Εκτροφεία Golden Retriever

kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
Ένας φίλος θέλει να πάρει ένα Golden Retriever.

Αν κάποιος ξέρει κάποιον σωστό εκτροφέα να συστήσει, ας το κάνει εδώ ή αν δεν επιτρέπεται με ΡΜ.

Ευχαριστώ!

Στέργιος

New Member
23 Απριλίου 2009
2
0
Αθήνα
Γεια σας παιδιά! Μόλις μπήκα στην παρέα σας!
Έπειτα από πολύ σκέψη και αρκετά χρόνια έντονης επιθυμίας για σκυλί αποφάσισα ότι ήρθα η σωστή ώρα να το αποκτήσω. Έχω όμως την ίδια απορία με τον kkranis. Μήπως μπορείτε να μου πείτε και μένα έναν ή δύο σωστούς και εμπιστους εκτροφείς σκύλων golden retriever?

alexander pap

Well-Known Member
22 Απριλίου 2009
58
5
επειδή έψαχνα γκολντεν πέρσι ,οπότε και πήρα,βρήκα το palmhill.gr στην αττική.τελικά πήρα μέσω κτηνιάτρου.φυσικά με πλήρες pedigree.για labrador είναι και το amalthia.μπορείς να δεις και στο eurobreeders.gr όπου έχει όλα τα ενδεδειγμένα και πιστοποιημένα κυνοτροφεία και ανα ράτσα.

dimiv

Well-Known Member
18 Αυγούστου 2008
506
0
50
Αθήνα
εγώ είχα επισκεφθεί το palmhill και έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος.

Αφου συζητήσαμε αρκετά για την φυλή ,μου εδειξε τους χώρους κλπ

ουσιαστικά αρνήθηκε να μου δώσει golden από το εκτροφείο του γιατι

πίστευε ότι το σκυλί με το πρόγραμμα το δικό μου δεν θα πέρναγε καλά και

θα δυστήχούσε. Εδώ να διευκρινίσω ότι δεν δουλέυω τίποτα τρελές ώρες,

ένα οκτάωρο όμωςτ ο σκυλί θα πέρναγε μόνο του.

Αν θα μπορούσα να ελλαττώσω αυτές τις ώρες μοναξιάς με κάποιο τρόπο

τότε θα το συζητούσαμε.

Το γεγονός ότι νοιαζόταν τόσο πολύ για τα σκυλιά του και για το που θα

πάνε το εκτίμησα πάρα πολύ.Επίσης κατά την διάρκεια της συναντησης μας

ένιωθα ότι πέρναγα συνέντευξη ,θέλω να πω ότι προσπαθουσε να μάθει

πράγματα για εμένα και τον τρόπο ζωής μου προκειμένου να διασφαλίσει το

καλύτερο δυνατό μέλλον για το σκύλο που θα μου έδινε.

Τέλος τα σκυλιά που είδα ήταν φανταστικά , πανέμορφα και ισοροπημένα.

Τελικά εάν και βρήκα λύση για να περιορίσω το οκτάωρο επέλεξα την φυλή

που έχω περισσότερη αδυναμία και ταιριάζει περισσότερο στον τρόπο ζωής μου.

alexander pap

Well-Known Member
22 Απριλίου 2009
58
5
φιλε στέργιο να ξέρεις οτι οι τιμές στα εκτροφεία είναι λίγο πιο τραβηγμένες(1000Ε και 1200 Ε σε ένα σέρβικο που ρώτησα.). βέβαια ιεπιβεβαιώνω το ενδιαφέρον ειδικά στο palmhill.είχα μιλήσει κι εγώ.δεν με απέτρεψαν να πάρω αλλά προέκυψε η άλλη λύση που τελικά επέλεξα.

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
αντε παλι με τις τιμες............
που ειναι τραβηγμενες............
δεν παμε καλα........
για πες μας τιμη και σε ποιο μερος ΔΕΝ ειναι τραβηγμενη?:confused:

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Πάντως η άλλη λύση (μέσω κτηνιάτρου) δεν είναι και τόσο καλή όσο ακούγεται.
Μεσάζοντας κι ο κτηνίατρος που έφερε κουτάβι από puppy mill ή κάποιον ανεύθυνο πελάτη του και ακολούθως τα τσέπωσε.

• Like
Reactions: Loretzos

rottaki

Well-Known Member
4 Αυγούστου 2008
603
1
Κέρκυρα
επειδή έψαχνα γκολντεν πέρσι ,οπότε και πήρα,βρήκα το palmhill.gr στην αττική.τελικά πήρα μέσω κτηνιάτρου.φυσικά με πλήρες pedigree.για labrador είναι και το amalthia.μπορείς να δεις και στο eurobreeders.gr όπου έχει όλα τα ενδεδειγμένα και πιστοποιημένα κυνοτροφεία και ανα ράτσα.

Τι εννοείς πλήρες pedigree?

Πήρες από κτηνίατρο επείδη ήταν πιο φτηνό?

• Like

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
καλα οτι να'ναι ο καθενας.........
πηρε μεσω κτηνιατρου τελικα με πληρες poedigree........:eek:
θα εχει και ημιτελες φαινεται:rolleyes:

• Like

alexander pap

Well-Known Member
22 Απριλίου 2009
58
5
luna εγω δεν ειμαι της λογικης να αγοοραζω ζωο αλλα κανεις δεν χαριζει γκολντεν.το ηθελα (κι οχι ημιαιμο για να σε προλαβω) επειδη ηθελα να γνωριζω τα γενικα χαρακτηριστικα της ρατσας.στον στεργιο ανεφερα την τιμη για να ξερει τι θα βρει περιπου.οταν καποιος ρωτησει αρχικα μια τιμή ακόμη και στα pet και του πουν 500Ε τα 1000ε θα ταβρει τραβηγμένα. δεν κρινω τη δουλεια των εκτροφεων .

• Like

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
NA MHN AΓΟΡΑΖΕΣ ΤΟΤΕ.........
και ΝΑΙ να επαιρνες ημιαιμο....και που με προλαβες δεν τρεχει και τιποτα:)

Εισαι λαθος στην σκεψη σου ............

alexander pap

Well-Known Member
22 Απριλίου 2009
58
5
ευχαριστω για την επίθεση.βλέπω μια προκαταληψη.εννοω πως καποιος που πάει να παρει σκύλο μπορει να ακούσει οτι δεν εχει χαρτια.λεω εγω τωρα!ή οτι είναι από ελληνική γεννα.επισης συχνα σε pedigree λειπουν κάποιοι πρόγονοι ή δεν έχει το σκυλι τσιπ.έτσι πληροφοριακα.
ο γιατρός είναι συγγενης και πληρης εμπιστοσυνης.δεν πηρα σκύλο στο σακκί.όσο για την τιμη ήταν ελαχιστα πιο «φθηνό»,(λες και μιλαμε για πραγμα) αλλα φροντισα να ξεπερασω την τιμη εκπαιδεύοντας τον...

• Like

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
ευχαριστω για την επίθεση.βλέπω μια προκαταληψη.εννοω πως καποιος που πάει να παρει σκύλο μπορει να ακούσει οτι δεν εχει χαρτια.λεω εγω τωρα!ή οτι είναι από ελληνική γεννα.επισης συχνα σε pedigree λειπουν κάποιοι πρόγονοι ή δεν έχει το σκυλι τσιπ.έτσι πληροφοριακα.
ο γιατρός είναι συγγενης και πληρης εμπιστοσυνης.δεν πηρα σκύλο στο σακκί.όσο για την τιμη ήταν ελαχιστα πιο «φθηνό»,(λες και μιλαμε για πραγμα) αλλα φροντισα να ξεπερασω την τιμη εκπαιδεύοντας τον...
καλα απο σακι δεν θα επαιρνες απο κανα puppy mill η ΒΥΒ πολυ ευκολα! ειδικα απο κτηνιατρο. για ενημερωσε μας σε παρακαλω ποιου εκτροφεα ειναι το σκυλι

alexander pap, δώσε πίσω το retriever σου και υιοθέτησε ένα αδέσποτο ΤΩΡΑ

:D:D:D:D:D
εγω θα προτεινα οσοι εχουν καθαροαιμο εκτροφεα η αδεσποτα να τα δωσουν πισω να παρουν απο γνωστο τους κτηνιατρο! :D:D:D τι αστειο που ειναι τουτος εδω.

alexander pap

Well-Known Member
22 Απριλίου 2009
58
5
ξερω εγω?:Dπου να το έπερνα από pet ή να έστηνα γεννα!θα με λιντσάρανε.καταλαβα μετα λύπης μου πως κάποιες λέξεις είναι απγορευμενες στο forum!ασε που εχω και δυο ημιαιμα στο πατρικο μου.απλως επειδη ηθελα τα γενικα χαρακτηριστικα της ρατσας πηρα γκολντεν. ΛΑΘΟς !μονο μη το παιζει καποιος πιο φιλοζωος από τον άλλο . είναι γραφικό αν όχι λαθος.