Εκτός προτύπου

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Ακομα και τελεια κοινωνικοποιημενος δεν θα αφησει ξενο να τον χαιδεψει,κοινωνικοποιημενο ειναι ενα Φιλα οταν δεν επιτιθεται σε περαστικους,και περπαταει σαν κυριος χωρις να επηρεαζεται, απο ηχους και εικονες του περιβαλοντως.
Το κουταβι αυτο μας εδειξε απλα οτι εβγαλε την περονη,και απο τωρα πρεπει να αρχισει η χειραγωγησει του,κατι σαν επαγγελαμτικος προσανατολισμος,πρεπει ο ιδιοκτητης να αποφασισει προς τα που θα παει το σκυλι,λογικα θελει μονο τονο στην φωνη,αντιδραει θετικα οταν το μιλαει η διορθωνει ο ιδιοκτητης,τα μονο ατομο που εμπιστευεται ειναι οι οικογενεια του και ειναι κατα καποιον τροπο εξαρτημενως αυτο εκμεταλευομαστε στην χειραγωγηση του.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Ακομα και τελεια κοινωνικοποιημενος δεν θα αφησει ξενο να τον χαιδεψει...
Ομολογω οτι δεν εχω ιδεα απο Φιλα, αλλά κι αυτο μου φαινεται τουλαχιστον περιεργο Ηλια!

pepermaint

Well-Known Member
1 Ιανουαρίου 2011
165
0
@omarock

Φίλε έβλεπα τα βιντεάκια σου στο youtube .
Εδω κάνεις κάποιου είδους εκπαίδευση ή τσεκάρεις κάτι ?
http://www.youtube.com/watch?v=lv9U9SD4aAs
Πως χαρακτηρίζεις την συμπεριφορά του ? Θεωρείς πως προστατεύει τον χώρο του ή φοβάται ?
Εμένα μου δείχνει εδω πως μάλλον φοβάται και προσπαθει να προστατευτει...

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Μα και εγω τι ειπα?υπερπηδαει τον φοβο του και αντιδρα αυτο μετραει,μην περιμενουμε απο 3 μηνων σκυλο περισσοτερα.
Τι ειναι περιεργο Αρη?οτι δεν αφηνει ξενο να τον χαιδεψει?στα Φιλα πρεπει να ειναι ετσι,αυτο ειναι που λεω οτι δεν εχει σχεση με τον Γερμανικο τροπο συμπεριφορας,και δεν πρεπει.

William

Well-Known Member
10 Νοεμβρίου 2010
260
13
38
Πειραιας
Ομολογω οτι δεν εχω ιδεα απο Φιλα, αλλά κι αυτο μου φαινεται τουλαχιστον περιεργο Ηλια!
Δεν νομιζω πως ειναι περιεργο...ειναι ξεχωριστη φυλη με διαφορετικες αντιδρασεις.Και τα boerboel παρομοια ιδιοσυγκρασια εχουν απο μικρα απ'οσο γνωριζω.Απλα,επιλεγεις αν θα ''επενδυσεις'' σε αυτο (με εκπαιδευση βεβαια) η θα προσπαθησεις να χαλαρωσεις το σκυλο.