Ελεος

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com

maria-akis

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2010
177
0
θενξ :D

ρε συ εσκομπαρ.. μήπως να άνοιγες κανένα ορθογραφικό λεξικό..?

πονάνε τα ματάκια μου από τα λάθη σου.. θα πρότεινα πρώτα να τα επεξεργάζεσαι τα κείμενά σου στο γουόρντ που έχει και ορθοργραφικό έλεγχο κ μετά να ποστάρεις.. όχι ότι θέλω να στη πω ή οτι εγώ δε κάνω ορθογραφικά αλλά έλεος :p
όσο για τον κούταβο, τι να πεις. κολλημένα μυαλά. καλύτερα να μη δίνεις σημασία, αφού οι 8 από τις 10 περιπτώσεις δεν αξίζουν κιόλας.. κι εγώ έχω μια αναπηρία που δε φαίνεται κ κάθε φορά που προσπαθώ να εξηγήσω, βρίσκω τοίχο.. οπότε κάνω τη χαζή και προχωράω. σιγά μη πέσω στο επίπεδό τους. οι άνθρωποι που αξίζουν θα κάτσουν ν ακούσουν αυτά που έχεις να πεις.. κι όχι να σε βγάζουν τρελό.
και πόσο μάλλον αν μου τη λέγανε για το κούταβο που κόβει χέρια απ τον ώμο :Ρ

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Χαχαχα

Θα τους εξηγήσεις μια φορά, θα τους εξηγήσεις δύο φορές και μετά θα βαρεθείς!Απλά μετά δεν θα δίνεις σημασία σε όποιον σου μιλάει!

Χαμένα λόγια είναι!Εγώ προσωπικά μιλάω σε νεαρά άτομα που τους "κόβω" ότι πραγματικά θέλουν να μάθουν!Σε μεγαλύτερους όχι!Οι μεγαλύτεροι συνήθως με ρωτάνε πρώτοι γι αυτό δεν τους απαντώ!Και η πιο συχνή ερώτηση αυτών?Τον έχεις σε διαμέρισμα?Με ένα εκστασιασμένο βλέμμα του τύπου, τι μ@λ@κία πήγες και έκανες και τον πήρες και τον έχεις μέσα στο διαμέρισμα!

Αυτό γινόταν όταν ήταν πιο μικρός σωματικά!
Τώρα πλεόν εχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση, όσοι ξέρουν πλησιάζουν, οι υπόλοιποι στο απέναντι πεζοδρόμιο!

Σε περίπτωση που σου πουν ότι δαγκώνει η αν σου ξαναπεί ο τύπος αυτός κάτι περί δαγκώματος εσύ πολύ ήρεμα θα του απαντήσεις "Μην στεναχωριέστε κύριε μου,δεν θα σας δαγκώσει το χέρι, ούτως η αλλιώς σάπιο κρέας δεν τρώει"!!!(κάπου το έχω ακούσει αυτό)

Last edited:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog