Εκτόνωση με Laser

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Επειδη πριν απο λιγο καιρο επαθα μια πολυ επιπονη φλεγμονη στο ποδι μου, που με εκανε να κινηθω με μεγαλη δυσκολια ( και με πολυ πονο!), βρηκα εναν τροπο να εκτονονονται τα τρελα κοριτσια μου, ενω εγω μενω σχεδον ακινητη :
Παμε βραδακι στο γηπεδο ποδοσφαιρου ή στην παραλια του χωριου ( που δεν υπαρχει ψυχη αυτην την εποχη) και τους "κυνηγω" με το Laser απο την μια ακρη στην αλλη. Δεν το βαριουνται ποτε, πορονονται- βουτανε ακομα και στην θαλασσα για να πιασουν το φωτακι!!
Αποτελεσμα : κουρασμενα και ευτυχισμενα σκυλια- και εγω να ποναω λιγοτερα- αλλα να εχω την συνειδηση μου καθαρη.
Οταν ειμαστε αθηνα, ανεβαινουμε και στην ταρατσα μας- η παιζουμε στην αυλη μας με τον ιδιο τροπο.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.366
10.521
Athens
Άνετο αν δεν μπορείς να κινηθείς!
Το δικό μας "μέσο εξόντωσης μέχρι τελικής πτώσεως", τουλάχιστο για την μία, την παλαβή, είναι το φρίσμπυ. Αλλά θέλει άπλααα...

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Μην το κάνεις.
Κανε μία αναζήτηση στο Google στα αγγλικά καλύτερα να βρεις ένα σωρό άρθρα.
Μπορεί και ζημιά στα μάτια να προκαλεσεις και να αποκτήσει ο σκύλος compulsive disorder.

Sent from my HTC One using Tapatalk 2

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
Kαι εμεις το ειχαμε δοκιμασει αλλα αδιαφορουσε για το φωτακι-κουκιδα του λειζερ κ της κινουσε την περιεργεια η γραμμη προς την κουκιδα που αχνοφαινοταν οποτε μετα απο 2-3 φορες το ξαναβαλαμε στην τσαντα!

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.726
7.225
Τώρα που διάβασα αυτό κατάλαβα τι έκανε μια φορά ένα αδέσποτο που είχε σκαλώσει στα φωτάκια μιας ντισκομπάλας (σε δήθεν αβαν γκαρντ βιτρίνα μαγαζιού με ρούχα) που έκαναν project στο πεζοδρόμιο και γυρνούσε επί ώρες γύρω γύρω προσπαθώντας να κυνηγήσει τα φωτάκια, γαυγίζοντάς τους και δεν ξεκολλούσε με τίποτα, μιλάμε πρέπει να ξημέρωσε για να φυγε από κει και αν.

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Οι δικες μου δεν δειχουν τετοια συμπεριφορα. Οταν κλεινω το λαζερ- τελος. Δεν ψαχνουν πια και ακομα και παρομοια φωτακια δεν τα κυνηγανε. Τωρα το χειμωνα πχ φωρανε περιλαιμια με κοκκινα λεντακια, τα οποιοα αναβοσβηνουν- επειδη εδω στο χωριο υπαρχουν και δρομοι χωρις φωτισμο και ετσι βλεπουμε που πανε ( εχουμ και φακο μαζι- αλλα ειναι 3)- και δεν τους φαινονται σαν τα λαζερ- ενω μοιαζουν.

Για τα ματια τους προσεχω πολυ ετσι και αλλιως- αλλα παντα στεκομαι απο πισω τους και ετσι δεν εχουν φοβο.

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Μην το κάνεις.... τα συμπτώματα δεν είναι άμεσα ούτε αμέσως ορατά... το δε πρόβλημα εάν δημιουργηθεί είναι τεράστιο και δύσκολα θεραπεύσιμο... είναι η άνεπιτυχής προσπαθεια που δημιουργεί το πρόβλημα... το ίδιο μπορεί να γίνει εάν έχεις ένα σκύλο να κυνηγάει μόνιμα ένα μπαλάκι χωρίς να μπορεί να το πιάσει ποτε.... απλά το λέιζερ είναι η χειρότερη μορφή παιχνιδιού ιδανική να δημιουργήσει εξάρτηση!!

Nikolojohn

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2011
153
3
Χαϊδάρι
Εμείς που το κάναμε σπίτι, το κυνηγούσε στην αρχή, μέχρι που κατάλαβε απο που βγαίνει αυτή η κόκκινη μπίλια και έκανε ντου στο laser που κρατούσα!! Και εννοείται πως δεν ξανακύνηγησε το φωτάκι, αλλά με το που το έβλεπε ερχόταν κατευθείαν στο laser! Είναι μία αυτή...:rolleyes:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
είναι η άνεπιτυχής προσπαθεια που δημιουργεί το πρόβλημα... το ίδιο μπορεί να γίνει εάν έχεις ένα σκύλο να κυνηγάει μόνιμα ένα μπαλάκι χωρίς να μπορεί να το πιάσει ποτε.... απλά το λέιζερ είναι η χειρότερη μορφή παιχνιδιού ιδανική να δημιουργήσει εξάρτηση!!
++++++

Jesuss

Well-Known Member
30 Νοεμβρίου 2012
180
1
33
Athens
www.facebook.com
Είχα δει μία εκπομπή του cesar millan με ένα σκυλάκι το οποίο είχε πάθει τέτοια φοβερή εξάρτηση από το laser που δεν ηρεμούσε στιγμή.Ούτε στο σπίτι,ούτε στη βόλτα ούτε πουθενά.Πάντα έψαχνε να βρει το φως από το laser ή για οποιαδήποτε αντανάκλαση φωτός.

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Ναι ναι είναι ύπουλη η εμμονή που προκαλεί... δεν είναι εμφανή από την αρχή τα συμπτώματα, και όταν το πάρεις πρέφα είναι πλέον πολύ αργά.... ταλαιπωρούνται πάααααααρα πολύ τα σκυλιά που υποφέρουν από αυτό...μακριά από εμάς!!!

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Μου έκανε εντύπωση που χρησιμοποιεί laser η frenchie,δε θα το κρύψω :rolleyes:

Sent from my Galaxy NOTE II using tapatalk