Επίθεση ανευ λογου ?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Το μονο που μπορω να συμπερανω απο ολα αυτα ειναι οτι απο δω κ μπρος τουλαχιστον μπροστα σαυτα τα δυο κ κυριως στον 2ο θα φροντιζω να χω τα χερια μεστις τσεπες!
Αν όσα γράφεις, είναι έτσι όπως τα γράφεις, αυτό που λες, όφειλε να στο έχει πει ο ίδιος ο ιδιοκτήτης, από την πρώτη συνάντηση και πριν καν, πλησιάσεις.

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Αν όσα γράφεις, είναι έτσι όπως τα γράφεις, αυτό που λες, όφειλε να στο έχει πει ο ίδιος ο ιδιοκτήτης, από την πρώτη συνάντηση και πριν καν, πλησιάσεις.
Δε μου πε ποτε ο ανθρωπος ειναι αγαπουλας καντου χαδακια κ φιλακια like theres no tomorrow...οπως κ δεν του κανα ποτε μου αλλωστε
με ειχε προειδοποιησει για το "ποιόν" του,γιαυτο κ ολες οι''συναναστροφες" μας εγιναν παρουσια ιδιοκτητη του...
εαν με ρωτας αν περναγα ποτε απτο σπιτι του αν θα σταματαγα να τον χαιρετισω,οπως κανω με αλλα σκυλια,η απαντηση θα ηταν αμετακλητα ΟΧΙ!
κ οταν με "κλειδωσε" κ με γυροφερνε ωσαν ο καρχαριας την μαριδα αφου τον παρατηρησαμε για καμποση ωρα τι θα κανει εντελει ο ιδιοκτητης μπηκε μπροστα,κυριολεκτικα με εκρυψε με το κορμι του κ αφου δεν τα παραταγε (να με γυροφερνει κ να με κοιταει με μισο ματι) ο ιδιοκτητης τον αρπαξε απτον πνιχτη να φυγουν.

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.882
8.847
Πρέβεζα
κ οταν με "κλειδωσε" κ με γυροφερνε ωσαν ο καρχαριας την μαριδα αφου τον παρατηρησαμε για καμποση ωρα τι θα κανει εντελει ο ιδιοκτητης μπηκε μπροστα,κυριολεκτικα με εκρυψε με το κορμι του κ αφου δεν τα παραταγε (να με γυροφερνει κ να με κοιταει με μισο ματι) ο ιδιοκτητης τον αρπαξε απτον πνιχτη να φυγουν.
Ο μπαμπάς καρχαρίας εκπαιδεύει τον νεαρό καρχαρία :
- Βλέπουμε τον άνθρωπο, απομακρυνόμαστε, σηκώνουμε πτερύγιο, πάμε αργά
προς τα πάνω του, κάνουμε 2 περιστροφές αριστερόστροφες,
απομακρυνόμαστε, επιστρέφουμε για άλλες 2 δεξιόστροφες,
απομακρυνόμαστε και κάνουμε επίθεση.
Κατάλαβες; πες τα και εσύ.
- Εεε, ναι, τον βλέπουμε, σηκώνουμε πτερύγιο, 1 στροφή αριστερά.1 δεξιά και τρώμε!
- Όχι, όχι.. πρόσεχε τα βήματα είναι σημαντικά ! Βλέπουμε τον άνθρωπο,
απομακρυνόμαστε, σηκώνουμε πτερύγιο, πάμε αργά προς τα πάνω του,
κάνουμε 2 περιστροφές αριστερόστροφες, απομακρυνόμαστε, επιστρέφουμε
για άλλες 2 δεξιόστροφες, απομακρυνόμαστε και κάνουμε επίθεση.
Κατάλαβες τώρα; πες τα και εσύ.
- Μμμ, ναι, τον βλέπω, σηκώνω πτερύγιο, 2 στροφές γύρω του και τρώμε !
- ΟΧΙ ! , ΟΧΙ !, προσπάθησε ξανά..
- Τον βλέπω.., πλησιάζω αργά.., κάνουμε.. 2 στροφές προς τα δεξιά.
δεν τα θυμάμαι ρε μπαμπά είναι πολλά.
- E, τι να σου πω....
Φά'τον με τα σκατά !!!

Last edited:

Chris K.A.

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2014
566
1.037
42
Aθήνα
Καλησπέρα & καλή χρονιά everybody,με υγεία & χαρά!
Διάβασα όλο το νήμα,δεν έχω κάτι να προσθέσω πέραν του οτι ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ότι ο @GRDANE μίλησε για αιδία στην πρώτη του απάντηση?ΚΑΝΕΙΣ δεν του είπε ή να βγάλει ένα Α ή να βάλει ένα Ο?Χάθηκαν τα αντανακλαστικά αυτού του φόρουμ πια...

• Like
Reactions: Estranged

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Καλησπέρα & καλή χρονιά everybody,με υγεία & χαρά!
Διάβασα όλο το νήμα,δεν έχω κάτι να προσθέσω πέραν του οτι ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ότι ο @GRDANE μίλησε για αιδία στην πρώτη του απάντηση?ΚΑΝΕΙΣ δεν του είπε ή να βγάλει ένα Α ή να βάλει ένα Ο?Χάθηκαν τα αντανακλαστικά αυτού του φόρουμ πια...
Χρήστο μου, Καλή Χρονιά! Πάντα με υγεία και αισιοδοξία!:)

Επίσης, νομίζω ότι (σχεδόν) όλοι το είδαμε... και οι περισσότεροι καταλάβαμε ότι το "τ αιδια" σήμαινε "τα ιδια"... απλά, πάνω στην ταχύτητα να γράψει, πάτησε το space bar ταυτόχρονα με το επόμενο γράμμα...;)
Κι εγώ το παθαίνω πολύ συχνά... και όχι μόνο αυτό... τόσο πολύ, που νομίζω ότι έγινα δυσλεκτικός με τα χρόνια!:p:D

LaCat

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2013
861
923
Κι εγώ το παθαίνω πολύ συχνά... και όχι μόνο αυτό... τόσο πολύ, που νομίζω ότι έγινα δυσλεκτικός με τα χρόνια!:p:D
Νόμιζα ότι αυτή τη σκέψη την έκανα μόνο εγώ! :D
Καλά, με το "και όχι μόνο αυτό" θα μπορούσαμε να ανοίξουμε μεγάλο κεφάλαιο.
Το γελοίο είναι ότι δε θυμάμαι κατά πόσο έκανα τέτοια λάθη στο παρελθόν, προ της τόσο έντονης χρήσης του υπολογιστή. Δηλαδή πακέτο ήρθε και το αλτσχάιμερ... :barefoot:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.994
Νεότερο μέλος
Μέλα το σκυλάκι