Τι θα καταφέρει με το μάλωμα; Ο σκύλος ήδη πάει και κρύβεται για να κατουρήσει. Θα γίνει χειρότερα.
Δεν σημαίνει βρε συ απαραιτήτως, ότι φοβάται που το κάνει, επειδή κρύβεται.Τι θα καταφέρει με το μάλωμα; Ο σκύλος ήδη πάει και κρύβεται για να κατουρήσει. Θα γίνει χειρότερα.
Εγώ την πρότασή μου την έγραψαΔεν σημαίνει βρε συ απαραιτήτως, ότι φοβάται που το κάνει, επειδή κρύβεται.
Ξέρει ότι δεν είναι σωστό. Και από τα λεγόμενα, δεν παίζει να μην μπορεί να κρατηθεί.
Και όσο δεν υπάρχει αντίδραση, τόσο θα συνεχίσει να το κάνει.
Προσωπικά πιστεύω, πως είναι κάποιου είδους αντίδραση, για κάποιο λόγο.
Τι προτείνεις; Να μην ασχοληθούν καν; Να το αφήσουν να συμβαίνει;
Μη ξεχνάς, ότι το κάνει, σύμφωνα με τα γραφόμενα, από 4 χρονών.Ο σκύλος είναι μεγαλούτσικος, 8 χρονών, επίσης στειρωμένο θηλυκό.
Ε εντάξει, τα ίδια λέμε!Επίσης θα τον περιόριζα και θα έβλεπα τη συμβαίνει. Καλό να πάρει και συμβουλή κάποιου εκπαιδευτή. Αν δεν γίνει τίποτα, τότε πάλι σε κτηνίατρο γιατί τότε υπάρχει θέμα υγείας που δεν έχει διαγνωστεί.
Για το θέμα υγείας έχω πάει σε 3 γιατρούς και εχω κάνει εξετάσεις εξειδικευμένες γι αυτό το θέμα αποκλειστικά. Επίσης είναι μια συμπεριφορά που την έχει πολλά χρόνια και σταδιακά επιδεινώνεται.Εγώ την πρότασή μου την έγραψα
Επίσης δεν έχω πειστεί ότι δεν συντρέχει κάποιο θέμα υγείας. Ο σκύλος είναι μεγαλούτσικος, 8 χρονών, επίσης στειρωμένο θηλυκό. Μερικές φορές συμβαίνει
Corporate Home Page - Corporate Home Page – MSD Animal Health
MSD Animal Health - Information on veterinary products, technologies and veterinary services that truly advance animal healthcare.www.merck-animal-health-usa.com
Επίσης, μπορεί να υπάρχει και θέμα άνοιας.
Dog Dementia: Symptoms, Causes, Treatment and Life Expectancy
As dogs see longer and longer life expectancies, there has been a surge in cases of dog dementia. Find out what you need to know about canine cognitive dysfunction and how it can affect your dog.www.petmd.com
Για αρχή, θα έβγαζα το σκύλο έξω (μόνο για ανάγκη) περισσότερες φορές τη μέρα. Επίσης θα τον περιόριζα και θα έβλεπα τη συμβαίνει. Καλό να πάρει και συμβουλή κάποιου εκπαιδευτή. Αν δεν γίνει τίποτα, τότε πάλι σε κτηνίατρο γιατί τότε υπάρχει θέμα υγείας που δεν έχει διαγνωστεί.
Προς Θεού, μη σε ψήσουν, να μπλέξεις με συμπεριφοριστές, θετικούς και άλλα ταμπελάκια.Θα μιλήσω οπωσδήποτε με εκπαιδευτή, αν έχετε να συστήσετε και κάποιον/α θα με βοηθούσε.
Σίγουρα...όχι απαραίτητα.Σίγουρα ένας ειδικός θα καταλάβει περισσότερα και θα προτείνει μια λύση.
Νομίζω, ότι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει κανείς στις περισσότερες περιπτώσεις με τα σκυλιά, είναι να τους ξεκαθαρίσει τι αρέσει και τι δεν αρέσει στο αφεντικό τους.Τι θα καταφέρει με το μάλωμα; Ο σκύλος ήδη πάει και κρύβεται για να κατουρήσει. Θα γίνει χειρότερα.
Για το θέμα υγείας έχω πάει σε 3 γιατρούς και εχω κάνει εξετάσεις εξειδικευμένες γι αυτό το θέμα αποκλειστικά. Επίσης είναι μια συμπεριφορά που την έχει πολλά χρόνια και σταδιακά επιδεινώνεται.
Για την άνοια που λέτε, την ξέρω πάρα πολύ καλά, είχα σκύλο με άνοια πολλά χρόνια και το παρακολουθώ ούτως η άλλως.
Επίσης στις διακοπές είναι πάρα πολλές ώρες έξω και συνεχίζει και έχει αυτή τη συμπεριφορά.
Για το μάλωμα και εγω δε νομιζω ότι βοηθάει. Έχω διαβάσει ότι μπορεί να έχει αντίθετα αποτελέσματα. Αν πχ ο σκύλος το κάνει απο στρες και τον μαλώσεις ενδεχομένως να αυξήσει τα επιπέδα στρες που έχει και να χειροτερέψει η κατάσταση.
Θα μιλήσω οπωσδήποτε με εκπαιδευτή, αν έχετε να συστήσετε και κάποιον/α θα με βοηθούσε.
Αυτά τα claim παρακαλώ πολύ, άσχετα από την ορθότητα των συστάσεων στις οποίες άπτονται, να συνοδεύονται από αναφορές στις αντίστοιχες δημοσιευμένες πηγές (ερευνητικές, peer reviewed, δημοσιεύσεις), ή έστω σε συγκεντρωτικά άρθρα που απαραίτητα περιέχουν τις αντίστοιχες αναφορές, αλλιώς να αποφεύγονται. Είναι βασική αρχή, για να τεκμηριωθεί επίκληση στην επιστήμη.Η επιστήμη τα λέει...