Ενα αλλιωτικο ταξιδι!

cookie la francaise

Well-Known Member
8 Ιουλίου 2013
181
33
Συγχαρητηρια!!!!πολυ χαρουμενες εικονες, τα πρωην αδεσποτακια που τα περιφρονουσαν στην ελλαδα εγιναν πανεμορφα σκυλια στο εξωτερικο!!!να ρωτησω κατι???πως τα στελνετε εξω???υπαρχει καποιο σαιτ υιοθεσιων απο ελλαδα στο εξωτερικο??ειστε απο καποια φιλοζωικη??

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Υπάρχουν κάποια site, έχω υπόψιν μου τρια, τα δυο εκ των οποίων έχω την εντύπωση ότι έχουν δημιουργηθεί από αλλοδαπούς, που ήρθαν για διακοπές στην Ελλάδα, είδαν ότι η κατάσταση είναι απερίγραπτη κι αποφάσισαν να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους. Για το τρίτο δεν ξέρω με σιγουριά, όπως και δεν ξέρω ακριβώς κάτω από ποιο καθεστώς λειτουργούν τα site αυτού του είδους.

Είμαι σίγουρη ότι οι υπεύθυνοι των ιστοσελίδων θα ήθελαν να είχαν τη δυνατότητα να ανεβάζουν αγγελίες για όλα τα αδέσποτα που υπάρχουν στην Ελλάδα. Κάτι τέτοιο όμως, αντιλαμβάνομαι ότι, είναι πρακτικώς αδύνατο. Γενικότερα, αν υπήρχε η σιγουριά ότι η αγγελία ενός αδέσποτου ή φιλοξενούμενου ζώου θα κατέληγε σε κάποιο τέτοιο site, πολύς κόσμος θα έπαιρνε ανάσα ανακούφισης και οι αγγελίες για υιοθεσία στην Ελλάδα θα είχαν μειωθεί πολύ. Ειδικά από ανθρώπους που είχαν την τύχη να πάει έξω κάποιο/α φιλοξενούμενο/α τους κι έχουν ιδία εμπειρία για το πόσο καλά περνάνε τα σκυλιά εκει. Όμως το ανέβασμα αγγελίας δεν είναι "σιγουράκι" για κανέναν (ή ίσως είναι για ελάχιστους). Οπότε, αν φιλοξενείς σκυλάκι, προσπαθείς να επικοινωνήσεις με τους υπεύθυνους κάποιου τέτοιου site, κι ελπίζεις ότι θα ανέβει κι ότι αν ανέβει ότι θα υιοθετηθεί.