Επίθεση αδέσποτων και μη,πώς τα αντιμετωπίζουμε.

frog

Well-Known Member
3 Ιανουαρίου 2011
129
0
Αθηνα
ο δικος μου πριν καμια βδομαδα στον υμητο ειχε την πρωτη μαχη εννοειται με δεσποζομενο!! τι μπροστα μπηκα, τι αγριοφωναρες, τι βλεμα ροφου κ σμερνας κ αγελαδας μαζι, τι πετρες του πεταξα του ελευθερου γ.π. αυτος το χαβα του!! να προσπαθω να τον διωξω τουλαχιστον για ενα πενταλεπτο κ αυτος εκει!! ο δε ιδιοκτητης του να ερχεται σαν χελωνα κ να μου λεει να πεταξω καμια πετρα στο σκυλο του για να φυγει!! τελικα το κακο δεν το αποφυγαμε, ανακγαστηκα κ εγω να αφησω το λουρι κ ο θεος βοηθος κ απο χελωνα ο τυπος εγινε πυραυλος!! με αδεσποτα κ εγω δεν ειχα ποτε προβλημα οσα κ να τανε. με μια φωνη κ καμια πετρα λακιζουνε!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
ο δικος μου πριν καμια βδομαδα στον υμητο ειχε την πρωτη μαχη εννοειται με δεσποζομενο!! τι μπροστα μπηκα, τι αγριοφωναρες, τι βλεμα ροφου κ σμερνας κ αγελαδας μαζι,
Γέλασα πολύ με την περιγραφή!! :)

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Πρέπει λοιπόν να διοργανώσουμε κάποιο σεμινάριο με θέμα "το βλέμμα του ροφού",για να μάθουμε πως γίνεται,αχρείαστο να'ναι...:D

frog

Well-Known Member
3 Ιανουαρίου 2011
129
0
Αθηνα
παιδια δεν υπερβαλω καθολου, τα δεσποζομενα δεν μασανε μια! κ ειδικα μολις πλησιασει στο σημειο κ ο πανηλιθιος ιδιοκτητης, σου χουνε κανει ντου σε δευτερολεπτα!! κ αντε ξεμαγκωσετα μετα! κ αν πεσει στο διαβα μας κανενα rotie ή τιποτα μαστιφοειδη? εφιαλτης......:eek::eek::eek:

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Με ροντβαιλερ και ντόπερμαν έχω αντιμετωπίσει κι εγώ θέμα,και μου κόπηκε η χολή στη κυριολεξία!!!
Ειδικά το ροντ που έφυγε απο ανοιχτή πόρτα κήπου και ερχόταν καταπάνω μας!! Στο τσακ βγήκε ο ιδιοκτήτης του να το μαζέψει!!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97