Χαχαχα ούτε τ έχω ψάξει ενδελεχώς. Ξέρω ότι έχει ξεκινήσει, η εκτροφέας μου τ έχει κάνει κ έχει πληρώσει για όλα τ σκυλιά της. Επαναλαμβάνω είναι όχι υποχρεωτικό σ εμάς. Στη Κύπρο υπάρχει το μέτρο τουλάχιστον από τ 2000Το χαρτί που λες @archodea είναι απλά για να δηλώσεις στον οικείο δήμο ότι ο συγκεκριμένος σκύλος σου ανήκει. Δεν πληρώνεις τέλη για την εγγραφή του στο μητρώο του δήμου, ούτε πληρώνεις αργότερα για την κατοχή του σκύλου - όπως στη Λάρνακα.
Μη με τρομάζεις ότι χρωστάω και για το σκυλί, μου φτάνουν τα υπόλοιπα!
Ασε μας τα χουν κανει τουμπανο με τα ροττ μεσα σε ενα μινα εβγαλαν τρεις ειδησεις για επιθεση απο ροττΤα πιτ μπουλ είναι επικίνδυνα, τα ροτι όμως στην Κύπρο :
http://www.protothema.gr/greece/art...pafo-rotvailer-katasparaxan-46hroni-gunaika-/
Κατα τη γνωμη μου φε θα πρεπε να ταν πληρως απαγορευμενα αλλα να πληρωνουν φορο 400 ευρω για ολα τα καγκουροσκυλα εκτος αν τα παρει με πακετο υιοθεσιας. Κατα τ αλλα δεν τα απαγορευσαν λογω "επικυνδινοτητας" αλλα βασικα γιατι επιασαν πολλους σε κυνομαχιες.Ε θα ευρυνουν τη λιστα σιγα σιγα. Αφου ολοι οι Κυπριοι εχουν Τοσα Ινου και Φιλα και τα ονομαζουν καναριο ή κορσο... Οτι να ναι και αυτοι εκει οι Νομοθετες... μυαλο γιαουρτι
πάντως εδώ στο df τους καυγάδες τους ξεκινάνε τα ΓΠ φτιάξε ένα θέμα "θέλω να παρω ΓΠ " και θα δειςΚατα τη γνωμη μου φε θα πρεπε να ταν πληρως απαγορευμενα αλλα να πληρωνουν φορο 400 ευρω για ολα τα καγκουροσκυλα εκτος αν τα παρει με πακετο υιοθεσιας. Κατα τ αλλα δεν τα απαγορευσαν λογω "επικυνδινοτητας" αλλα βασικα γιατι επιασαν πολλους σε κυνομαχιες.
πφφφφφφτωρα αν τα αξιζει τα 20 ευρω εξαρταται απο τον δημο καο τον ιδιοκτητη πχ. Εγω θεωρω οτι τα λεφτα μου δε πανε στραφη αφου μονο και μονο το οτι μου παρεχει φωτισμο καθε μερα στο παρκο μεχρι τος 11-1130 αν θελω να παω το σκυλο μου που αρκετες φορες τον παω νυκτα (ιδικα το χειμωνα που νυκτωνει απ τις 5) εγω εχω κανει αποσβεση.
Μετα απο ενα αριθμο χρεους το χρεος δεν υπολογιζεταιπφφφφφφ
γατακια ειστε.εμεις εδω και 20ρικο δεν δινουμε και φως εχουμε και ρευμα δεν πληρωνουν στην δεη.
πολυ μπροστα,δεν μας πιανετε πουθενα
Φορολογια στους γ.π. του φορουμ ... αν και νομιζω οτι και πεκινουα να φτιαξω θεμα οτι θελω (οσο μαλλον οτι εχω παλι μπορει να αρχισει καωγας... δε μασαμεπάντως εδώ στο df τους καυγάδες τους ξεκινάνε τα ΓΠ φτιάξε ένα θέμα "θέλω να παρω ΓΠ " και θα δεις