Εξετάσεις εργασίας 12 & 13 Φεβρ. - Αυλώνα Αττικής

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
το μποξερακι την εχει ψιλομαζεμενη την ουρα η εμενα που φαινεται?
Ο κριτής αυτό που είπε για το μπόξερ είναι ότι δε του φάνηκε να διασκεδάζει στην υπακοή κατά τη διάρκεια της εξέτασης. Εγώ αυτό πρόλαβα να ακούσω τουλάχιστον.

Τα πλήρη αποτελέσματα δεν τα έχω, αν κ όλοι οι σκύλοι κρίθηκαν επιτυχόντες. (TARA αν τα βρεις επισύναψέ τα :))

Trickius :D:p

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
Ο κριτής αυτό που είπε για το μπόξερ είναι ότι δε του φάνηκε να διασκεδάζει στην υπακοή κατά τη διάρκεια της εξέτασης.
καλα μου φανηκε δηλαδης, σωστος και ο ρεμουνδος που το επισημανε

Dimitris-b

Well-Known Member
4 Δεκεμβρίου 2008
187
0
Για να πούμε ότι είναι σωστός ο κύριος Ρεμούνδος καλό θα ήταν την επόμενη φορά που θα κρίνει να μην βάζει σαν ζευγάρι σε αρσενικό θυλάκια που βρίσκετε σε ίστρο

Dimitris-b

Well-Known Member
4 Δεκεμβρίου 2008
187
0
Το θηλυκό που είναι σε ίστρο δίνει υποχρεωτικά στο τέλος και βάζουνε ένα λευκό σκυλί όπως λέγετε (που δεν δίνει εξετάσεις)

ptf

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2009
2.051
1.810
58
ΑΘΗΝΑ
Η ύπαρξη θυληκού σε οίστρο δεν επηρεάζει την απόδοση των άλλων σκύλων;
Και αν ναι, ανακοινώνεται εκ των προτέρων στους υπόλοιπους συμμετέχοντες ώστε να προγραμματίσουν ίσως συμετοχή σε άλλη "εξεταστική";

Dimitris-b

Well-Known Member
4 Δεκεμβρίου 2008
187
0
Ανακοινώνετε στον κριτή και αυτός είναι υπεύθυνος εάν ο κυνναγωγος του θηλυκού θέλει να συμμετέχει να το βάλει τελευταίο και ναι σίγουρα επηρεάζετε η απόδοση ενός αρσενικού μέχρι και να χάσει την εξέταση υπάρχει πιθανότητα