Εκτροφείο chow chow

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
γνωρίζει ο ΚΟΕ :D

Κ.Ο.Ε.
ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ 26-30
Τ.Κ.14565 - ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΤΗΛ: +30 210 8145165
FAX: +30 210 8145167
e-mail: [email protected]
Αν και έχω την εντύπωση πως δεν υπάρχει εκτροφείο στην Ελλάδα. Μόνο Κύπρο.

theogoniakennel

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
1.134
2
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ
Οχι βέβαια, ο ΚΟΕ τα δίνει αυτά, επίπρόσθετα αν έχετε περισινο κατάλογο εκθεσης ΚΟΕ υπήρχε συμμετοχή ,νομίζω φέτος δεν τον είδα, απλά είμα με νερά και με σκύλο για στέγνωμα πάνω στο τραπέζι , και είναι μόλις 40 κιλά, και παραπονιέται, λέει τωρα αυτός γιατί με άφησε, να με φυσάει αυτό το πράγμα

Chow

Well-Known Member
3 Απριλίου 2009
406
4
Θεσσαλονίκη
Στην Ελλάδα δυστυχώς δεν υπάρχει. Υπάρχουν όμως αρκετά (και σοβαρά) στην Κύπρο και γενικά σε όλη την Ευρώπη. Theogoniakennel δεν ξέρω κατά πόσο θα τον ξαναδείς σε έκθεση. Με τα όσα έμαθα, μάλλον ποτέ.

theogoniakennel

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
1.134
2
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ
Θα μάθω, εξάλλου και εγω τον έχω χάσει, αυτόν πρέπει να τον ξέρει ο Δ Αντωνόπουλος'' ygeiakennel ''που τώρα ζεί και ασκεί την ιατρική , στη Σουηδία, απο αυτόν είχα μάθει ότι έρχεται Ελλάδα, και ήταν όταν ο Δημήτρης έφυγε η έφευγε για Σουηδία, πρίν κάπου 4 χρόνια

Chow

Well-Known Member
3 Απριλίου 2009
406
4
Θεσσαλονίκη
Εγώ πριν λίγο καιρό είχα μάθει ότι ετοιμάζεται να φύγει από Ελλάδα. Έμαθα και άλλα (άσχημα πράγματα), τα οποία επιβεβαίωναν και πολλά άτομα, αλλά ειλικρινά δεν ξέρω τί να πιστέψω.

theogoniakennel

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
1.134
2
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ
Πραγματικά δεν ξέρεις τι να πιστέψεις σε χώρο με ... φήμη περι αλληλοκατηγοριών, μόνο άν έχεις προσωπική άποψη μπορείς να σχηματίσης ευκολότερα άποψη,χωρίς ποτέ να είσαι και σίγουρος, πάντως άν και αρχικά είχε έλθει με προυποθέσεις δεν έκανε και κάτι το ιδιαίτερο απο ότι θυμάμαι.

christina287

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2011
133
0
Οπότε μόνο από Κύπρο αν βρω.. Θα πάρω αύριο τηλ τον ΚΟΕ και βλέπουμε. Σας ευχαριστώ πολύ όλους.
Chow εσύ από Κύπρο το πήρες? Αν ξέρει κανείς για τη διαδικασία εκεί ας με ενημερώσει!

Chow

Well-Known Member
3 Απριλίου 2009
406
4
Θεσσαλονίκη
Το δικό μου είναι από υιοθεσία και δεν είναι εκτροφικό. Οι εκτροφείς από την Κύπρο έχουν λογαριασμό στο φόρουμ, οπότε ίσως σου απαντήσουν οι ίδιοι. Η διαδικασία είναι απλή, δεν είναι κάτι που θα πρέπει να σε απασχολεί ιδιαίτερα (αν εννοείς για τη μεταφορά του κουταβιού), αλλά καλό είναι όταν επιλέξεις εκτροφείο να πας η ίδια να δεις και από κοντά γονείς και κουτάβια (αυτά έχουν συζητηθεί εκτενώς στο φόρουμ).

theogoniakennel

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
1.134
2
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ
http://www.cypruskennelclub.net/homepage.html
o αντίστοιχος ΚΟΕ εκεί, ζητάς εκτροφείς επικοινωνία κτλπ
Καποιον γραμματέα θα βρείς εκέι, Πρόεδρος ειναι ο κύριος Νεοφύτου, γραμματέας του ΔΣ η κα Σόνια Φιλίππου, κάποιον θα βρείς να ζητήσεις πληροφορίες για εκτροφείς, είναι και Αύγουστος μη ξεχνάς, πάνε για μπάνια

christina287

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2011
133
0
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Θα επικοινωνήσω αύριο. Για να πάω Κύπρο λίγο δύσκολο.. ελπίζω να μπορέσω να δω φωτογραφίες.

theogoniakennel

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
1.134
2
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ
Κατά την άποψη μου χωρίς να δεις , και χωρίς προσωπική επαφή μη πάρεις απο πουθενά, βέβαια εσυ θα ζείς αύριο με το ζώο, δική σου και η επιλογή, και να έχεις υπόψη σου για δουλεία με το μαλί, και πίστεψέ με , απο τρίχες κάτι ξέρω
Εξάλου στη Κύπρο σήμερα, πας ποιό εύκολα , απο ότι στη ... Μύκονο , και το κυριότερο φθηνότερα

Last edited:

christina287

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2011
133
0
Έχεις δίκιο αλλά είναι πολύ δύσκολο να πάω Κύπρο. Εξάλλου όταν ένα σκυλί το παίρνεις από κουτάβι, μαζί σου διαμορφώνει χαρακτήρα. Και αν έχεις διαβάσει για την ράτσα ξέρεις και πως να το αντιμετωπίσεις. Για μένα το σημαντικό είναι να ξέρω πως να του φερθώ κι ας μην έχω την επιλογή να διαλέξω μόνη μου ποιο μου ταιριάζει καλύτερα. Στο κάτω κάτω μπορεί να μην ταιριάζω και εγώ σ αυτό. Οπότε θα προσπαθήσουμε μαζί.
Όσο για τις τρίχες.. τι να κάνουμε το καθένα έχει και τα μειονεκτήματά του.
Το bull terrier που έχω έχει άλλες δυσκολίες αλλά την παλεύουμε. Η αγάπη είναι πιο μεγάλη! :)