Ελληνικα εκτροφεια λαμπραντορ

Giorgiz

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
63
0
32
Αθηνα,Νεος Κοσμος
Μηπως μπορει καποιος να μου πει ολα τα ελληνικα(αξιοπιστα) εκτροφεια λαμπραντορ γιατι ψαχνοντας στο ιντερνετ καταφερα να βρω μονο 3?

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Το ΣΚ στην αθήνα ο ΚΟΕ έχει έκθεση σκύλων όπου μπορείς να δείς πολλά λαμπ
www.koe.gr για περισσότερες πληροφορίες

Giorgiz

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
63
0
32
Αθηνα,Νεος Κοσμος
Δεν μπορω δυστυχως να ταξιδεψω μεχρι αθηνα αυτο το σαβ/κο και ο ΚΟΕ θα ειναι σε θεση να μου τα στειλει με fax σε μια εβδομαδα τουλαχιστον.Οποτε,μηπως μπορει κανεις να βοηθησει και να συγκεντρωσει τα πιο αξιοπιστα ελληνικα εκτροφεια λαμπραντορ???
Θα ηταν μια σημαντικη βοηθεια για μενα αλλα και μια "κληρονομια" για τα τωρινα και τα μελλοντικα μελη του φορουμ.Ευχαριστω

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Οποτε,μηπως μπορει κανεις να βοηθησει και να συγκεντρωσει τα πιο αξιοπιστα ελληνικα εκτροφεια λαμπραντορ???
Πιθανότατα κάποιος μπορεί, αλλά εσύ με τι σκεπτικό θα εμπιστευτείς εναν άγνωστο απο κάποιο φόρουμ?

Last edited:

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Αυτή είναι το εμαιλ του Ομίλου Ριτρίβερ Ελλάδος: [email protected]

Νομίζω πως εκεί θα βρεις ό,τι πληροφορία ζητάς

Last edited by a moderator:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Αυτό δεν είναι ένα εκτροφείο , είναι site με πληροφορίες για τα περισσότερα εκτροφεία στην Ελλάδα για όλες τις φυλές.

ΜάρκοςΓΔ

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2011
389
2
Σαντορίνη - Κερατσίνι
Πιθανότατα κάποιος μπορεί, αλλά εσύ με τι σκεπτικό θα εμπιστευτείς εναν άγνωστο απο κάποιο φόρουμ?
Μα δεν θα πάει να το πάρει στα τυφλά! Ελπίζω να επισκεφθεί πρώτα τον εκτροφέα και να τον κρίνει...:)
Άλλωστε ποιος ο σκοπός του φόρουμ αν δεν μπορείς να ακούσεις-βασιστείς-εμπιστευτείς κάποιον άγνωστο έστω και για λίγο;!