Ελλήνικες Φύλες Σε ξεχωριστο παράθυρο.

Status
Κλειδωμένο θέμα

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Ένα σωρό θέματα υπάρχουν για τις ελληνικές φυλές!!! Ψάξε λίγο στο φόρουμ!!! Για το κοκόνι μόνο και τον ελληνικό ποιμενικό υπάρχουν πάρα πολλά θέματα. Ακόμα και για το κανίς γκριφόν :rolleyes: Ακόμα και για φυλές που δεν υπάρχουν πλέον. Ορίστε, κάτσε γράψε και κάνε subforum σου λέει ο admin!
Μα τι έχεις πάθει πια, τι τσαντίλα είναι αυτή? Δεν είμαστε ανθέλληνες επειδή έχουμε "ξενόφερτα" σκυλιά. ΧΑΛΑΡΩΣΕ.

μαρκος

Well-Known Member
7 Μαϊου 2009
253
0
43
Νεα Ιωνια
Ένα σωρό θέματα υπάρχουν για τις ελληνικές φυλές!!! Ψάξε λίγο στο φόρουμ!!! Για το κοκόνι μόνο και τον ελληνικό ποιμενικό υπάρχουν πάρα πολλά θέματα. Ακόμα και για το κανίς γκριφόν Ακόμα και για φυλές που δεν υπάρχουν πλέον. Ορίστε, κάτσε γράψε και κάνε subforum σου λέει ο admin!
Μα τι έχεις πάθει πια, τι τσαντίλα είναι αυτή? Δεν είμαστε ανθέλληνες επειδή έχουμε "ξενόφερτα" σκυλιά. ΧΑΛΑΡΩΣΕ.

Εγώ ένα αίτιμα έχω και το ποστάρω για συζήτηση ??? τα ύπολυπα συ είπας

το χω το χω cloe :):)

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Να ‘χαμε να λέγαμε...

Μαρκο, τα περί αιτήματος τα εξαντλήσαμε. O Admin ήταν σαφής! Όσο κάθεσαι και αναλώνεσαι σε ανούσιες αντιπαραθέσεις, τόσο καθυστερεί η δημιουργία του subforum των Ελληνικών φυλών!
Εν ολιγοις, ασε την πάρλα και ξεκίνα το γράψιμο άρθρων! Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα! ;):)

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
συγνωμη για το offtopic,αφορμη απο τα περι subforum...

Solco,Omarock,Rico ελατε να κανουμε ρε παιδια ενα sub και εμεις (με τις ευλογιες του admin παντα)...και ας μην γραφει κανεις αλλος...θα το κραταμε μονοι μας...και που ξερεις,μπορει να μεγαλωσει σιγα-σιγα...ορεξη παντως υπαρχει...

πολλα ζηταω ρε γαμοτο?:(:D

p.s subforum για τις φυλες τυπου μαστιφ...ή για το bullmastiff και το fila...

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Ισως και αν δεν πινουμνε ελληνικο καφε να ειμαστε παλι ανθελληνες..:maria:

μαρκος

Well-Known Member
7 Μαϊου 2009
253
0
43
Νεα Ιωνια
Ωραία χαλάλη το πήδημα !!! Ξεκιναμέ λοιπον και οτι βγει !!!
Πήδιομαστε που πηδιώμαστε με το σκύλο ολή μέρα το βραδύ συγραφέας ε αυτό δεν το πέριμενα χααχχααχαχ

Πάμε βουρ στον πάτσα

υγ. rottie σ αρέσει και ροττιε και αντμιν ε χαχαχαχααχχα !!! :p

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Αγαπητέ φίλε, ευτυχως για σενα δεν ειμαι ο Admin. Αν ήμουν ο Admin (η αλήθεια είναι ότι πάντα ήθελα να γίνω χαλίφης στη θέση του χαλίφη), θα ήσουν ήδη παρελθόν για αυτό το φόρουμ. :)

μαρκος

Well-Known Member
7 Μαϊου 2009
253
0
43
Νεα Ιωνια
καλα που δεν είσαι μπόρει και το φορουμ να ήτανε παρελθων αχχαχχαχ :p:p

έτσι ακούγεται στην πίατσα .... οτι είσαι και δεν το λες :p:p

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Αναμένουμε λοιπόν νεώτερα σας για το παρόν subforum ή άλλα.

Ευχαριστούμε πολύ!

Status
Κλειδωμένο θέμα