Ενα αλλιωτικο ταξιδι!

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Φτιαξαμε τις βαλιτσες μας, φορεσαμε τα καλυτερα χαμογελα μας και στης 27/07 πηραμε το αεροπλανο για Βερολινο! Το reunion αποτελουσε γεγονος! Οταν φτασαμε βγαινοντας απο το αεροδρομιο μας περιμενε μια τεραστια εκπληξη!

Εκει ηταν η Λουση με την καινουργια της οικογενεια! Μολις με ειδε και της μιλησα επεσε στην αγκαλια μου και σαφως η συγκινηση ηταν μεγαλη! Αδυνατισμενη καθως καθημερινα οι βολτες στην λιμνη γινονται ολοενα και μεγαλυτερες! Χαρακτηριστικα μου ειπαν πως δεν θα μπορουσαν να ειχαν υιοθετησει πιο καλο σκυλι! Και η ενιωσα πολυ υπερηφανη γι αυτο το πλασμα που περιμενε 2 ολοκληρα χρονια στους δρομους.

Last edited:

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
συνεχεια. . .

Την επομενη ημερα ηταν η ημερα της συναντησης. Η ζεστη αφορητη και ενω ειχαν δηλωσει αρκετοι οτι θα ερθουν δυστυχως δεν τα καταφεραν καθως δεν ηθελαν να ταλαιπωρησουν τα σκυλια τους. Παρολαυτα ειδαμε αρκετους παλιους γνωριμους!

Πρωτα απ'ολα την γλυκια μου Φιονα που δεν ειναι πια μελαγχολικη αλλα μοναχα χαμογελαει! Μας υποδεχτηκε και αυτη με μεγαλη χαρα! Η οικογενεια της οδηγησε 2 ωρες για να ερθει στο σημειο της συναντησης και παρολη την υγρασια και την ζεστη τα καταφεραν!

Τον Marty και την Marina, που τα σωσαμε σαν κουταβια και υιοθετηθηκαν και τα δυο μαζι οταν ενηλικιωθηκαν! Ειναι ηδη στην Γερμανια πανω απο ενα χρονο αλλα δεν εχουν ξεχασει. . .

Μαρινα

Last edited:

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
συνεχεια. . .

Marty

Οι οποιοι ζουνε στο ιδιο σπιτι με την Φιονα! Καθως η Φιονα βοηθησε πολυ τον Marty να ανεξαρτητοποιηθει!

και οι τρεις μαζι!

Last edited:

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
και τελος τον γιγαντα μας τον Mael! ενα πρωην αδεσποτο της πλατειας μας! ενα τεραστιο σκυλι με χρυση καρδια! Μετα απο 4 ολοκληρα χρονια ειχαμε την ευτυχια να τον ξαναδουμε! Βεβαια δεν μας πολυ θυμηθηκε αλλα του το συγχωρεσαμε! :)

Συναισθηματα πολλα, χαρα, ενθουσιασμος, συγκινηση, ευτυχια, ικανοποιηση, πληροτητα, το ενα διαδεχοταν το αλλο και στα χειλη μας εμεινε μονο ενα χαμογελο.
Η ημερα λοιπον περασε ευχαριστα, γρηγορα και στο τελος δεν ειπαμε αντιο αλλα εις το επανειδην!

Last edited:

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Ειρήνη, πάντα έτσι να είναι η ζωή σου κορίτσι μου, μέσα στη χαρά και στην ευτυχία, για το καλό που κάνεις :)

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
τι δεν καταλαβα.... ολα αυτα τα σκυλια ειναι αδεσποτα απο ελλαδα,,?? η καλα καταλαβα..??

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Ηταν αδεσποτα απο Ελλαδα κυριως, οχι πλεον καθως εχουν υιοθετηθει!
Ευχαριστουμε παιδια! Αντε να τα χιλιασουμε τα σκυλια που θα βρουν σπιτι! :)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.762
7.923
Να είσαι πάντα καλά Ειρηνάκι και να παίρνεις τέτοιες χαρές!!

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.745
7.263
Ρε παιδί μου... πολύ συγκινούμαι με αυτά τα νήματα... Να κοιταξω τα ορμονικά μου? :p

Με κάλυψε κι εμένα ο takisft, το αυτό εύχομαι κι εγώ!

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Βρε Ειρήνη μου να είσαι πάντα καλά και χαρούμενη κούκλα μου το μπράβο είναι λίγο :D:D:D

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Μπραβό ρε Ειρήνη πάντα τέτοιες χαρές και εμείς να διαβάζουμε τόσο ωραία θέματα!

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Να τα δουνε και μερικοι αλλοι, που υποστειρηζουν οτι ολα τα αδεσποτα εκει πανε για περιαματοζωα.

Πολυ οραιες εικονες!! Ξερω τα συναισθηματα ακριβος. Οταν συναντησα σκυλια μετα απο καιρο που ειχα ¨στειλει" γερμανια και ειδα ποσο καλα περνανε, μια απο τα ιδια περασα!.