Ενδιαφέρομαι για κουταβάκι. Χρειάζομαι βοήθεια!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Εννοείται πως είμαι κι εγ'ω εναντίον των pet shop και puppy mills απλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πονάει η καρδιά μου όταν βλέπω σε κλουβί boxerάκι ακόμα και έξι μηνών... Το πονάω βρε αδελφέ... Για τον βασανισμό των ζώων υπάρχουν πολλά και όχι μόνο σ'αυτές τις κατηγορίες αλλά ακόμα και στα εργοστάσια τροφών και μάλιστα επώνυμα και πιστοποιημένα... Έπεσε στην αντίληψή μου ακόμα και βιντεάκι από αρκετα γνωστή μάρκα τροφής όπου πολλά σκυλιά γίνονταν πειραματόζωα στα εργαστήριά τους... Φρίκη... Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να τα κόψουμε όλα αυτά?
Συγγνώμη που βγήκα τόσο εκτός θέματος...

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Τα σκυλια του καταφυγιου και των δρομων το εκτιμανε 1000 φορες και περισσοτερο απο τα αλλα και δενονται μαζι σου τοσο περισσοετρο!
Στο αναταποδιδουν με τον καλυτερο τροπο..
Μη ξεχναμε ποτε οτι εξυπνα οχι μονο στο κατσε και στο ελα.. αλλα και στο να νιωθουν , καταλαβαινουν και να δειχνουν ευγνομοσυνη.

και τα δικα μας σκυλια ηταν και τα 2 απο δρομους .. δεν εχω μετανιωσει ουτε δευτερολεπτο που δεν στραφηκαμε σε καθαροαιμο. και να μας ρωτησεις για το επομενο , και αυτο με τον ιδιο τροπο θα γινει. :D

dimitris73

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2010
419
0
Τα σκυλια του καταφυγιου και των δρομων το εκτιμανε 1000 φορες και περισσοτερο απο τα αλλα και δενονται μαζι σου τοσο περισσοετρο!
Στο αναταποδιδουν με τον καλυτερο τροπο..
Μη ξεχναμε ποτε οτι εξυπνα οχι μονο στο κατσε και στο ελα.. αλλα και στο να νιωθουν , καταλαβαινουν και να δειχνουν ευγνομοσυνη.

και τα δικα μας σκυλια ηταν και τα 2 απο δρομους .. δεν εχω μετανιωσει ουτε δευτερολεπτο που δεν στραφηκαμε σε καθαροαιμο. και να μας ρωτησεις για το επομενο , και αυτο με τον ιδιο τροπο θα γινει. :D
Δε ξέρω για το περισσότερο ή λιγότερο. Ωστόσο και για εμένα το επόμενο σκυλί μου θα είναι dogo adespotus

madicta

Well-Known Member
27 Φεβρουαρίου 2011
130
0
Σαν πολύ πρόσφατη μανούλα ενός ενήλικου (ή στο κλείσιμο της εφηβείας, οι απόψεις ακόμα διήστανται, χεχε) πρώην αδέσποτου δεν μπορώ παρά να σε παροτρύνω για αδεσποτάκι. Σίγουρα δε μιλάω για όοοολα τα αδέσποτα του κόσμου, όμως η δική μου είναι πανέξυπνη, χαδιάρα και μου το "ξεπληρώνει" κάθε μέρα το ότι έχει ένα κρεββατάκι και "ένα πιάτο φαΐ". Δεν λέω "υγιής", γιατί περιμένουμε ακόμα τα αποτελέσματα των εξετάσεών της, όμως η λογική λέει ότι τα άρρωστα σκυλιά δεν επιβιώνουν στο δρόμο.

Συμφωνώ επίσης απολύτως, ακόμα και αν πας για καθαρόαιμο, περίμενε το σκύλο που θα σου κάνει κλικ. Εγώ σκεφτόμουν χρόνια να αποκτήσω σκυλάκι, ψιλοδιάβαζα, έβλεπα αγγελίες, μπήκα σε γκρουπ στο facebook και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Και μετά γνώρισα την Πίσσα. Δεν τη λυπήθηκα, την διάλεξα, είναι το σκυλί μου. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ :)

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Αυτό που λέει η Kasi είναι γεγονός. Όταν το σκυλί έχει υποφέρει, δεν θεωρεί αυτονόητη την αγάπη, το χάδι, το σπίτι, την ζεστασιά, και το φαγητό. Τα αδέσποτα εκτιμούν απεριόριστα αυτό που τους προσφέρεις και αφοσιώνονται σε εσένα ψυχή τε και σώματι. Και εγώ αδεσποτάκι πήρα, δεν το έχω μετανιώσει, και δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω σκυλί στο μέλλον που δεν είναι αδέσποτο (ή όπως πολύ έξυπνα το έθεσε ο Δημήτρης, dogo adespotus).

Και μετά γνώρισα την Πίσσα. Δεν τη λυπήθηκα, την διάλεξα, είναι το σκυλί μου. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ :)
Μεγάλη κουβέντα, φιλενάδα. Με συγκίνησες ... :)

MixalisT

Member
5 Μαρτίου 2011
5
0
καλημερα σας!! επανηλθα..!!! Καταρχην ευχαριστω για το ενδιαφερον σας και για τον χρονο σας, ωστε να με βοηθησετε στην επιλογη-ευρεση κουταβιου, Μολις καλμαρει ο καιρος θα επισκεφτω το καταφυγιο, εδω στο Βόλο, να δω αν υπαρχει καποιο σκυλακι που θα μου κανει κλικ (σιγουρα καποιο θα βρεθει) και αν παλι δεν βρεθει καποιο, τοτε θα σας ενημερωσω ωστε να μου προξενεψετε καποιο :) ευχαριστω και τον Αγγελο για την προθυμια του, σιγουρα Αγγελε θα χρειαστω την γνωμη-βοηθεια σου..οπως και ολων σας βεβαια..καλη σας μερα!

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
καλημερα σας!! επανηλθα..!!! Καταρχην ευχαριστω για το ενδιαφερον σας και για τον χρονο σας, ωστε να με βοηθησετε στην επιλογη-ευρεση κουταβιου, Μολις καλμαρει ο καιρος θα επισκεφτω το καταφυγιο, εδω στο Βόλο, να δω αν υπαρχει καποιο σκυλακι που θα μου κανει κλικ (σιγουρα καποιο θα βρεθει) και αν παλι δεν βρεθει καποιο, τοτε θα σας ενημερωσω ωστε να μου προξενεψετε καποιο :) ευχαριστω και τον Αγγελο για την προθυμια του, σιγουρα Αγγελε θα χρειαστω την γνωμη-βοηθεια σου..οπως και ολων σας βεβαια..καλη σας μερα!
Μπράβο, πολύ χαίρομαι ! Σίγουρα θα βρείς το σκυλάκι που ψάχνεις ... :)