επιτρέπεται να πούμε ; αν ναί, μιλώντας μόνο γενικά ή μπορούμε ακόμα και να πούμε ονόματα και ιστοσελίδα εκτροφείου ;
Δημοκρατία έχουμε...Πες τα όλα χωρίς φόβο και πάθος βρε!!! Ρίχτα..... ..Aπλά ξέρεις..με τέχνη και τρόπο!!!!επιτρέπεται να πούμε ; αν ναί, μιλώντας μόνο γενικά ή μπορούμε ακόμα και να πούμε ονόματα και ιστοσελίδα εκτροφείου ;
μα δεν λέω ''αποφύγετέ το γιατί το δικό μου πέθανε καθαρά από θέμα γονιδίων'' ή κάτι τέτοιο, λέω ''αποφύγετέ το γιατί δεν είναι εκτροφείο όπως φάνηκε στην αρχή, αλλά πετ σοπ''Πετ σοπ και μάγειρας μαζί είναι αλλά απ' την άλλη συγνώμη αλλά όπως περιγράφεις το περιστατικό κι απ' τη στιγμή που συνάδει και με την άποψη του κτηνιάτρου ήταν φόλα, ας μην ισοπεδώνουμε τα πάντα στο βωμό του να πάρουμε το αίμα μας πίσω.
Άλλο να σε βοηθήσει στην επιλογή και άλλο να στο φέρει αυτός..Δηλαδη αν εμενα ενας φιλος μου εκτροφεας μιας φυλης rottweiler για παραδειγμα, μου προτεινει να μου βρει ενα bullmastiff, που θελω να παρω για παραδειγμα απο Ουγγαρια επειδη εχει γνωριμιες, ξερει που να απευθυνθει και τι να μου προτεινει επειδη οπως και να εχει ενας σοβαρος εκτροφεας ξερει περισσοτερα απο εναν κυνοφιλο ειναι κακο?παει να πει πως με κοροιδευει?διαφωνω καθετα και μου φαινεται πως υπερβαλλουμε καποιες φορες.
Δλδ λέω ότι εγω σε αυτόν τον σοβαρό εκτροφεα φίλο σου θα εκανα μια κ μονη ερώτηση. Αυτός σαν άνθρωπος που αγαπά τν φυλη που εκτρέφει, δν θέλει να γνωρίσει την οικογένεια του κουταβιου του; Να δει, να κόψει φάτσες ρε παιδάκι μου. Το στέλνει ταχυδρομικώς; Γτ αυτο θα έκανε η γνωριμία στν Ουγγαρία...Δηλαδη αν εμενα ενας φιλος μου εκτροφεας μιας φυλης rottweiler για παραδειγμα, μου προτεινει να μου βρει ενα bullmastiff, που θελω να παρω για παραδειγμα απο Ουγγαρια επειδη εχει γνωριμιες, ξερει που να απευθυνθει και τι να μου προτεινει επειδη οπως και να εχει ενας σοβαρος εκτροφεας ξερει περισσοτερα απο εναν κυνοφιλο ειναι κακο?παει να πει πως με κοροιδευει?διαφωνω καθετα και μου φαινεται πως υπερβαλλουμε καποιες φορες.