Επίθεση Από ελεύθερο Pit bull στην βόλτα

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
αχαχαχα βρε γκελυ εχεις το γνωστο μαστιγιο με τις 9 ουρες? τωρα που το λες εχω παρει ενα βαλσαμικο ξυδι σε σπρευ .θα το παρω μαζι μου την αλλη φορα.ειναι και οικονομικο .τα σπρευ τα ειδικα εχουν κατι τρελλες τιμες ,ασε που εχουν πιπερι μεσα και θα το καταστρεψουν το αμοιρο αδεσποτο.

silver

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
813
1
Αθήνα
Την έχει δοκιμάσει δηλαδή αυτήν τη τεχνική με τη μαγκούρα κανείς; θέλετε να μου πείτε ότι ένα άγριεμένο σκυλί αν το χτυπήσεις με ξύλο θα φύγει μακριά; Κι αν απλώς γίνουν χειρότερα τα πράγματα; Τότε θα κάνω το κεφαλοκλείδωμα;
Πάντως, μια φορά που μου έτυχε με ροτβάιλερ λυτό και τρελή ιδιοκτήτρια. Έβαλα το σκύλο από πίσω μου για να κοιτάξει εμένα το σκυλί (με την ελπίδα ότι δε θα μου έκανε τίποτα εμένα) και να βρει το χρόνο η τρελή να το μαζέψει. Αυτό δούλεψε - εγώ μετά χρειαζόμουν βάλιουμ. Μπορεί να ταν και τυχαίο και το ροτ να μην ήταν γενικά επιθετικό -δε μου φάνηκε πολύ μεγάλο - και να ταν απλά κακιά στιγμή.

Πάντως έχω μαγκούρα φτιαγμένη ειδικά για μένα απ τον παππού μου - εγώ και η Χάιντι. Να θυμηθώ να τη φέρω απ το χωριό.
Εγώ συγκεκριμένα, θα προτιμούσα το spray. Τη μαγκούρα είπαμε....μόνο για "χαριτωμένα συστημένα" σε κάτι ιδιοκτήτες σαν αυτούς που περιέγραψε ο under. Κατα τ άλλα, ό,τι είπες....Μπαίνεις μπροστά(αν έχεις το κουράγιο)
Τη μαγκουρολύση πάντως, τη σκεφτόμουν(εγώ που δεν έχω το κουράγιο:D) σαν τρόπο απώθησης σε περίπτωση που δεν κάνει πίσω ο άλλος σκύλος. Απώθησης (αντί χεριών πχ), όχι χτυπήματος. Ή λουριδιά στη μύτη που έχει προτείνει μία εκπαυδεύτρια σκύλων εδώ. Στα δύσκολα είπαμε....

Last edited:

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Το αγριεμενο ζωο θα τρωει μεχρι να φυγει ειναι απλο.Πιστεψτε με οσο τσαντιλας και αν εισαι η μαγκουρα ποναει και μαλιστα αν την φας στο κεφαλι ποναει περισσοτερο.maxinikol εγω που βγαζω σε πλατειες και σε κεντρικα μερη τον σκυλο μου για κοινωνικοποιηση και οχι σε δαση ειμαι εκτεθιμενος απο παντου.Σκεψου το λιγο και τα λεμε:)

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Δεν μπορώ να γνωρίζω αν έχει αποτελεσμα σε όλα τα επιτιθέμενα σκυλιά, όμως εγώ το έχω χρησιμοποιήσει στα 5-6 μετρα, δύο φορές σε εχθρικούς σκύλους που έρχοταν τρέχοντας και με όχι καλες διαθέσεις στον δικό μου, οι οποίοι έκαναν μεταβολή και έφυγαν, παρ ότι ημουν έτοιμος για καλό και για κακό εαν δεν έπιανε να ρίξω κλωτσιά! (ουτε φάνηκε να πονανε, ούτε να υποφέρουν!)
Κανει ριπή ήχων 120db (σαν ένα πολυβόλο σε ένταση) και συγχρόνως αναβοσβύνει και δυό ισχυρα led.
Θεωρώ ότι ο επιτιθέμενος χάνει την διάθεση να επιτεθεί σε κάτι που κάνει τοσο πολύ θόρυβο και αναβοσβύνει φώτα.
Το σκυλί μου ούτε πήρε χαμπάρι τίποτα.
Οι υπέρηχοι είναι ήχοι κατευθυνόμενοι, δεν διαχέωνται όπως οι χαμηλές συχνότητες, επομένως τους ακούει έντονα μονο ο σκύλος προς τον οποίο το στρέφεις.

Τώρα αν σου επιτεθεί κουφό σκυλί ή τόσο άφοβο... αφού δεν εμπιστευεσαι το πόδι σου, έχε την μαγκούρα!

Παντως η τιμή είναι υπερβολική, υπάρχουν στο ebay από Κίνα από 10 περιπου ευρώ και κάνουν ακριβώς την ίδια δουλειά.

Υποθετω ότι καταλαβαίνετε ότι είναι κάτι για έκτακτη ανάγκη και όχι όποιο σκυλι φοβόμαστε να το πολυβολάμε με ήχους!

Last edited:

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
βρε κυριακο δε το παω καθημερνα βολτα σε κανα δρυμο .σε αλσυλιο -δασακι που πανε δεκαδες σκυλια παω.πιο κοινωνικοποιημενο σκυλι απο το δικο μου δεν εχεις δει. η χαρα του ιδιοκτητη.βεβαια ειναι 7 μηνων ακομα αλλα χτιζουμε καθημερινα τον χαρακτηρα του.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ