Εκτροφεία

Rottweil

Well-Known Member
27 Ιουνίου 2012
141
0
Γνωρίζει κανείς εκτροφεία cane corso ή dog de bordeaux που έχουν κουτάβια;Ενδιαφέρεται πολύ ο ξάδερφος μου για τις συγκεκριμένες ράτσες και επειδή έχω τον λογαριασμό στο φόρουμ είπα να ρωτήσω.

TheDog

Member
6 Αυγούστου 2012
15
0
Athens-Greece
Εκτροφεα κανε κορσο ξερω,αλλα τωρα θα σε χαλασω λιγο γιατι δεν εχω επωνυμια εκτροφειου.Ειναι γνωστος μου αν θες σου λεω και το ονομα του.Το εκτροφειο ειναι στον Αυλωνα και τωρα ειχε γεννα και μου ειχε πει αν θελω να παω να δω τα κουταβια αλλα δυστηχως δεν προλαβα.Παντως αν θες σου λεω το ονομα του.

Rottweil

Well-Known Member
27 Ιουνίου 2012
141
0
Εκτροφεα κανε κορσο ξερω,αλλα τωρα θα σε χαλασω λιγο γιατι δεν εχω επωνυμια εκτροφειου.Ειναι γνωστος μου αν θες σου λεω και το ονομα του.Το εκτροφειο ειναι στον Αυλωνα και τωρα ειχε γεννα και μου ειχε πει αν θελω να παω να δω τα κουταβια αλλα δυστηχως δεν προλαβα.Παντως αν θες σου λεω το ονομα του.
Στείλε μου το όνομα του και κάποιο τηλέφωνο αν γίνεται να τον ρωτήσω.

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273

Πες το όνομα του δεν απαγορεύεται. Είναι σίγουρα εκτροφέας??? Είναι γνωστός σου και δεν ξέρεις πως λέγεται το εκτροφείο του?

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Δες και εδώ Log In | Facebook
σε εκείνο το γκρουπ υπάρχει κάποιο φιλτράρισμα για τους εκτροφείς ή μπαίνει όποιος θέλει; δηλαδή πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι στον ΚΟΕ ή κάτι παρόμοιο ;

edit: τωρα βρήκα στις πληροφορίες οτι περνάνε απο φιλτράρισμα.