Επέμβαση διαχείρισης

Status
Κλειδωμένο θέμα

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Ξερεις τι πονο εχει ενα σκυλος που γλυστραει με αυτο το βαρος?
Και δεν καταλαβα που ειναι το αστειο για μερικους υποτιθεμενους σοβαροφανης σκυλοφιλους?και θελουν και Happy hour?
Πρεπει να μου γινει πολεμος με αυτον τον τροπο?
Για αυτον τον λογο παιρνω P.M τα οποια λενε ,"Ηλια τραβηξαμε τα ιδια και εμεις,παρακολουθουμε αλλα δεν γραφουμε,γιατι το φορουμ το ελεγχει μια κλικα?Και απορουμε πως αντεχεις να σε αντιμετωπιζουνε με αυτον τον τροπο,ειρωνιες,βρισιες εμμεσως,και προσβλητικα σχολια?και οτι ειναι πολλοι που διωχτηκαν με αυτην την συμπεριφορα?Καταλαβαινετε με τι τροπο εκφραζεστε?
Admin ζητω δημοσιως την επεμβαση σου.

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Η όποια επέμβαση θα γίνει , όχι κατόπιν παραγγελίας , αλλά ανάγκης , όπως πάντα.

Μια που το "αίτημα" έγινε δημόσια , θα μεταφέρω το "αίτημα" σας στα "Σχόλια και Προτάσεις" και το λέω δημόσια , και εκεί θα ήθελα να μου αναπτύξετε το είδος της επέμβασης που επιθυμείτε καθώς και τους λόγους.

Ευχαριστώ πολύ!

Υ.Γ. Κατηγορίες που στρέφονται κατά της διαχείρισης και του φόρουμ κατ'επέκταση , είναι φρόνιμο να έχουν επιχειρήματα.

Είναι παράλογο να ζητάμε την βοήθεια κάποιου που μόλις αποκαλέσαμε "κλίκα".

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Δεν εχει καμια σχεση με την διαχειριση η εσενα Admin, ο χαρακτηρισμος κλικα που δεν τον εκανα εγω, απλα εγραψα κατα γραμμα το P.M που πηρα.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Μιλάς για την δικιά μου συμπεριφορά ή όχι ?

Συμμερίζεσαι αυτά που λένε τα pm που πήρες ?

Αν ναι, και μιλάς και για την δικιά μου συμπεριφορά, μπορούμε να συνεχίσουμε να μιλάμε επί προσωπικού.

Αν όχι γράψε λάθος

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Το θέμα δημιουργήθηκε μετά από αίτημα του μέλους omarock και θα μείνει ανοιχτό για να μας περιγράψει το μέλος τι είδους παρέμβαση ζητά και για ποιούς λόγους.

Θα μείνει ανοικτό μόνο για αυτο τον σκοπό!

Δεν θα γίνει μέρος για προσωπικές αντιπαραθέσεις , οι οποίες αν υπάρξουν θα διαγραφούν και θα υπάρξει ποινή και για τα μέλη.

Αν εντός 24 ωρών , πιστεύουμε ότι είναι αρκετές , δεν υπάρξει πρόταση προς συζήτηση από το μέλος omarock , το θέμα θα διαγραφεί , καθώς και όλες οι παρόμοιες δημοσιεύσεις.

Η μη συμμόρφωση με τα παραπάνω και οι αβάσιμες κατηγορίες θα έχουν ως αποτέλεσμα το ban (απαγόρευση) των μελών που θα εμπλακούν.

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Το προβλημα ξεκινησε οταν ρωτησα αν τα Schutzhunde τα οποια εκπαιδευονται σαν σκυλοι προστασιας μπορουν να γινουν επικινδυνα σε περιπτωση που δεν εχουν την καταληλη εκπαιδευση,απο τον καταληλο εκπαιδευτη,και με τον καταληλο χειριστη,οπως και με το καταληλο σκυλι.
Και τι γινεται με σκυλους οι οποιοι δεν κανουν την εκπαιδευση μεχρι τελους αλλα την σταματανε για διαφορους λογους θελετε γιατι ο ιδιοκτητης δεν θελει αλλο,θελεις γιατι το σκυλι κρινετε ακαταληλο.
Επειτα ρωτησα αυτα τα σκυλια που εκπαιδευτηκαν να δαγκωνουν και επιβραβευτηκαν για αυτο, και γυμναστηκαν για να δαγκωνουν σωστα, ειναι επικινδυνα?
1ον-Ποιος κρινει αν ο χειριστης ειναι καταληλος για αυτην την εκπαιδευση?
2ον-Ποιος κρινει αν ο σκυλος κανει για αυτην την εκπαιδευση ,ακομη και απο αποψη υγειας εστω,η χαρακτηρα?
3ον-Ποιες ειναι οι σχολες που κανουν τετοια εκπαιδευση σωστα,υπαρχει καποια πιστοποιηση?
4ον-Τι γινεται με τους σκυλους που δεν τα καταφεραν εγιναν επιθετικοι η δεν ηταν υπακουη?
Συνεχισα με ορισμενα βιντεος και δημοσιευματα απο την Γερμανια με περιστατικα που χρησημοποιηθηκε βια με χτυπηματα και ηλεκτροσοκς στα σκυλια στην εκπαιδευση,οπως και επιθεσης σε ατομα χωρις ευθυνη,μπας και παρω καμια απαντηση,και αντι για απαντησεις μου γινοταν ερωτησεις.
Αρχισαν η ειρωνιες για τα Φιλα,τονισα πολλες φορες οτι ορισμενοι ειναι εκτος θεματος, και με προσεβαλαν εμμεσα με χαρακτηρισμους γελοιους τοσο που δεχτηκα P.Ms συμπαραστασης αν καποιος βλεπει τιποτα παραλογο στις ερωτησεις μου και καποια σχεση με τα Φιλα ας το γραψει.
Χαρακτηρισμος 1 διαβασες μερικες πιπες,καπου στους κανονισμους γραφει κατι για ευπρεπεια,τα υπολοιπα μπορειτε να τα διαβασετε στο θεμα "ειναι επικινδυνα τα σκυλια ατυνομιας και στρατου"
Σημερα ανοιχτηκε ενα θεμα με σκοπο την προσβολη μια ρατσας, μεσω γελειων σχολιον,και βιντεος απο ολο τον κοσμο τα οποια δειχνουν το τεστ ταμπεραμεντου απο αποτυχημενους ερεθιστες οπως ηταν και το δικο μου,τα σχολια αυτα προσβαλουν μια ρατσα που ειναι απο τις πιο υπερηφανες και ευγενεις ρατσες στον κοσμο με τροπο που μονο ενας γελοιος και χαμηλου επιπεδου ανθρωπος θα μπορουσε να κανει και να ανηκει και σε μια κοινοτητα σκυλοφιλων.
Παρακαλω τα σχολια σας

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Καλώς ή κακώς η ειρωνία , ο σαρκασμός , το χιούμορ είναι μέσα έκφρασης που δεν μπορούν να καταδικαστούν και να επιφέρουν ποινές σε καμία κοινότητα , διαδικτυακή ή όχι.

Θα μπορούσαν να επιφέρουν ποινές ανυπόστατες κατηγορίες και ύβρεις και παρακαλώ , αν και όπου υπάρχει κάτι τέτοιο , να μου το υποδείξετε για να ενεργήσω ανάλογα.

Σε όσα μου αναφέρατε δεν είδα κάτι τέτοιο.

Περί προσβολής φυλών , πάλι δεν υπάρχει κανόνας και πως θα μπορούσε άλλωστε;

Αν γράψει κάποιος "Τα Poodle είναι άχρηστα!" δεν μπορεί η διαχείριση (και δεν επιθυμεί) να τον τιμωρήσει.
Κάθε ένας που συμμετέχει σε δημόσιο διάλογο κρίνετε και κρίνει.
Εμείς προτείνουμε και ενθαρύνουμε την επιχειρηματολογία.

Μη ξεχνάμε πως οι φυλές , οι σκύλοι , δεν μπορούν να προσβληθούν!

Απαγορεύονται οι ύβρεις και οι κατηγορίες προς πρόσωπα και μέλη , χωρίς βάση και θέση στο dogforum.gr.

Τα "εκτός θέματος" κάνουμε αγώνα να τα περιορίσουμε και να τα συμμαζεύουμε , πράγμα πολύ δύσκολο , ιδιαίτερα όταν δεν έχουμε την δική σας βοήθεια.

Υπάρχουν διαμαρτυρίες όταν επεμβαίνουμε , διαμαρτυρίες και όταν δεν επεμβαίνουμε.

Ακόμα και εσείς ο ίδιος έχετε εκφραση δυσαρέσκεια και για τις δύο περιπτώσεις , αλλά είναι δεκτόν.

Ελπίζω να βοήθησα.
Αν χρειάζετε κάτι παραπάνω , παρακαλώ να μου το γράψετε είτε εδώ (το θέμα θα κλειδωθεί αύριο) , είτε σε π.μ. και θα κάνω ότι είναι δυνατόν για να βοηθήσω εξηγώντας ή δρώντας.

Ευχαριστώ πολύ!

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
OK Admin απο εμενα θεωρειτε ληξαν το θεμα,εχει περισσοτερο να κανει με καταχρηση δικαιωματων απο ορισμενους, ειναι ενα απο τα αρνητικα της Δημοκρατιας.

Status
Κλειδωμένο θέμα