Εκτροφείο min pin στη Ρουμανία

demi_truli

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2012
366
211
Αθήνα, Βύρωνας
www.facebook.com
Καλημέρα και καλή χρονιά!

Έψαχνα λοιπόν χθες για εκτροφεία Miniature Pinscher στην Ευρώπη και βρήκα ένα ενδιαφέρον στην Ρουμανία.

Επικοινώνησα με την ιδιοκτήτρια και ήταν πολύ ευγενική και πρόθυμη να μου δώσει όσες πληροφορίες ζητούσα, και έδειξε μεγάλη αγάπη για τους σκύλους και συγκεκριμένα αυτή την φυλή. Τα σκυλιά της έχουν βραβεύσεις και από ότι έγραφαν οι εξετάσεις είναι υγειή. Τα pedigree τα είδα, αλλά επειδή δεν έχω μεγάλη γνώση περί του θέματος, παραθέτω το link και όποιος μπορεί ας ρίξει μία ματιά, να μου πει την γνώμη του.

Ευχαριστώ πολύ :D

Link: Transylvanian Legend Home

demi_truli

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2012
366
211
Αθήνα, Βύρωνας
www.facebook.com
στην ελλαδα δεν εχει εκτροφεια ?
η ειδες και εδω και δεεεν..
Δεν έχει κανένα στην Ελλάδα, έχει ένα στην Κύπρο, αλλά δεν βγάζω νόημα με την ιστοσελίδα...

ψιλοτουμπανιασμενα ηταν μερικα ! :-#
ειχε και μερικα ασχημουλικα..
Τα ασχημούλικα τα είδα, θα προσέξω να μην είναι αυτά οι γονείς άμα πάρω από εκεί;)... τα ψιλοτουμπανιασμένα που τα βρίκατε;:-k

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Demi_truli προσφατα εμαθα οτι το hellastar κανει καποιες γεννες με μινι πιν, μπορεις να τους στειλεις ενα mail να ρωτησεις :)

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
εκτροφειο + Ρουμανια = danger..
φυσικα θα ναι ευγενικη και προθυμη, ξερεις ποσος ειναι ο βασικος μισθος στην Τρανσυλβανία..; αστα..
δε θελω να σε προκαταβάλλω αλλα να σου εφιστησω την προσοχη ;-)

demi_truli

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2012
366
211
Αθήνα, Βύρωνας
www.facebook.com
στην ελλαδα δεν εχει εκτροφεια ? η ειδες και εδω και δεεεν..
Δεν έχει κανένα στην Ελλάδα, έχει ένα στην Κύπρο, αλλά δεν βγάζω νόημα με την ιστοσελίδα...
ψιλοτουμπανιασμενα ηταν μερικα ! :-# ειχε και μερικα ασχημουλικα..
Τα ασχημούλικα τα είδα, θα προσέξω να μην είναι αυτά οι γονείς άμα πάρω από εκεί;)... τα ψιλοτουμπανιασμένα που τα βρίκατε;:-k

Last edited:

demi_truli

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2012
366
211
Αθήνα, Βύρωνας
www.facebook.com
Συγνώμη, έβαλα το πόστ 2 φορές....

φυσικα θα ναι ευγενικη και προθυμη, ξερεις ποσος ειναι ο βασικος μισθος στην Τρανσυλβανία..; αστα..
δε θελω να σε προκαταβάλλω αλλα να σου εφιστησω την προσοχη :wink:
Ωχ, τρομάζω! Να ρωτήσω τιμή δηλαδή, ε;

Kimigaz

Well-Known Member
7 Απριλίου 2013
743
238
Goldenland
δε θελω να σε προκαταβάλλω αλλα να σου εφιστησω την προσοχη ;-)
Αυτή την προκατάληψη ποτέ δε θα την καταλάβω.. Βουλγαρία,Ρουμανία, Ουκρανία.. πάντα υπόνοια για puppy mill-άδες..

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
νομιζω οτι εγραψα οτι δε θελω να προκαταλάβω..
δεν ειναι προκαταληψη, εχουν συμβει πολλα.
ριξε για αρχη μια ματια εδω, επισημα χειλη.. (1.25 και περα)
Τι είναι το Πεντιγκρί; - Φυλές - Σκύλος ∼ Παρατρίχα

demi, απλα εχε τις αισθησεις σου οξυμένες. Ρωτα, ακου, ψαξε καλα το εκτροφειο, εαν ενδιαφερεσε πραγματικα.

Kimigaz

Well-Known Member
7 Απριλίου 2013
743
238
Goldenland
2η ανακριβεια, δεν ειπα κατι τετοιο .

στην 3η συνεχομενη θα παψω να σε παιρνω στα σοβαρα :p
Η απάντηση ήταν γενική. Βαρέθηκα να γράψω τα αυτονόητα που τα έχουμε συζητήσει αμέτρητες φορές..
Και στην Ελλάδα έχουν συμβεί πολλά, με byb και καλά εκτροφείς που το πέντιγκρι αργεί.. Πιστεύω πως υπάρχει προκατάληψη.. Όταν θες να βεβαιωθείς οτι δεν είναι απο πάπυ μιλ μπαίνεις στο eurobreeder που λέει ο λόγος βρίσκεις εκτροφείο και απο εκεί και πέρα ψάχνεις να δεις αν πληροί τα κριτήρια σου.. Δηλαδή στη Ρουμανία δεν κατεβαίνουν σε εκθέσεις τα σκυλια?

Εγω αντι Ρουμανία=danger θα έλεγα απλά να το ψάξει πολύ σε οποιαδήποτε χώρα και αν καταλήξει.
Το οτι κάποιες χώρες συνεπάγονται puppy mill μου θυμίζει τα ξεφτέρια που λένε οτι οι Ελληνες είναι τεμπέληδες κλπ..

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
ξερεις τι μου λες τωρα; οτι επειδη και στην Ελλαδα εχει εγκληματικότητα να μην προσεχουμε ιδιαίτερα στο Μεξικο..

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
ξερεις τι μου λες τωρα; οτι επειδη και στην Ελλαδα εχει εγκληματικότητα να μην προσεχουμε ιδιαίτερα στο Μεξικο..
Εγώ λέω ότι πρέπει να προσέχουμε πάντα και να ελεγχουμε εξωνυχιστικά το εκτροφείο που θελουμε να πάρουμε κουτάβι. Να μιλήσω για τη δική μου φυλή: Υπάρχουν πολλά 'έκτροφεία" στη Γερμανία που δεν θα έπερνα ποτέ από κει και επίσης υπάρχει ένα κορυφαίο εκτροφείο στη Ρουμανία που έχει σκυλιά από πιο παλιές ευρωπαικές γραμμές και εκτρέφει με αγάπη και μεράκι.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Είναι όπως ακριβώς συμβαίνει σε μία εξαιρετικά προηγμένη (κυνοφιλικά) χώρα, την Ουγγαρία:

Πάρα πολλά puppy mills (ων ουκ έστιν αριθμός!)... και, ταυτόχρονα, αρκετοί από τους κορυφαίους εκτροφείς παγκοσμίως...

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
I rest my case..
προς στιγμη ανησυχησα οτι θα συνεχιζοταν..
Εγώ λέω ότι πρέπει να προσέχουμε πάντα και να ελεγχουμε εξωνυχιστικά το εκτροφείο που θελουμε να πάρουμε κουτάβι. Να μιλήσω για τη δική μου φυλή: Υπάρχουν πολλά 'έκτροφεία" στη Γερμανία που δεν θα έπερνα ποτέ από κει και επίσης υπάρχει ένα κορυφαίο εκτροφείο στη Ρουμανία που έχει σκυλιά από πιο παλιές ευρωπαικές γραμμές και εκτρέφει με αγάπη και μεράκι.
συμφωνω!
Είναι όπως ακριβώς συμβαίνει σε μία εξαιρετικά προηγμένη (κυνοφιλικά) χώρα, την Ουγγαρία:

Πάρα πολλά puppy mills (ων ουκ έστιν αριθμός!)... και, ταυτόχρονα, αρκετοί από τους κορυφαίους εκτροφείς παγκοσμίως...
να κι ενας που το επιασε 100% το νοημα!!

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
Demi_truli, κοίταξα στο σάϊτ του εκτροφείου και να σου πω οτι μου άρεσαν πάρα πολύ τα σκυλιά τους, δεν ξέρω που το είδε κάποιος τα «ασχιμούλικα» εγώ δεν είδα κάτι τέτοιο. Αν θές να πάρεις από κει το κουτάβι - πάρε, μόνο να μιλήσεις με την/τον εκτροφέα να μην του κόψει ουρά/αφτιά επειδή τα περισσότερα εκεί είναι κομμένα. Πολλή καλή επιλογή εκτροφείου.