Ναι, ο εκπαιδευτής κάθετε και μαθαίνει σε σκύλους το "μίλα".κι εγώ τη θεωρώ λίγο άχρηστη αυτή την εντολή! θέλω να πω, είναι χαριτωμένο ίσως, όπως το "δώσε μου το ποδαράκι σου" αλλά ποια η χρησιμότητα?
Ο εκπαιδευτής κάθεται καιι της μαθαίνει το "μιλα" ??
δεν ξέρω τι κάνουν οι εκπαιδευτές που προετοιμάζουν σκυλιά για ΙΡΟ. Μπορεί εκεί να απαραίτητη η εντολή αυτή. Για να το λες θα είναι, οπότε καλά κάνουν και το μαθαίνουν!Συγνώμη αλλά θα αρχήσω να το χάνω.....
Το "μίλα", το κατ΄εντολή γαύγισμα είναι "παιχνιδιάρικο" και δε χρειάζεται να το μάθει το σκυλί από εκπαιδευτή?
Είναι τύπου "dancing with our dog"? Και τι έγινε που δεν είναι στη ΒΥ? Αυτό την κατατάσει στα "φρου-φρου)?
Και οι εκπαιδευτές που προετοιμάζουν σκυλιά για IPO τι κάνουν???
Για να μη τα γράφω εγώ ο άσχετος που απλά έχω εκαπιδεύσει 2 σκυλιά σε εκπαιδευτή, ελπίζω οι υπόλοιποι που έχετε διαφορετική άποψη να έχετε μεγαλύτερη εμπειρία.
Γενικα με κάλυψε η απάντηση της Χρυσούλας για τη συγκεκριμένη περίπτωση και αυτό απο τον kkranis:Ναι, ο εκπαιδευτής κάθετε και μαθαίνει σε σκύλους το "μίλα".
γιατί ομολογώ πως δεν το είχα σκεφτει.Είμαι στο δρόμο βράδυ βόλτα με το σκύλο μου και βλέπω κάποιον ο οποίος δε θέλω να με πλησιάσει. Αν μπορώ να έχω ελεγχόμενο γαύγισμα του σκύλου μου, τότε η εντολή αυτή δρα ως ένα πολύ ωραίο και... αναίμακτο αποτρεπτικό.
α! Ευχαριστώ!!!Ο σκύλος δεν έχει αρθρωτό λόγο, ούτε τον καταλαβαίνει
Οπότε το "μη μιλάς" δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το "μίλα"
![]()
Δεν ξέρω σε ποιο post αναφέρεσαι, αλλά θα απαντήσω για εμένα (επειδή άνοιξα και το θέμα): Δεν είπα ότι δε χρειάζεται εκπαιδευτή, το αντίθετο μάλιστα, απλά επειδή παρουσιάστηκε η ευκαιρία την εκμεταλλεύτηκα και ξεκίνησα να την ενθαρρύνω να γαυγίσει κατ' εντολή πριν μιλήσω με τον εκπαιδευτή και έθεσα τον προβληματισμό μου περί συνεχούς γαυγίσματος...Συγνώμη αλλά θα αρχήσω να το χάνω.....
Το "μίλα", το κατ΄εντολή γαύγισμα είναι "παιχνιδιάρικο" και δε χρειάζεται να το μάθει το σκυλί από εκπαιδευτή?
Είναι τύπου "dancing with our dog"? Και τι έγινε που δεν είναι στη ΒΥ? Αυτό την κατατάσει στα "φρου-φρου)?
Και οι εκπαιδευτές που προετοιμάζουν σκυλιά για IPO τι κάνουν???
Για να μη τα γράφω εγώ ο άσχετος που απλά έχω εκαπιδεύσει 2 σκυλιά σε εκπαιδευτή, ελπίζω οι υπόλοιποι που έχετε διαφορετική άποψη να έχετε μεγαλύτερη εμπειρία.
Ευτυχισμένη σκυλομάνα, ευτυχισμένο παιδόσκυλοΑααααα...ναι, τις είδα τις κάποιες αντιρρήσεις!! Ο.Κ. νόμιζα πως είχα γράψει κάτι εγώ σχετικό...
Ευχαριστώ πολύ, τα πιάνει πολύ πιο εύκολα από όσο περίμενα και σε κάνει να θες να ασχολείσαι συνέχεια!!![]()