ο πατέρας γυρνάει αργά , οπότε βγαίνει εκτως μάχης
P
Η μάνα μου είναι πολύ φιλόζωη , όχι με την κακή έννοια της ζωο-ψύχωσης που παντού να βλέπει εχθρούς (σορρυ για τους φιλόζωους , καταλαβαίνω φαντάζεστε ποια κατηγορία εννοώ) , αλλα με την έννοια οτι πάντα αγαπούσε και αγαπάει τα ζώα. Το οτι μένουμε σε διαμέρισμα είναι ο παράγοντας που μας κρατούσε πάντοτε απο το να αγοράσουμε κάποιο ζώο πέραν του...χρυσόψαρου.
Πάντα ήθελε κάποιο ζώο στο σπίτι . Μάλιστα μου είπε οτι μια γάτα θα την ήθελε , αλλα προς το παρόν όχι (θέλω αλλα δεν θέλω φάση , καταλαβαίνεις ) , και εμένα μου αρέσουν οι γάτες αλλα αυτο που με "ξενερώνει" είναι η ανάγκη της φροντίδας και της δυσκολίας για τον καιρό που πιθανών θα πρέπει να λείπουμε για καιρό απο το σπίτι (πχ Καλοκαίρι) . Ο σκύλος σαφως ΚΑΙ μεταφ΄λερεται ευκολα αλλα και έχουμε γνωστο μας με κηπο οπου θεωρητικά θα μπορούσε να φιλοξενηθεί για κάποιο καιρό .
Έτσι στρέφομαι στην αναζήτηση -προς το παρόν κάνω την έρευνα , και προσπαθω να την κανω οσο πιο διεξοδική γίνεται - ενος μικρόσωμου και μεσαίου σκύλου και μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον το Beagle .
Γνώριζα οτι ανηκει στην κατηγορία "κηνυγετικό" αλλα δεν ήξερα (με βαση αυτα που διαβαζω) οτι είναι τόσο υπερδραστήρια , υπερκινητικά κλπ κλπ (τουλάχιστον δεν νομίζω οτι είναι τόσο "τρελά" όσο τα Κόκερ Σπανιελ) επειδη καθε φορά που θα δω στην σχολή μας αλλα και στον δρόμο Beagle , αυτό ουτε τρέχει σαν τρελό , ουτε τίποτα. Το αντίθετο μάλιστα , είναι φιλικότατο και αξιαγάπητο με τους ξένους!
Χθές μάλιστα είδα ενα Beagle με τον ιδιοκτητη στην βόλτα τους , και αφου πιάσαμε την κουβέντα με αφορμή την σκυλίτσα του , αυτη κατευθειαςν ετρεχε χαρουμενα γυρω μου , πηδουσε επάνω , την χάϊδευα κανονικά κλπ και δεν μπορούσα να φανταστώ οτι είναι τοοοσο ενεργητικό !!
Αυτά πάνω κάτω
Προς το παρόν θέλω να ψάξω όσο περισσότερες πληροφορίες γίνεται (σκέφτομαι να αγοράσω 1 βιβλίο που βρήκα) ,για να ζυγισω τα + και τα - της κατάστασής μου , με το πρόγραμμα , το σπίτι κλπ πρωτού κάνω κάποιο λάθος και τελικά αποκτήσω ένα , χωρις ουσιαστηκά να μπορώ να το συντηρήσω , και όπως καταλαβαίνετε αυτό είναι και άσχημο αλλα και πρόβλημα , για τον σκύλο αλλα και εμένα !!
καλή συνέχεια σε όλους και ... ελπίζω οποιος μπορεί να με διαφωτίσει !!