Ε...στην Λόντρα είναι διαφορετικά τα πράγματα...ζώντας στο Λόνδινο ξέχασα πως οι έλληνες θέλουν μόνο καβγά...
Ε...στην Λόντρα είναι διαφορετικά τα πράγματα...ζώντας στο Λόνδινο ξέχασα πως οι έλληνες θέλουν μόνο καβγά...
Γενεαλογικος....ουφ...είναι ουσιαστικά ο γενεολογικός χάρτης ενός σκυλιού θα πάει μακριά το παιχνιδάκι?
Καθαρόαιμο λέμε ένα σκυλί που οι γονείς του (ίδιας φυλής) έχουν pedigree...(γενεαλογικό χάρτη)...και εγγράφεται και αυτό σε γεναλογικό χάρτηΑς μιλήσουμε για λίγους μύθους!!! Καθαρόαιμο είναι ένα σκυλί που οι γονείς του είναι καθαρά μίας και της ίδιας ράτσας οπότε το αίμα τους είναι καθαρό.Δυο καθαρόαιμα πιτμπουλ θα κάνουν ένα καθαρόαιμο πιτμπουλ.
Κανένας εδώ μέσα δεν θεωρεί καθαρόαιμο ένα σκυλί που έχει διαφορετικών φυλών καθαρόαιμους γονείς. Δεν χρειάζεται να κάνουν κουβέντα με τον Μπαμπινιώτη...Ένα πιτμπουλ κι ένα μποξερ δε θα κάνουν καθάροαιμο πιτμπουλ ακόμα κι αν έχει pedigree(συγνώμη).Όσοι διαφωνούν να πουν στο Μπαμπινιώτη να βάλει τη σφραγίδα του pedigree δίπλα στη λέξη καθαρόαιμο.
Αυτό το συμπέρασμα καταλαβαίνεις με βάση τα παραπάνω ότι είναι άκυρο. Το pedigree αυτό ακριβώς κάνει, περιγράφει για αρκετές γεννιές πίσω τους προγόνους του σκύλου. 120 γενιές δεν χρειάζονται για να σταθεροποιηθεί μία φυλή, αρκούν και μονοψήφιοι αριθμοί...Λοιπόν καθαρόαιμα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ.Ακόμα κι αν ξέρεις τους γονείς δε ξέρεις τις 120 προηγούμενες γενιές οπότε καθαρόαιμο σκύλο δεν έχει κανείς(γαργάρες με αλατόνερο για ευκολότερη χώνεψη).
μια ερώτηση θέλω να κάνω μόνο.έχεις καταλάβει ότι η ατάκα με το πιτμπουλ και το μποξερ ήτανε ειρωνική έτσι?Αφού λοιπόν είναι ο γενεαλογικός χάρτης ενός σκύλου...καθαρόαιμο είναι το σκυλί που δεν έχει απλά τους γονείς καθαρόαιμους όπως αναφέρεις
Καθαρόαιμο λέμε ένα σκυλί που οι γονείς του έχουν pedigree...(γενεαλογικό χάρτη)...και εγγράφεται και αυτό σε γεναλογικό χάρτη Κανένας εδώ μέσα δεν θεωρεί καθαρόαιμο ένα σκυλί που έχει διαφορετικών φυλών καθαρόαιμους γονείς. Δεν χρειάζεται να κάνουν κουβέντα με τον Μπαμπινιώτη...
Αυτό το συμπέρασμα καταλαβαίνεις με βάση τα παραπάνω ότι είναι άκυρο. Το pedigree αυτό ακριβώς κάνει, περιγράφει για αρκετές γεννιές πίσω τους προγόνους του σκύλου. 120 γενιές δεν χρειάζονται για να σταθεροποιηθεί μία φυλή, αρκούν και μονοψήφιοι αριθμοί...
Άλλωστε καθαρόαιμο δεν σημαίνει κάποιο σκυλί γαλαζοαίματο και με διαφορετικό αίμα, αλλά ένα σκυλί που ανήκει σε μια φυλή που για χρόνια εκτρέφεται με συγκεκριμένο πρότυπο.
Δεν είπα ποτέ ότι τα χω ζήσει όλα.Είπα αυτά που είδα εγώ.Δώστε προσοχή σας παρακαλώ σ αυτά που γράφω.Αλλα εχεις ζησει ολα τα εκτροφεία, όλα τα σωματεία, τα πάντα όλα οποτε θεωρείς απολυτα λογικό να τσουβαλιάζεις. Να μιλάς για ευθανασιες σκυλιων στις 6 μέρες κλπ. Εγώ παλι γιατι βλέπω τα ίδια και τα ίδια σκυλια να ειναι στο κλουβι των σωματείων μηνες ή και χρόνια? Δεν ξερω λοιπόν τι κανατε εσεις στο Λονδίνο, παντως εδώ στο Ελλάντα τα πράγματα δεν ειναι ετσι. Και όσο για εκτροφείς που σκοτωνουν σκυλες μετά τη γέννα, εμενα γιατι γνωστός εκτροφεας μου φροντιζει 2 σκυλες του που ειναι 10+ ετων καλύτερα από τα κουτάβια?
Οχι σε ολα... απλα λογω ηλικιας παθιαζεσαι και τεινεις να παρασυρεσαι απο υπερβολες και τσουβαλιασματα. Θεμιτοσυγνώμη. σε όλα λάθος είμαι φαίνεται
χαχαχαχαχαχαμια ερώτηση θέλω να κάνω μόνο.έχεις καταλάβει ότι η ατάκα με το πιτμπουλ και το μποξερ ήτανε ειρωνική έτσι?
Ένα πιτμπουλ κι ένα μποξερ δε θα κάνουν καθάροαιμο πιτμπουλ ακόμα κι αν έχει pedigree(συγνώμη).Όσοι διαφωνούν να πουν στο Μπαμπινιώτη να βάλει τη σφραγίδα του pedigree δίπλα στη λέξη καθαρόαιμο.
Nαι ειρωνικο απεναντι σ αυτους που βαφτιζουν καθαροαιμο μονο οτι εχει pedigree.Σαν ανθρωπος νομιζω καταλαβαινεις οτι ουτε ενα 5χρονο δε θα πιστεψει πως ενα μποξερ κι ενα πιτμπουλ θα κανουν καθαροαιμο πιτμπουλ ετσι? αν οχι, τοτε πραγματικα εχω ξεχασει να μιλαω ελληνικα..χαχαχαχαχαχα
Εδώ του έκανες ολόκληρο support! Τώρα το βαφτίζεις ειρωνικό?
+1000Αλλα εχεις ζησει ολα τα εκτροφεία, όλα τα σωματεία, τα πάντα όλα οποτε θεωρείς απολυτα λογικό να τσουβαλιάζεις. Να μιλάς για ευθανασιες σκυλιων στις 6 μέρες κλπ. Εγώ παλι γιατι βλέπω τα ίδια και τα ίδια σκυλια να ειναι στο κλουβι των σωματείων μηνες ή και χρόνια? Δεν ξερω λοιπόν τι κανατε εσεις στο Λονδίνο, παντως εδώ στο Ελλάντα τα πράγματα δεν ειναι ετσι. Και όσο για εκτροφείς που σκοτωνουν σκυλες μετά τη γέννα, εμενα γιατι γνωστός εκτροφεας μου φροντιζει 2 σκυλες του που ειναι 10+ ετων καλύτερα από τα κουτάβια?
να ειμαι ειλικρινεις θα του ελεγα οτι δεν ειμαι η καταλληλη για να τον συμβουλεψει γιατι απ αυτα που εγω εχω δει (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ) δε θα συμβουλευα καποιον να αγορασει σκυλο.+1000
Κ εμενα ο εκτροφεας μου φροντιζε την σκυλα του μεχρι 15 16 χρονων σα παιδι του,το σκυλι καλα καλα δεν εβλεπε ουτε μπορουσε να περπατησει ευκολα.
Καλο ειναι οπως εχω πει να μην τσουβαλιαζονται ολα(εσυ τους εθαψες ολους),ενδεχομενος να υπαρχουν αυτα τα εκτροφεια που αναφερει η maryjane αλλα ΟΛΟΙ ετσι συγνωμη δεν ειναι.
Υπαρχουν σωστοι κ εντιμοι εκτροφεις οπως υπαρχουν κ λαμογια.
Παντου σε ολους τους κλαδους υπαρχει αυτο..
Εσυ maryjane ας υποθεσουμε οτι υπαρχει ενας υποψηφιος νεος ιδιοκτητης κ θελει να αγορασει καθαροαιμο κουταβι(ασχετως εαν εχουμε διαφορετικη αντιληψη στο τι ειναι καθαροαιμο σκυλι)απο που θα τον συμβουλευες να παρει????
Εαν δεν εισαι η καταλληλη να συμβουλεψεις καποιον απο που να παρει σκυλο τοτε δεν εισαι κ η καταλληλη να ριχνεις λασπη σε ΟΛΟΥΣ.να ειμαι ειλικρινεις θα του ελεγα οτι δεν ειμαι η καταλληλη για να τον συμβουλεψει γιατι απ αυτα που εγω εχω δει (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ) δε θα συμβουλευα καποιον να αγορασει σκυλο.
Θα ειναι η τελευταια φορα που θα διευκρινησω το συγκεκριμενο πραγμα.Δεν μιλησα ποτε για ολους.Το πρωτο πραγμα που λεω ειναι "η αληθεια μου" ειναι αυτα που εγω ειδα ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ.ΑΜΑΝ ΠΙΑΕαν δεν εισαι η καταλληλη να συμβουλεψεις καποιον απο που να παρει σκυλο τοτε δεν εισαι κ η καταλληλη να ριχνεις λασπη σε ΟΛΟΥΣ.
Γιατι πολυ απλα δεν τους εχει δει-γνωρισει ΟΛΟΥΣ.
Ghelly κανεις πολυ μεγαλο λαθος! Ολα ειναι μπιζνα! ΤΕΛΟΣ.Αλλα εχεις ζησει ολα τα εκτροφεία, όλα τα σωματεία, τα πάντα όλα οποτε θεωρείς απολυτα λογικό να τσουβαλιάζεις. Να μιλάς για ευθανασιες σκυλιων στις 6 μέρες κλπ. Εγώ παλι γιατι βλέπω τα ίδια και τα ίδια σκυλια να ειναι στο κλουβι των σωματείων μηνες ή και χρόνια? Δεν ξερω λοιπόν τι κανατε εσεις στο Λονδίνο, παντως εδώ στο Ελλάντα τα πράγματα δεν ειναι ετσι. Και όσο για εκτροφείς που σκοτωνουν σκυλες μετά τη γέννα, εμενα γιατι γνωστός εκτροφεας μου φροντιζει 2 σκυλες του που ειναι 10+ ετων καλύτερα από τα κουτάβια?
κατεμε ναι.οτι πουλας ειναι προϊον.αλλιως δε το πουλας.θα παμε μακρια με την ειρωνία?Ghelly κανεις πολυ μεγαλο λαθος! Ολα ειναι μπιζνα! ΤΕΛΟΣ.
μπιζνα δε σημαινει αναγκαστικα κακη μπιζνα.αλλα μπιζνα ειναι.μην εθελοτυφλουμε.κατεμε ναι.οτι πουλας ειναι προϊον.αλλιως δε το πουλας.θα παμε μακρια με την ειρωνία?