Εμείς και η Νεφέλη! Καλώς σας βρήκαμε...

chrispaki

Member
12 Νοεμβρίου 2013
8
0
Ιτέα, Φωκίδας
Γειά σας, είμαι η Χριστίνα και μαζί με τον καλό μου πριν από ακριβώς 7 μήνες αποφασίσαμε να υιοθετήσουμε ένα απ' τα τέσσερα ελάχιστων ημερών κουτάβια που βρήκαν κάποιοι φίλοι δεμένα μέσα σ' ένα τενεκέ σκουπιδιών...σε επαρχιακό κρύο μέρος με πολλούς τσοπάνηδες.........!!! Τα σκυλάκια ήταν τέσσερα κι εμείς πήραμε το λευκό, τη Νεφέλη!
Μεγαλώνοντας η μικρή Νεφέλη μας έδειξε πόσο Ελληνικός Ποιμενικός είναι με όποιον τρόπο μπορούσε το γλυκό μου...:)
Γίναμε γονείς απ' την μια στιγμή στην άλλη μ' έναν ξεχωριστό τρόπο που δεν θα μετανιώσω ποτέ. Σας χαιρετώ κι είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που μετά από τόσο διάβασμα του φόρουμ, επιτέλους έγινα μέλος! Καλές συζητήσεις να'χουμε λοιπόν! Να και μια φωτογραφία με το πιο όμορφο χαμόγελό μας σε ηλικία περίπου 3.5 μηνών...

Attachments

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Πόσο μα πόσο κούκλα!!! Μπράβο σας για την υιοθεσία, καλωσήρθατε και να την χαίρεστε πάντα, με πολλές ευτυχισμένες στιγμές :) Περιμένουμε βεβαίως βεβαίως πολλές ακόμα φωτογραφίες!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.122
Καλώς ήρθατε στο φόρουμ :)

Χίλια μπράβο για την υιοθεσία της ομορφούλας. Να είσαστε πάντα καλά, που σώσατε ένα από τα άπειρα παρατημένα. Να σας ζήσει, με υγεία, μέχρι τα βαθειά της γεράματα :)

chrispaki

Member
12 Νοεμβρίου 2013
8
0
Ιτέα, Φωκίδας
Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια! Και κυρίως για τις ευχές!!! Κι εσείς να χαίρεστε τα δικά σας ζουζούνια! Πάντως θέλω να πω ότι και τα τέσσερα μικρά μας αδερφάκια υιοθετήθηκαν από γνωστούς των παιδιών που τα βρήκανε (καλή ώρα όπως κι εμείς) και ξέρουμε όλα σε τι χέρια βρίσκονται...εκτός από ένα που τελικά δόθηκε πίσω σε τσοπάνη απ' τον τότε προσωρινό του ιδιοκτήτη...δυστυχώς...μακάρι να μπορούσα να την πάρω κι εκείνη αλλά ένα τέτοιο σκυλί η αλήθεια είναι ότι είναι δύσκολο να το έχεις σε διαμέρισμα...πόσο μάλλον δύο! Τέλος πάντων...ευχαριστούμε πολύ ξανά και θα σας συναντήσω σε άλλα θέματα!

D

Deleted member 14614

Guest
Μπράβο! Μακάρι να ακολουθούσαν κι άλλοι το παράδειγμά σας... Αν θέλετε, ανεβάστε κι άλλες φωτογραφίες να την βλέπουμε να χαιρόμαστε για την ανθρωπιά που, κάποιες φορές, εξακολουθεί να υπάρχει... :)