Τα παραπανω που υπογραμμισα, μπορω να τα κανω εγω που μενω στην Ξάνθη, εχω ενα σωρο υποχρεωσεις και στην τελικη δεν εχω την ορεξη να τα κανω?
Ωστοσο εξακολουθω να θελω εναν πολυ καλο σκυλο γιατι θα τον μοσχοπληρώσω και εχω καθε δικαιωμα να τον θελω και δεν με ενδιαφερουν οι εκθεσεις.
Σορρυ που ξαναγυρναω στα ιδια, αλλά πηρα αφορμη απο την δημοσιευση της παραθεσης.
Λοιπόν, θα σου πω άλλο ένα παράδειγα...πριν 4 χρόνια ο τότε φίλος μου αποφάσισε να παρει ένα σκύλο...μπήκε στο internet και ερωτευτηκε τα Αγίου Βερνάρδου..και μου ζήτησε να τον βοηθήσω...εγω ΙΔΕΑ από αυτη τη φυλή εκτος από το ότι ου άρεσαν πολύ..
Μπήκα λοιπόν και έψαξα...Crafts...μπήκα στο site της FCI...μπήκα και είδα τα αποτελέσματα των Παγκοσμίων και Πανευρωπαικων Αγώνων...στα Αγιού Βερνάρδου...είδα ότι αρκετα΄σκυλιά, νικητες είχαν την ίδια επωνυμία εκτροφείου η στο pedigree τους κάποιος γονιός έιχε αίματα από το ίδιο παλι ....
Έψαξα το εκτροφείο και το βρήκα...
Ειχε μία γέννα εκέινη την εποχή και έστειλα e-mail στην εκτροφέα ότι ενδιαφερομουν για ένα κουτάβι...
Βεβαίως της είπα και κάποια πράγματα για μένα...ότι είχα 2 Golden...ότι έχω σπίτι με κ'ηπο...και αλλα πράγματα.
Της είπα ότι θα με ενδιέφερε να κατεβάζω τον σκύλο στις εκθέσεις...κλπ,κλπ.
Μου έστειλε φωτογραφίες από 3 θηλυκιές που έιχαν μέινει , (είχαμε ζητήσει κορίτσι)...μου εξήγησε για τη κάθε μια κάποια μορφολογικά πράγματα...και κάποιες κρίσεις δικές της...και μαζί καταλήξαμε στο κουτάβι που θα μας έστελνε.
Μέσα σε 2 εβδομάδες η κουτάβα ήταν στην αγκαλιά μας...
Μόνο όταν τη κατέβασα στη πρωτη της έκθεση 6 μηνών...ανακάλυψα ότι ήταν από το ΚΟΡΥΦΑΙΟ εκτροφείο στο κόσμο...και η σκύλα μέχρι 1,5 χρονών...κέρδιζε στις εκθέσεις.