Βαριέμαι να ασχοληθώ με άτομα που ΔΕΝ καταλαβαίνουν και απλά έχουν την "μύγα" (προφανώς δεν λέω για όλους του forum) , όπως και να έχει...
ευχαριστώ για τις "συμβουλές" ασχέτως που είναι κακοπροαίρετες ,γιατί τα πάντα σε αυτή την ζωή μας δίνουν τροφή για σκέψη
Για τον όρο πεισματική που είπα
και τρελαθήκατε όλοι να πείτε τα δικά σας απλά θεώρησα σωστό από την μεριά μου να πω ότι ενώ άλλοι άνθρωποι ψάχνουν επι μία εβδομάδα από μια ωρίτσα την ημέρα , εγώ έκατσα 12 ωρες σερί..ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΙΓΟΥΡΟΣ!!!φυσικά ακόμα ψάχνω άμα όντος θα πάρω αυτή την ράτσα.ακόμα σκέφτομαι αμα είμαι άξιος για ένα σκύλο!
Για να δείτε ότι ορισμένοι αυτά που λέτε δεν στέκουν.Θέλεις να μου πεις το ότι έχω μεγάλο μπαλκόνι δεν σου λέει τίποτα?Δηλαδή μία φορά άμα τύχει και δεν τον βγάλω βόλτα δεν μπορώ να τον απασχολήσω στο μπαλκόνι ε? θα ήταν δηλαδή το ίδιο άμα είχα μπαλκόνι 1χ1?
Για την αγάπη που ανέφερα και προηγουμενος ,απλά θα πω ότι ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ (φυσικά συμφωνώ σε εξαιρέσεις!!!)
Τώρα όσο αναφορά το πόσο ώριμος είμαι για ένα σκύλο και πόσο παρορμητικός είμαι καλύτερα να το ξέρω εγώ...
Πιστευω δεν έπρεπε να γράψω καν όλο αυτό αλλα
εντάξει δεν πειράζει ...τώρα ας πάμε στον σκύλο πάλι
Άμα μπορεί κάποιος να μου δώσει καμία έξτρα συμβουλή για οτιδίποτε ευχαρίστως!!!
Πχ.Αν γνωρίζει η έχει κανείς στο forum ένα απο αυτά:
1)Cane corso
2)Presa Canario
3)Bull terrier
4)American Pit Bull Terrier
5)American Bulldog(ναι ναι εσείς με την "μύγα" μπείτε να γράψετε ότι δεν είναι καταχωρημένη ράτσα και να μου την "πείτε")
6)Βullmastiff
7)Dogo Argentino
8)Amstaff Terrier
9)Dogue de bordeaux
10)Bandog
11)Boerboel
12)Doberman
13)Βulldog
Πάλι τυχόν παρεξηγήσεις
:
-Όχι δεν είμαι παιδάκι που δεν ξέρει τι θέλει απλά οι ράτσες που μου αρέσουν είναι πάρα πολλές για αυτό και μπήκα σε αυτό το forum για συμβουλές....
και μετά απο αυτό το τεράστιο post
θέλω να ρωτήσω κάτι ακόμη την μορφολογία του σκυλιού και τον χαρακτήρα τον γνωρίζουμε από όταν είναι μηνών?