Εμείς οι βλάχοι.... καλώς σας βρήκαμε!

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
ο χαλβάς όνειρο είναι αλλά ακόμα πιο όνειρο η καρυδόπιτα και ο μπακλαβάς (μιαμ :D)

εεεεε οχι και να απαξιώνουμε τα δικά μας τα σκυλιά!!!! εξάλλου Θεσσαλία - Ήπειρος ίδια γειτονιά είναι... πόσες διαφορές πια να υπάρχουν???? ;):p

μου αρέσει που βρήκα τόση Θεσσαλία!!!! και ειδικά φιλόζωη Θεσσαλία!!!!

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Όλα τα σκυλιά υπέροχα είναι, από όπου και αν κρατάει η σκούφια τους. Όπως και όλα τα μέρη της Ελλάδος.

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Σιγά το δύσκολο.....:D:D:D
μη το λες!!!!!!!!! εκεί στα ορεινά αγριεύουν πολύ τα πράγματα!!!! ειδικά με τους σκύλους!
τα περισσότερα είτε θα είναι δεμένα ή απλά αφημένα (οκ οχι αδέσποτα αλλά δε νοιάζονται)
δε το συζητάμε για εμβόλια ή αποπαρασίτωση ή προστασία από σκνίπα! φυσικά δε χρειάζεται να πω και πολλά για τη διατροφή!
τα αποφάγια είναι στην καλύτερη των περιπτώσεων! φεύγει πολύ ξερό ψωμί! (άντε λίγο μουσκεμένο με νεράκι)

τους δε τσοπάνηδες επειδή δεν ασχολούνται και πολύ μαζί τους θεωρούν οτι το κουτάβι με το που θα γεννηθεί χωρίς καμία εκπαίδευση μπορεί άνετα να δουλέψει με το κοπάδι! όταν φυσικά ο τσοπάνης κάθε άλλο παρά τσοπάνης είναι και από τη πείνα κόψει και καμία δαγκωνιά σε κάποιο αθώο προβατάκι ή αθώα κατσικούλα τα αφεντικά τους απορούν και απλά τα ξεφορτώνονται! :mad::mad:
για αυτό και θα μου επιτρέψετε να μη τους θεωρώ και τόσο φιλόζωους...

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
και ο χαλβας και η καρυδοπιτα .. αλλα το χρημα ειναι στην μπατζινα και το στριφτο!! ... φτανει τωρα γιατι πειναω!!!

ο θειος μου, ηταν (καλα να ναι εκει που ειναι) υπερμαχος φιλοζωος, ειχε τσακωθει με ολο το χωριο πηγαινε και ελυνε τα σκυλια απο τα δεντρα.. (μαλλον απο κει πηρα).. κοιμοταν με τα σκυλια του αγκαλια, λοξα με τα αλογα.. και γενικα οτι κοιταζε η πλατη του ουρανο.. ηταν για αυτον πλασμα του θεου που οφειλε να προσεχει..

οταμ πηγαινα στο χωριο.. ολα τα παιδακια παιζαν στην πλατεια... η βικυ στην στανη ..στο κοτετσι.. στο αρμεγμα, ταισμα.. δε με απασχολουσαν τα ανθρωπινα... αχ τι μου θυμισατε!!

Last edited:

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
οταμ πηγαινα στο χωριο.. ολα τα παιδακια παιζαν στην πλατεια... η βικυ στην στανη ..στο κοτετσι.. στο αρμεγμα, ταισμα.. δε με απασχολουσαν τα ανθρωπινα... αχ τι μου θυμισατε!!
Βίκη το ίδιο ακριβώς και εγώ! όπως ακριβώς και τώρα! ανεβαίνω για να τους βοηθήσω γιατί έχουν μαζέψει πολλά... πάρα πολύ και έχουν απλωθεί πολύ τα καμάρια μου!
@larry2 σε ευχαριστώ πολύ!!!! η βοσκοπούλα είναι απλά λατρεία!

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
παιδιά το έχετε σκεφτεί να την πάρετε την απόφαση? εγώ αν είχα φτιάξει οικογένεια άνετα θα το έκανα....

το θέμα δεν είναι να σας πω εγώ όμως... έχουμε και έναν θηλυκό κέρβερο που δεν δέχεται μύγα να κυκλοφορήσει στο κοπάδι της... :rolleyes:

εκτός κοπαδιού όμως μια χαρά θα σας καλοδεχτεί!!!! :D:D

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Άμα είναι βρε Αλίκη....φτιάχνουμε και το δικό μας κοπάδι.....
Υπάρχουν ένα σωρό μέρη.....το συζητάς???
Ξαμοληθείτε στα βουνά.....:D

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Καλημέρααααααααααα!!!!!!!! εννοείται io maria ότι πιάνεσαι για πατρίδα!!!

τι όμορφη φωτογραφία είναι αυτή??? έτσι όπως κάθονται αγκαλίτσα... :) η μεγάλη σου μου θυμίζει τον Εκτοράκο μου.... που τον χάσαμε νωρίς... εμένα όμως ήταν ένας αλητήριος κοπρίταρος που μας έκανε ότι ήθελε... εσένα φαίνεται κυρία!!!!!
Η μεγαλη απλως φαινεται κυρια πιστεψε με. Και εγω ετσι νομιζα στην αρχη μεχρι που γνωρισε την μικρη.
Μετα το χασαμε το παιχνιδι. Σε παραπεμπτω στο αλμπουμ τους να δεις τι εκαναν στον καναπε μας!

@Aρε Βικυ τι ηθελες και μου θυμισες την μπατζινα βραδυατικα!

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Η μεγαλη απλως φαινεται κυρια πιστεψε με. Και εγω ετσι νομιζα στην αρχη μεχρι που γνωρισε την μικρη.
Μετα το χασαμε το παιχνιδι. Σε παραπεμπτω στο αλμπουμ τους να δεις τι εκαναν στον καναπε μας!

το ειδα! είχε όμως τρελά αθώο μουτράκι.. πως μπορείς να θυμώσεις με αυτά και να μη σκάς στα γέλια?????

παιδιά η μπατζινα τι είναι? δεν το έχουμε εμείς αυτό.... :confused: (νομίζω....)

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Δεδομενου οτι ζημιες σε τετοια εκταση κανουν οταν λειπω και τις βλεπω εκ των υστερων δεν εχει και νοημα να τους θυμωσω. Τις ψευτομαλανωνω ομως λεγοντας τους γιατι ειστε σκατοπαιδα και δεν λυπαστε στην μανουλα, παραγνωριστηκαμε μου φαινεται και αλλα τετοια.

Μπατζινα ειναι η κολοκυθοπιτα χωρις φυλλο που κανουν στην περιοχη. Υποψην οτι μιλαμε για την μεγαλη κολοκυθα και οχι κολοκυθακια.

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
επειδή εγώ δυστυχώς έχασα πολύ από την κουταβίσια ζωή της μικρής (λόγω απόστασης) και αφέθηκε στην στρατιωτική πειθαρχία των γονέων η μικρή είναι παναγία στο σπίτι... δεν έχω ακούσει ποτέ για τρελή διαολιά!!!! (κάτι λίγο μασούλημα σε κάτι έπιπλα το οποίο ξεπεράστηκε γρήγορα με μασουλητήρια)
βέβαια οταν είμαστε και σπίτι (χειμώνα συνήθως είναι μπροστά σε τζάκι και κοιμάται, στα πόδια του πατέρα μου και κοιμάται και γενικότερα να μη το κουράζω και πολύ... κοιμάται!!!!! το καλοκαίρι αράζει μαζί μας στον κήπο και... μαντέψτε... κοιμάται! όταν αποφασίσουμε να ξαπλώσουμε τότε πάει στο κρεβάτι της να κοιμηθεί... γενικά ίσως επειδή εκτονώνεται πολύ και κουράζεται δεν θα κάνει διαολιές! (μεταξύ μας όμως μου λείπουν!!!! ο Εκτοράκος μου ( ο ημίαιμος που είχα) επειδή ήταν τρελός κοπρίτης (με την έννοια του αλήτη) αν έμενε στο σαλόνι και βαριόταν ήταν ικανός να το γυρίσει ανάποδα! γενικά ομως μας έκανε οτι ήθελε! οπότε πίστεψε με λίγο σε ζηλεύω.... αυτές οι διαολιές έχουν την πλάκα τους (μεχρι κάποιον ορίων)

α μπατζίνα το λένε?????? μιαμ! ωραίο είναι.... αν και εγώ είμαι φαν του πλαστού!!!!!!! μιαμ μιαμ μιαμ!!!!!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.244
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi