Aσε...δε γινεται τιποτα!!!Φαντασου λοιπον οταν αρχιζουν τα κολπα μαζι 3 μικρες και μια μεγαλη... αχ βαχ!*agapoylas*O Φοιβος εξελισσεται πανεμορφα αλλα.... η κορη σου ειναι ... ολο τσαχπινια και γλυκα
Αν εννοεις την πεθερα...αποφευγω να της βγαζω φωτο...μην τη ματιαξει κανεις και την πληρωσω εγω μεταΟι υπόλοιπες που είναι ? Η μαμά ?
Φιλε, πρεπει να γραψεις βιβλιο. Το ξερεις....?Αν εννοεις την πεθερα...αποφευγω να της βγαζω φωτο...μην τη ματιαξει κανεις και την πληρωσω εγω μετα
Αχαχαχα. Θέλω μια αγκαλιά με τον σκύλο και την μαμά αχαχαχα, όπως η κόρη σου αχαχαχαΑν εννοεις την πεθερα...αποφευγω να της βγαζω φωτο...μην τη ματιαξει κανεις και την πληρωσω εγω μετα
Αν βγουν θριλερ σε εντυπα,εφυγα την ιδια ωρα.Θα πω και στη "μαμα" οτι θα βγει στη δημοσιοτηταΦιλε, πρεπει να γραψεις βιβλιο. Το ξερεις....?
Ελπιζω να εχεις κανει ολα τα εμβολια ειδάλλως δεν εγγυωμαι εγω τιποτα...οχι για τον ΦοιβοΑχαχαχα. Θέλω μια αγκαλιά με τον σκύλο και την μαμά αχαχαχα, όπως η κόρη σου αχαχαχα
Φιλε, ο κοσμος των σκυλαδων εχει αναγκη ενα βιβλιο για τις πεθερες! Αν ειναι θριλλερ δεν θα βαλεις καθολου φωτο. Εγω περιμενω την πρωτη εκδοση(το βιβλιο θα το αγορασω κανονικα)...Αν βγουν θριλερ σε εντυπα,εφυγα την ιδια ωρα.Θα πω και στη "μαμα" οτι θα βγει στη δημοσιοτητα
Για να καταλαβεις,ο πεθερος λεει σε καθε ευκαιρια οτι αν φυγει απο αυτο τον κοσμο δεν θελει να κλαψει κανεις...Γελιο πολυ γελιο αφου θα φυγει και θα ...απαλλαγει!Λεει συνεχως την εκφραση(σε αντροπαρεες μονο...ειπαμε μην κανουμε μ@λακιες)"μου χει φαει τα συκωτια"Φιλε, ο κοσμος των σκυλαδων εχει αναγκη ενα βιβλιο για τις πεθερες! ...
Με τον ''μπλάστη''...!!!μαλον μπηκε η ¨μαμα¨κι εκλεισε ο υπολογιστης...
μαλον μπηκε η ¨μαμα¨κι εκλεισε ο υπολογιστης...
Ti παλιοχαρακτηρες ειστε...τς τς τς...δεν μπορεσα να λειψω λιγο αμεσως να μου την πειτε για τη "μαμα" που λατρευω...Με τον ''μπλάστη''...!!!
Οι ικανότητες της μύτης σου ξεπερνούν αυτές του Φοίβου...aja1:Μυριζω κι αλλους πεθεροπληκτους ή κανω λαθος;