Ναι, αλλά αυτός δεν πληρούσε τις απλές προυποθέσεις που υπάρχουν και σε sticky!
Γι αυτό έχουμε ξαναπει ότι η λίστα του KOE δεν είναι ευαγγέλιο και πρέπει να τσεκάρουμε κι εμείς τον κάθε εκτροφέα με τον οποίο συζητάμε!
Επιτρεψτε μου να συνεχισω το βιολί μου και να το κανω πιο συγκεκριμενο.
Η φυλη που με ενδιαφερει ειναι πχ ο ΓΠ και θελω να παρω ένα καλο κουταβι, εκτροφικο, εργασιακο, δεν με ενδιαφερουν οι εκθεσεις.
Νομιζω με τα παραπανω εκφραζω την πλειοψηφια των αγοραστων ΓΠ. Ψιλοάσχετοι με καλες προθεσεις.
Μπαινω στην επισημη σελιδα 3-4 γνωστων εκτροφειων ΓΠ.
Βλεπω το μπλα μπλα για τα χαρακτηριστικα της φυλης που τα γνωριζω ηδη, τα στοιχεια μορφολογιας, τον χαρακτηρα, την χρησιμοτητα, τις ικανοτητες κλπ κλπ.
Παω στο ζουμι να δω τις ετοιμες ή επερχόμενες γέννες, βλεπω τους γονεις, τα πιστοποιητικα τους, τις διακρισεις τους σε εκθεσεις, σπορ κλπ.
Η διαφορα με την σελιδα της Πόρσε πχ δεν είναι πολύ μεγαλη.
Κι εκει εχει την ιστορια και τα χαρακτηριστικα των αυτοκινητων, τις διακρισεις σε αγωνες και σου λενε και επισημους αντιπροσωπους ανά χωρα.
Μπαινεις στην ελληνικη Πόρσε και όλα είναι φανερα, καθαρα και ξάστερα. Παιρνεις τηλεφωνο, πας από κοντα, συζητας, βλεπεις, κανεις τεστ ντράιβ, αγοραζεις ή δεν αγοραζεις. Κανουν και εκθεσεις, αντε πας κι εκει μια δυο φορες.
Ουτε φιλος με τον αντιπροσωπο εισαι, ουτε μεσον χρειαζεσαι. Λεφτα χρειαζεσαι. Αν σε δουν ότι εισαι ντιπ γκάου δεν θα στο δωσουν για να μην τους δυσφημισεις ή για να μην πας να σκοτωθεις.
Αν αγορασεις τελικα, θα εισαι 99% ενας πανευτυχης κατοχος Πόρσε. Αν θελεις την εχεις για βολτες, αν θελεις την πας σε αγωνες.
Ο ΓΠ του εκτροφειου γιατι να μην ειμαι σιγουρος ότι θα βγει Πόρσε? Γιατι να εχω αμφιβολιες για την γνησιοτητα των χαρτιων, πιστοποιητικων υγειας, γεν.δεντρου, εργασιας?? Γιατι να θελω γνωριμιες, εκθεσεις και μεσον?
Δεν μιλαω για την πιθανοτητα να βγαλει καποιο προβλημα στην πορεια. Αυτό συμβαινει και στην Πόρσε.