Εκτωρας, ο ναυαογοσώστης!

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Αυτές τις ημερες ειχε κυμα η θαλασσα, ευκαιρία λεω εγω να δει και μια αγρια θαλασσα.Καλά, μη φανταστειτε θεορατα κυματα.Απο αυτά που σε κουκουλώνουν λιιγο πριν βγεις στην ακτη.
Παμε και ο εκτωρας να μη λεει να μπει.Σημειωνω οτι λατρευει τη θαλασσα.Να πλησιαζει και μολις τον φτανει το κυμα, τρεχει εξω. Ξανα από την αρχη. Τιποτα.
Ο αντρας μου ηταν μεσα, τον καλουσε... τιποτα.
Τότε, μου ηρθε η τρομερη και ανεπαναληπτη ιδεα και του ειπα να βουτηξει μεσα και να τον χασει, να δουμε τι θα κανει.
Βουταει ο αντρας μου, τον χανει ο εκτωρας και πανικοβαλλεται!Βουταει στο δευτερολεπτο!Τι κυματα τον κουκουλώσανε, τι νερο ηπιε, τι ξεχασε να κολυμπαει με τον κωλο εξω και κολυμπουσε όρθιος!Πιστευω ότι εζησε οτι δεν εχει ζησει ως τωρα. Με το που βγαινει ο αντρας μου στην επιφανεια και καλα νεκρος, τον αρπαξε, τον δαγκωσε, τον γρατσουνισε, τον ξαναβουλιαξε...Καπως προσπαθουσε να τον πιασει. Με το που βλεπει οτι ειναι ζωντανος, γυρνα και φευγει. Οταν του το ξανακαναμε, δεν μπηκε."Δεν πατε να πνιγειτε που θα παιζω με τις μαλ.... σας!"πρεπει να ειπε.
Μ' αρεσε η αντιδραση του, γιατι δε λογαριασε το φοβο του και μπηκε να βρει το αφεντικο του.Θα παμε μαλλον κι αυριο για ηρεμο μπανιο. Αμαρτια ο καημενος...

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
ΩΩΩΩ!Καλως τον!Ειδες ο κερατας, απατεωνας, κλεφτης και λωποδύτης μου; Φιλια σε όοολες σου τις γυναίκες!Οταν παμε όλοι μαζι μπανιο, θα του βάλω και κόκκινο σορτσάκι. Η' ειμαστε ναυγοσώστες ή δεν είμαστε!

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Τα νυχια συνεχιζουν και ειναι ...κλαδια.Αντε, κοριτσια!Αντε!Και φιλι ζωης θα σας δωσω αν θελετε!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν