Χαχαχαχα...λες να δίνει καλά λεφτά η ΝΑΣΑ?Τον δικο σου αμα τον συνδεσω με τον Ηρωα θα πιανει οχι απλα ολα τα καναλια αλλα ισως και κανα σημα απο εξωγηινους
ΜπλεΤελικα παιδια ουτες καβαλιερ θελω .το πηρα απο αυτην που σας ειπα και δεν αρεσε στην μανα μου και το αφησα στον δρομο.τωρα παω να παρω ενα west terrier φαινονται ωραια
Α γι αυτο εχεις καιρο να ανεβασεις φωτο... μη δει τον εαυτο του κΧαχαχαχα...λες να δίνει καλά λεφτά η ΝΑΣΑ?
Πάντως τώρα έχει μεγαλώσει η κεφαλα και τα αυτιά δείχνουν πιο ανθρώπινα.
Υ.Γ έτσι του λέω για να μη του δημιουργήσω παιδικά τραυματρ
Χαχαχαχα...ανέβασα προχτες...δε το παρακολουθείς το παιδί?? χαχαχαχαΑ γι αυτο εχεις καιρο να ανεβασεις φωτο... μη δει τον εαυτο του κ
Μπαμπααα μου ελεγες ψεματα
Και δεν θέτε να ξέρετε πόσο πάνε οι επεμβάσεις ματιών. Δύο κτηνίατροι οφθαλμολόγοι (καλοί) υπάρχουν μόνο στο ΛΑ. Για την απλή επεμβασούλα, τύπου να κλείσεις το τρίτο βλέφαρο για απούλωση κερατοειδούς από 500 και πάνω. Το ένα μάτι ε?"Μετά τα αποτελέσματα του DNA τεστ για τον Νεανικό Κληρονομικό Καταρράκτη και της Οφθαλμολογικής Εκτίμησης, ο Βίτο είναι επίσημα ένα από τα ελάχιστα Μπόστον Τέρριερ που μπορεί να ισχυριστεί ότι είναι απόλυτα υγιής !"
Βρες τον Καραμίτσο να μάθεις περισσότερα.
Εγώ έχω φίλη με τούβλα ίσα με το ταβάνι, τα 500 τα κάνει στριφτά με χορταράκι, εκεί θα κολώσουμε ;Και δεν θέτε να ξέρετε πόσο πάνε οι επεμβάσεις ματιών. Δύο κτηνίατροι οφθαλμολόγοι (καλοί) υπάρχουν μόνο στο ΛΑ. Για την απλή επεμβασούλα, τύπου να κλείσεις το τρίτο βλέφαρο για απούλωση κερατοειδούς από 500 και πάνω. Το ένα μάτι ε?
Για τον @MariosgsΔε θέλει Μπόστον γιατί δεν αρέσουν στη κοπέλα του...
King charles θέλει τώρα.
Αυτά κάνεις και μου τον εκνευρίζεις