Εκτροφεία bullmastif εντός αττικής

Homer

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2010
325
0
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
Εγω για δυο ξέρω...
Τον Κωστα (μελος kos) και το εκτροφειο της Συρου (Γιαννης - Μαριδεσπη)
Για μια πρωτη πληροφορηση..http://paratrixa.skai.gr/main/article?category_id=34&id=1007..αυτη ειναι μια πολυ καλη παρουσιαση για την φυλη απο τον εκτροφεα Κωστα Γκ. (kos).
Αν δεν κανω λαθος απο μια συζητηση που ειχα το καλοκαιρι με τον kos υπηρχε πλανο για ζευγαρωμα με γεννα αυτην την περιοδο (αν κανω λαθος ας με συγχωρεσει)...
Νομιζω αυτο της Λαρισσας εχει σταματησει...

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Περιμενε να παρεις την λιστα απο τον ΚΟΕ.
Μολις την παρεις , να δεις ολους τους εκτροφεις και τα σκυλια τους.
Μιλα με ολους , δες και μετα παρε την αποφαση.
Με το καλο!

Valou

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2011
134
0
Αιγάλεω,Αγία Βαρβάρα
αχ αυτο το βιντεακι ηταν που με ελιωσε...ειδικα μια θυληκια που καθοταν κ κοιταζε με αυτες τις ματαρες..αχ ερωτας!!!!χιχι
ευχαριστω πολυ για ολα παιδιαααα

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Φανταζομαι πως δεν ειναι μονο το βιντεακι που σε εκανε να επιλεξεις την συγκεκριμενη φυλη ετσι?

Valou

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2011
134
0
Αιγάλεω,Αγία Βαρβάρα
Όχι...το έχω ψάξει αρκετά...Ακόμα όμως πιστεύω ότι δεν ξέρω τίποτα...

Όσα βιντεάκια,όσες πληροφορίες από άρθρα, διαδίκτυο κτλ δεις πάλι δεν ξέρεις αρκετά...

giorgos55

Active Member
17 Νοεμβρίου 2011
42
0
markopoulo attikis
ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι???επειδή έχει ένας φίλος μου έναν αρσενικό αυτής της φυλής
και όσον αφορά την ικανότητα του για φύλαξη είναι μηδενική ...γενικότερα τα "βουλλμαστιφ"
πως τα πάνε με την φύλαξη????

Last edited by a moderator:

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
περνα απο την ενοτητα νεα μελη να σε γνωρισουμε πρωτα.
δευτερον τα γκρικλις απαγορευονται.
Τι ηλικια εχει το σκυλακι του φιλου σου?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Από το πρότυπο της fci:

BRIEF HISTORICAL SUMMARY:The Bullmastiff evolved from the Old English Mastiff and the Bulldog. Primarily used as a guard dog and, in olden times, to help the gamekeeper in the apprehension of poachers. The Bullmastiff is intelligent and observant; he is totally reliable both physically and mentally and can quickly assess a situation. His bravery and courage and defending against intruders is legendary.

BEHAVIOUR AND TEMPERAMENT : Powerful; enduring, active and reliable. High-spirited, alert and faithful.

Πως πιστεύεις λοιπόν, ότι τα...πάνε με την φύλαξη;

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Εκτος και ειναι πολυ μικρος ακομα μιας και αργουν να ωριμασουν σαν φυλη.
Κατα τα αλλα σαφως και κανουν πολυ καλα την φυλαξη τους.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Εκτος και ειναι πολυ μικρος ακομα μιας και αργουν να ωριμασουν σαν φυλη.
Κατα τα αλλα σαφως και κανουν πολυ καλα την φυλαξη τους.
Οπως θα σας πουν και άλλοι (πιο έμπειροι από εμένα) ιδιοκτήτες...

Τα Bullmastiff, παιδιά, είναι ...άλλα κόλπα!!!
Εκεί που νομίζεις ότι "κοιμούνται όρθια", όλο και κάνουν κάτι που σε εκπλήσσει! Απότομα... ξαφνικά... χωρίς ήχο...

John Pit

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2011
235
18
ΥΓ. Αυτος στην Λαρισσα εκτρεφει ακομα bullmastiff?
Ναι εκτρεφει κανονικα!Ο Αντωνης ειναι πολυ φιλος μου και νομιζω εχει γεννα αυτην την περιοδο.Εαν ενδιαφερεσαι μπορω να του κανω μια ερωτηση.Τα σκυλακια του ζουνε σε ενα καταπληκτικο περιβαλλον και ειναι απο τα πιο ισσοροπημενα ζωα που εχω γνωρισει.Πραγματικα υπεροχα.Τα συνιστω ανεπιφυλλακτα!

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
Οπως θα σας πουν και άλλοι (πιο έμπειροι από εμένα) ιδιοκτήτες...

Τα Bullmastiff, παιδιά, είναι ...άλλα κόλπα!!!
Εκεί που νομίζεις ότι "κοιμούνται όρθια", όλο και κάνουν κάτι που σε εκπλήσσει! Απότομα... ξαφνικά... χωρίς ήχο...

συμφωνω ,επαυξανω και σε παραπεμπω σε βιβλια (αν δεν ξερεις που να τα βρεις θα σου πει o Johnk που ειναι...κινητη βιβλιοθηκη) για να καταλαβεις το γιατι δρουν ετσι και δεν χαλαν τον κοσμο στο γαυγισμα...

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Ναι εκτρεφει κανονικα!Ο Αντωνης ειναι πολυ φιλος μου και νομιζω εχει γεννα αυτην την περιοδο.Εαν ενδιαφερεσαι μπορω να του κανω μια ερωτηση.Τα σκυλακια του ζουνε σε ενα καταπληκτικο περιβαλλον και ειναι απο τα πιο ισσοροπημενα ζωα που εχω γνωρισει.Πραγματικα υπεροχα.Τα συνιστω ανεπιφυλλακτα!
Οχι δεν ενδιαφερομαι , απλα αναρωτηθηκα αν εκτρεφει ακομα.
Ειδα ενα σκυλο εκτροφης του τον περασμενο Απριλιο στην εκθεση της Dianna.