ & καταφερε και το ξεκολησε....Εννοειται,μετα,και αυτη ετρεξε σε κτηνιατρο για το σκυλι της που του ειχε κοψει το μισο αυτι...απο αιματα;;;πλημμυρησαμε...Επαθα την πλακα μου αυτη τη μερα...ασχημη εμπειρια φιλοι μου...δεν θα ηθελα να ξαναζησω τετοιες στιγμες.σας ευχαριστω & σορρυ αν σας κουρασα.
καλα εσυ μπορει να ισχυριζεσαι οτι εισαι με τα καλα σου..εμεις τι να κανουμε?χααχααχχχααχα(χιουμορ)Τώρα γιατί τα λόγια σου μου θυμίζουν την Ευγγελία 666, ένα πάραξενο πράγμα! Λέω εγώ τώρα....
Το εξέλαβες τελείως λάθος. Κι εγώ δεν συμφωνώ με την "εξαφάνιση" της @vek , αλλά αντιλαμβάνομαι πλήρως το πνεύμα των λεγομένων.είναι επιεικώς τραγικό να αναφέρονται τέτοιες κουβέντες σε κυνοφιλικό φόρουμ..τι διαφορά έχεις από αυτόν που πέτάει φόλες? και αυτός πιστεύει οτι καλύτερα να εξαφανιστούν κάποια σκυλιά γατιά η οτιδήποτε άλλα...ο μόνος που φταίει είναι ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ και πρέπει επιτέλους να αναλάβει τις ευθύνες τους...το παίζεις και στεναχωρημένος πανάθεμα σε...έχεις σκεφτεί ότι εδώ μπαίνουν και παιδιά πριν ξεστομίσεις τις ανοησίες σου?? τι παράδειγμα δίνουμε??? ντροπή μας πραγματικά να μεταδίδουμε τέτοια φασιστικά μηνύματα..
εγω ? εγώ λέω απλώς την κατάληξη αυτή είναι η αλήθεια και εκεί αν δεν αλλάξει κάτι θα καταλήξει σαν φυλή και όχι μόνο αυτή μετά θα πάρουν σειρά άλλες και πάει λέγοντας.είναι επιεικώς τραγικό να αναφέρονται τέτοιες κουβέντες σε κυνοφιλικό φόρουμ..τι διαφορά έχεις από αυτόν που πέτάει φόλες? και αυτός πιστεύει οτι καλύτερα να εξαφανιστούν κάποια σκυλιά γατιά η οτιδήποτε άλλα...ο μόνος που φταίει είναι ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ και πρέπει επιτέλους να αναλάβει τις ευθύνες τους...το παίζεις και στεναχωρημένος πανάθεμα σε...έχεις σκεφτεί ότι εδώ μπαίνουν και παιδιά πριν ξεστομίσεις τις ανοησίες σου?? τι παράδειγμα δίνουμε??? ντροπή μας πραγματικά να μεταδίδουμε τέτοια φασιστικά μηνύματα..
θα δικαιολογούσα τα πάντα στα ποστ σου, αν δήλωνες ηλικία 12 ετών. Στα 26, τέτοιες απαντήσεις δείχνουν πρόβλημα αυτοεκτίμησης.καλα εσυ μπορει να ισχυριζεσαι οτι εισαι με τα καλα σου..εμεις τι να κανουμε?χααχααχχχααχα(χιουμορ)
χαιρομαι που σας ποναω επειδη λεω αληθειες![]()
xaxaaxxaxxaaxaxaxxaxaxaxxχααχαχαχαχαχαχαχαχθα δικαιολογούσα τα πάντα στα ποστ σου, αν δήλωνες ηλικία 12 ετών. Στα 26, τέτοιες απαντήσεις δείχνουν πρόβλημα αυτοεκτίμησης.
Αν ήμουν ο Βασίλης θα σου έκοβα μέχρι και την καλημέρα γι αυτό το ποστΟ Βασιλάκης θα μπορούσε να είναι πατέρας σου ...