kango1 said:παιδια εχω μαθει να διαβαζω τις ετικετες των τροφων..μαλλον δεν καταλαβατε τι θελω να πω..
το κολημα το εφαγα γιατι οταν πηγα να αγορασω την ακανα ο ιδιοκτητης αρχισε να μου εξιστορει τις εργαστηριακες μελετες που γιναναν τα τελευταια χρονια σε ολες τις τρωφες και τι ειδους καρκινους παθανε απο καποιες τρωφες..
ακουγα ακουγα ακουγα..και μετα σκεφτηκα οταν ειχα φυγει απο εκει..κατσε ρε ..εφοσον η οριτζεν δεν διευκρινιζετε ποσο καιρο εχει βγει ακριβως περα απο την εταιρια που εχει και την ακανα η οποια ειναι καλη ,αλλα δεν ειναι ιδια με την οριτζεν..,δεν ειδα πουθενα να μιλανε για τα εργαστηριακα αποτελεσματα της οριτζεν..
μετα μιλισαμε για το μαρκετινκ που κανει ο τυπος που την εχει και ειναι πολυ περιεργος εφοσον δεν κανει πολλες διαφημισεις και δεινει πολυ επιλεκτικα σε πετ σοπ..
εε...εφοσον ειπα να την ψαξω με το τι να του δινω..περα απο τα συστατικα τα οποια ειμαι πολυ υπερ συγκριτικα με τις αλλες μαρκες.. εμαθα πως πολλοι κτηνιατροι ειναι αντιθετοι με την πολυ μεγαλη αναλογια πρωτεινης...της οριτζεν,αλλοι ειναι υπερ ,αλλοι κατα,δεν μενω στους κτηνιατρους ομως..
εμαθα οτι αυτο το στιλ τρωφης θα το γυρισουν σιγα σιγα ολες οι μαρκες και θα ακολουθησουν αυτες τις αναλογιες..,οταν γινει και οι περιεκτικοτητες και οι αναλογιες θα ειναι πανω κατω ιδιες τοτε με βαση ποιον γνωμονα θα τις επιλεξουμε..?
ειναι ενα καθαρα προσωπικο κολημα..και κατα βαση ρητορικο..
@kango
για ολα αυτα τα δηληματα επελεξα και εγω να αναλαβω εξ- ολοκληρου την επιλογη των συστατκων της τροφης που δινω στον σκυλο μου!
Βλεπω οτι παει πολυ καλα ( δεν ειναι τυχαιο πια μετα απο 5.5 χρονια αποκλειστηκη ωμη διατροφη) και εχω ισυχασει πια. :wink: