Εξόρμηση στο fazoo

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
36
Munich/Germany
Παιδια εγώ τελικα θα έρθω μονη μου...αν θέλει κανεις απο Δυτικά να τον παρω μαζι ας μου στείλει πμ.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Δε μου λέτε σε σας βρέχει??
Εδώ σε μένα βρέχει από χθες το βράδυ..... :(
Να πάρουμε Μαριάνθη να ρωήσουμε αν βρεχει κι εκεί? (γ@μ@το κάθε φορά που κανονίζουμε εξόρμηση σ'αυτό το καταφύγιο, αποφασίζει να ρίξει καρεκλοπόδαρα!)

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Μίλησα μόλις με Μαριάνθη. Εχει ομπρέλα και σόμπα και ζεστή σοκολάτα στο καταφύγιο, οπότε συνεχίζουμε ακάθεκτοι!

See you there! (εγώ θα σας βρω κατευθείαν στο καταφύγιο, όχι στο σημείο συνάντησης).

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Μίλησα μόλις με Μαριάνθη. Εχει ομπρέλα και σόμπα και ζεστή σοκολάτα στο καταφύγιο, οπότε συνεχίζουμε ακάθεκτοι!

See you there! (εγώ θα σας βρω κατευθείαν στο καταφύγιο, όχι στο σημείο συνάντησης).
Ναι ρε....ετσι θα ειναι καλυτερα! Ωραιος καιρος!!!:) Σκυλουνια ερχομαστε!!!!

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
36
Munich/Germany
Και εγώ μέσα....τώρα κατά πόσο θα χαθώ.....θα δείξει!!!!

(παιδιά οσοι εχετε παει ξανα και ξέρετε, εξοδος ΜΑρκοπουλο βγαίνω? )χιχιχι...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Βγαίνεις προς Μαρκόπουλο ναι. Εκεί που τελειώνει η Αττική Οδός και στενεύει ο δρόμος.
Τα υπόλοιπα πρέπει να τα έχεις λάβει με πμ. Αν όχι, πες μου να σου στείλω.

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
36
Munich/Germany
Ωραία ήταν, αλλα χάλασε μαζί με το αυτοκίνητο και η ψυχολογία μου....!Με την επόμενη θα έρθω πιο οργανωμένη και εγω.
(με εκείνα και με τα αλλα καταφερα να φτάσω σπίτι στις 5....)

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
περασαμε παρα πολυ ωραια!:) ευχαριστουμε την Αμαλια που το οργανωσε , παιξαμε και με τα σκυλουνια , και γνωριστηκαμε τα μελη και χαρηκα πολυ που τους γνωρισα , τα συγχαρητηρια μου και στην Μαριανθη για το fazoo ,και την ζεστη σοκολατα και την κανονικη , θα ξαναπαμε αγαπησαμε και ενα σκυλουκο τον (θα δω το fazoo και θα σας πω):confused:θα ξαναπαμε να τον δουμε
tononi τι εγινε με το τουτου?

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
36
Munich/Germany
ΤΕλικά υπήρχε όντως προβλημα!!Ο γιατρός διέγνωσε "τρόμπα βενζίνης"....Αλλά τέλος καλό όλα καλα!!Απλά μωρε δεν έκατσα οσο θα ήθελα...δεν βγαλαμε και καμμια φωτο...Αλλά οντως ήταν πολύ ωραία ακόμα και το κρύο που φάγαμε άξιζε τον κόπο!!!Την επόμενη φορά θα οργανωθούμε καλύτερα (εγώ δλδ). Χάρηκα παρα πολύ που γνωρισα ατομα που μιλούσα πόσο καιρό.ΚΑιρός να γνωρίσουμε και τα υπόλοιπα μέλη με την επόμενη!!!!!!!!!!!!

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Εκ μέρους της Μαριάνθης και του Κώστα, πολλά πολλά ευχαριστώ, για τις τροφές, τα φάρμακα , τα κουβερτόνια, και λοιπά τζιμπράγκαλα που φέρατε σήμερα, και κυρίως για την καλή σας διάθεση να βοηθήσετε και το ενδιαφέρον σας. Να'στε όλοι καλά και να το ξανακάνουμε σύντομα! :)

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
tonini , ταλαιπωρηθηκες λιγο αλλα τουλαχιστον περασες καλα ,τα περαστικα μου στο τουτου σου , kopriti να το ξανακανουμε να ξαναπιουμε σοκολατα απο την Μαριανθη γιατι σε μενα δεν πετυχαινει ,:) τον σκυλουκο camel τον λενε και θα τον ξαναδω και αυτον συντομα

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Ηταν μια ομορφη μερα κι ας εκανε ψοφο!!
Ολοι ειχαμε καλη διαθεση μεχρι κι εκεινοι που ψιλοταλαιπωρηθηκαν, δεν επαψαν να χαμογελουν...

Συγχαρητηρια στο εργο της Μαριανθης κ του Κωστα....
Ειναι ηρωες....

Να πηγαινουμε συχνα...:)