Εκτροφείς Ευρώπης

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποιο site που μπορώ να μάθω για εκτροφείς σε διάφορες χώρες της Ευρώπης; Κάτι σαν τον ΚΟΕ κάθε χώρας δηλαδη.
Φοβάμαι μην πέσω σε σελίδες από Puppy Mills.

Για την ακρίβεια έχω βρει αυτό http://eurodogshow.info/european-kennel-clubs

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Αυτό το βρήκα κι εγώ, αλλά πολλές φορές με παραπέμπει σε site πολύ διαφημιζόμενα, με ωραία κοριτσάκια που αγκαλιάζουν σκυλάκια και με ανησύχησε λίγο :p
Είναι βέβαιο πως ότι βρω από αυτό το site είναι αποκλειστικά από εκτροφείς;

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Εκτροφεις ειναι σιγουρα... το ποιοι ειναι καλοι & σωστοι δε μπορει κανεις να στο πει... θα πρεπει να το ψαξεις μονη σου.

silent

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2011
1.042
52
Νότια Προάστια
Αν δεις στα περισσοτερα site εχουν και τον αριθμο του registration στο FCI.
Μετα θα πρεπει να ψαξεις να βρεις τι διακρισεις εχουν τα συγκεκριμενα εκτροφεια.
Εννοειται οτι δε αυτο το site δεν υπαρχουν ολοι οι εκτροφεις αλλα μονο εκεινοι οι οποιοι το ζητησαν.

Μια αλλη καλη ιδεα ειναι να μπεις στο site του club της ρατσας που σε ενδιαφερει σε μερικες χωρες.
Μερικα ειναι αρκετα οργανωμενα, εχουν ολους τους εκτροφεςις τους και πολλα ανακοινωνουν ποιες ειναι οι προγραμματισμενες γεννες, ετσι δεν χρειαζεται να μπαινεις σε καθε ενα απο τους εκτροφεις ξεχωριστα.

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Δοκίμασα στέλνοντας email στα kennel clubs διαφόρων χωρών, ρωτώντας να μου στείλουν λίστα με τους εκτροφείς. Τώρα αν πηγαίνουν όσο αργά πάει κι ο δικός μας, ζήτω που καήκαμε..

silent

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2011
1.042
52
Νότια Προάστια
Επειδη δεν ξερω αν εγινα κατανοητος. Μην στελνεις mail στον αντιστοιχο KOE, αλλα ψαξε να βρεις πχ το Bull Terrier club της Ολλανδιας, του Βελγιου ή οποια αλλης χωρας εχει οργανωμενο Bull terrier club.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Επίσης, μπορείς να μπεις στα τελευταία Ευρωπαικά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα και να δεις τις συμμετοχές στα English Bulls. Έτσι θα έχεις μια ιδέα καλών εκτροφείων από τις επωνυμίες.. Εγώ έτσι βρήμα το καλύτερο εκτροφείο στο κόσμο στα Αγίου Βερνάρδου και τελικά κατ'άφερα να πάρω και κουτάβι από εκεί...Μου πήρε κάποιους μήνες αλλά άξιζε τον κόπο...

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
silent το πρώτο το βρήκα κι εγώ και έχω στείλει ήδη mail. Για τα υπόλοιπα σας ευχαριστώ όλους, θα τα τσεκάρω σύντομα γιατί έχει καεί ο εγκέφαλός μου...
Δεν έχω πρόβλημα για Βαλκάνια ή όχι, απλά σίγουρα ένα καλό σκυλί στα Βουλγαρία σε σύγκριση με ένα καλό σκυλί στην Αγγλία ας πούμε θα είναι πολύ πιο οικονομικο. Κι επειδή εγώ δεν ψάχνω καν σκύλο εκθεσιακών προδιαγραφών, μάλλον θα μείνω στα Βαλκάνια :)

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
παντως θα σου προτεινα να παρεις σκυλο απο ελλαδα.εγω που δεν ειχα παρει ποτε και πηρα απο ελληνικο εκτροφειο η αμεση επαφη με εχει σωσει σε πολλα πραγματα.ενα τηλ και ολα κομπλε

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Kyriakos για ποια ράτσα μιλάς όμως; Στην Ελλάδα εκτροφείς για ΒΤ είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού. Και για εμπειρίες από συναντήσεις δε θες να ξερεις..

Fanzina

Well-Known Member
6 Νοεμβρίου 2011
607
8
O Κυριάκος από νήμα που έχει ανοίξει μιλάει για γερμανικό ποιμενικό mad00lini:)