τι ευγε...ουτε τον σκυλο σου δεν εχουμε δει...αμεσως να ανεβουν φωτο σου!!!ευγε γιαννη!!!!!
από τα αριστερά προς τα δεξιά,
gazzy90 με τον Buddy (Μάρθα & Χρήστος) , η M@r@ (Μαρία) με την Ραλλού και εγώ (Ειρήνη) με την Angie.
έχουμε κ Guest Star την Louna mou, χωρίς την Εβίνα που δυστυχώς δεν φαίνεται εδώ (δεν ήξερα αν θέλει να βάλω την άλλη που φαίνεται )
Θα πέσει σβου εντός ολίγου, γιατί ήδη μία ολόκληρη σελίδα είναι off ;-)Avraki τι κολλημα εφαγες βρε?Πειτε τα με πμ καλο μου μη μας το κλειδωσουνε
εγώ το θενκς να εξηγούμαι δεν το 'βαλα ούτε για 'σενα ούτε για το σκυλούνι, για το φόντο από πίσω το έβαλαView attachment 32951Βαλερια και Μπλανκυ
Καλά τώρα , είπαμε ρε παιδιά να βάζουμε αληθινές φωτογραφίες.εγω με τον Σπαικακο!!!
Όχι βρε ο σπαικάκος είναι αφού το λέει, απλά να αυτά τα παιδιά αλλάζουν μαζί!!Επειδή όμως είμαστε σίγουροι ότι αυτός ΕΙΝΑΙ ο ASFE... χμ... Μπας κι είναι ο προηγούμενος σκύλος του?
Ρε παιδια για να καταλαβω...Ο Μπράντ Pit ειναι μελος του φορουμ και ειναι ο ASFE? :xD::maria:εγω με τον Σπαικακο!!!
Να με συγχωρείτε κιόλας αλλά εμένα με ενδιαφέρει περισσότερο από τον σπαισάκο αν το μικρό όνομα του asfe είναι braddedit: Βρε Ι.Kyveli, ναι, εσύ που έγραψες από κάτω: τώρα έχει τον Σπάικ τον jr, αυτός στην φωτογραφία είναι ο Spaik senior
Να σε ευχαριστήσω και εγώ και το σκυλί μου...και το μαλλί μου, αλλά πρέπει να σου ομολογήσω πως πλέον είναι σε πιο σκούρες αποχρώσεις!εκτος απο το σκυλι σου πολλα λαικ στο μαλι σου...
το κατακόκκινο σκαμπό είναι λες κατά παραγγελία για τη Salve