Εκτροφή καθαρόαιμων ημίαιμων ==))

Status
Κλειδωμένο θέμα

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
το λουκι του.
εχουμε τον τοπ ποστερ...
εσυ πας πας για τοπ ατακας!

Μαρεκο, τπτ.. πολυ βαρεμαρα.. τα μπογαλακια μας και σ'αλλη παραλιαααα!!

Κυβελη απο αδεσποτη γεννα θα επαιρνα κουταβι με κλειστα τα ματια μη σου πω.. :cool: (το μεγεθος ειναι κατι που δεν με νοιαζει και πολυ) , σε σχεση με την ερευνα που θα εριχνα αναμεσα σε εκτροφεια.. καλα για τα byb δεν υπηρχαν-ουν καν στο μυαλο μου.

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
υπαρχει μεγαλη διαφορα σε ημιαιμη γεννα byb , απο ημιαιμη γεννα του δρομου..
Οκ.. όμως που ξέρεις ότι η "ημίαιμη γέννα του δρόμου" δεν έγινε απο 2 σκυλιά που έχουν άμεση σχέση με byb ; (εγκατάλειψη, αδέσποτη μάνα σε οίστρο, πεταμένα κουτάβια απο "σπιτωμένη" μάνα)

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
... δεν το ξερω, αναφερθηκα για γεννημα θρεμα αδεσποτα.. οχι πεταμενα...
ετσι και αλλιως το θεμα εδω ολο θεωρίες ειναι ......
(εκροφη καθαροαιμων ημιαιμων??? :confused: )

edit : ασθενικα κουταβια πεταμενα δεν επιβιωνουν - εκτος να τα σωσει κανεις.. θα ζησουν τα "δυνατα".

Last edited:

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
δεν λεω να βαλουμε να ζευγαρωσουν ασχετα σκυλια μεταξυ τους σε μεγεθος η για διαφορετικη χρηση,,, εχουμε για παραδειγμα καποια κυνηγοσκυλα,, σαν αυτο που βρηκα,,, ειναι λαγοσκυλο το σουλουπι του,, σαν το δικο του σουλουπι ειναι τρεις τεσσερις ρατσες,, αλλη εχει πλεονεκτηματα αλλη μειονεκτηματα,, καποιοι κυνηγοι κανουν μιξη απο δυο ρατσες γιατι αυτο που θα βγει θα εχει και τα προτερηματα και των δυο,,,..
..
απο παλια οι ταινιες επιστημονικης φαντασιας ειχαν τετοια σεναρια,, αυτα ομως εχουν γινει πραγματικοτητα,,, και μονο καποιοι νομοι φρεναρουν τα γενετικα πειραματα,, ισως γινονται καποια απο αυτα παρανομα...
,,
οσο για τον γερμανικο ποιμενικο,,, ποιες γραμμες και ποιες γωνιες,,,?? να τραβαει τι,,?? χασκι δεν προκειται να γινει ποτε ουτε στο ενα εκατοστο της αντοχης του...
..
εναι απλα μια μοδα οπως καποτε ηταν τα ρουχα της μαντονα,,, γραμμη πιγκουινου,,, τωρα βλεπουμε τα φορεματα αυτα και πεφτουμε κατω απο τα γελια,, τοτε οι βιτρινες ομως ηταν γεματες με τετοια αβολα ρουχα και ολες σχεδον ηταν ιδια ντυμενες χαζα και αβολα και περπατουσαν σαν πιγκουινες ==))

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
και οι βατες ηταν στη μοδα καποτε! (απλά συμπληρώνω τον στυλιστικο συνειρμο)...

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
,,,
λαγοσκυλο ειναι κριση εχουμε λαγους θα φερνει στη κατσαρολα θα μπαινουν ==))
Κοιτα μόνο μη σου φέρει και κανα ποντικι για την κατσαρόλα!
Δεν θες να μας αφησεις να αγιάσουμε ε?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Fero συγκεντρώσου , γύρνα στο θρεντ του κουταβιού σου και γράφε εκεί! Αλλιώς καλό λόγο δεν θα ακούσεις :p

Nefelaki

Banned
Banned
1 Μαρτίου 2013
488
0
Fero συγκεντρώσου , γύρνα στο θρεντ του κουταβιού σου και γράφε εκεί! Αλλιώς καλό λόγο δεν θα ακούσεις :p
Εμ..έτσι είναι οταν κάποιος έχει διαφορετική γνώμη τον κράζουν όλοι...:rolleyes:

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Nafelaki από διαφορετικές γνώμες, στα θέματα κυνοφιλίας είναι τίγκα. Γι'αυτό και κάποιοι δεν προλαβαίνουν να μαζεύουν αδέσποτα, κουτάβια και μη, "καθαρόαιμα" και μη. Ακόμα και "καθαρόαιμα ημίαιμα". Αν το να προσπαθήσω για το καλό του σκύλου, σαν είδος, στην Ελλάδα σημαίνει "κράζω", ε! Θα κράξω.. Είμαστε εδώ μέσα για να ξεστραβωθούμε για να πάμε κανένα βήμα μπροστά κι όχι μπρος τα πίσω..

Nefelaki

Banned
Banned
1 Μαρτίου 2013
488
0
Nafelaki από διαφορετικές γνώμες, στα θέματα κυνοφιλίας είναι τίγκα. Γι'αυτό και κάποιοι δεν προλαβαίνουν να μαζεύουν αδέσποτα, κουτάβια και μη, "καθαρόαιμα" και μη. Ακόμα και "καθαρόαιμα ημίαιμα". Αν το να προσπαθήσω για το καλό του σκύλου, σαν είδος, στην Ελλάδα σημαίνει "κράζω", ε! Θα κράξω.. Είμαστε εδώ μέσα για να ξεστραβωθούμε για να πάμε κανένα βήμα μπροστά κι όχι μπρος τα πίσω..
Οχι δεν το είπα για αυτό! Και εγώ είμαι κατά σε αυτό που λεει ο φερο "εκτροφή καθορόαιμων ημιαιμων". Πραγματικά τα αδέσποτα είναι πολλά και δεν προλαβαίνουμε να τα μαζεύουμε!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Εμ..έτσι είναι οταν κάποιος έχει διαφορετική γνώμη τον κράζουν όλοι...:rolleyes:
Nefelaki κάποιοι άνθρωποι πάνε γυρεύοντας για κράξιμο, μην σου πω ότι το επιζητούν κιόλας.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Να τα μαζεύουμε! Μου άρεσε αυτό! Εγώ δεν βάζω τον εαυτό μου μέσα σε αυτούς που μαζεύουν, δεν έχω αυτό το δικαίωμα, άλλοι είναι οι ήρωες (εδώ μέσα αλλά κι απ'έξω).

Η εκτροφή καθαρόαιμων ημίαιμων που λες ότι δεν υποστηρίζεις, είναι αυτό όμως που γίνεται όταν εκτρέφεις (η αγοράζεις "εκτροφικό) χωρίς να σε ενδιαφέρει και να έχεις μελετήσει το πρότυπο. Το πρότυπο είναι εκεί για να καλύπτει κάποια χαρακτηριστικά και ανάγκες. Σε όποιον δεν άρεσει ή πάει σε αδέσποτο (που αν είναι κουτάβι δεν ξέρεις πως θα εξελιχθεί) ή αλλάζει φυλή. Η επιλογή θα αγοράσω ε΄να Γ.Π. (ακίτα, μπουλτερριε, κλπ κλπ) εκτός προτύπου, δεν είναι επιλογή.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Tα labradoodle συγκεκριμένα δημιουργήθηκαν με ένα συγκεκριμένο σκοπό... Ακόμα κι ο δημιουργός τους μετάνιωσε...

Man cross-Bred Labrador and Poodle into Labradoodle, Regret | Global Animal

Regrets? They've had a few | smh.com.au

Δυστυχώς τα link στα αγγλικά. Λέτε να μην τα έχουν σκεφτεί όλα αυτά βαθείς γνώστες της κυνολογίας και να είμαστε εμείς οι Einstein του τομέα? Να το βάλουμε κάτω αν είναι να πάμε για κανένα Νόμπελ βρε παιδιά!

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.882
8.847
Πρέβεζα
Όταν μια φυλή πάει κατα διαόλου, και δεν σώζεται πλέον από διορθώσεις στο δικό της εκτροφικό πρόγραμμα, ο όμιλος της χώρας προέλευσης βάζει τα πράγματα κάτω...και σε συνεργασία και με την fci μπορεί να εισάγει και αίμα από κοντινές φυλές.
Αυτό όμως γίνεται σπανιότατα, με συγκεκριμένο σκεπτικό, θεσμική οργάνωση, και όταν έχουν εξαντληθεί οι πιθανότητες να σωθεί μια φυλή από μόνη της.
Και όχι να 'χαμε να λέγαμε, γιατί να μην βάλω κι απ αυτό μέσα μπαρμπα-Μήτσο αφού δεν μ'αρέσουν οι χαμηλοκώλες....

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Ενταξει, οτι να ναι το topic..
Ειναι συνηθες φαινομενο ακομη και η μεγαλυτερη μπαρουφα να φτανει τις 4-5 σελιδες...
Kαι καλά να αρχιζουμε την πλακα (αλλωστε μονο πλακα θα μπορουσε να γινει σε ενα θεμα σαν κι αυτο).

Λοιπον εγω θ' αρχισω να εκτρεφω μονο ξανθιες πρασινοματες με μεγαλα ...μάτια ανω του 1,70.
Τι λετε; Να το κάνω;;

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Ενταξει, οτι να ναι το topic..
Ειναι συνηθες φαινομενο ακομη και η μεγαλυτερη μπαρουφα να φτανει τις 4-5 σελιδες...
Kαι καλά να αρχιζουμε την πλακα (αλλωστε μονο πλακα θα μπορουσε να γινει σε ενα θεμα σαν κι αυτο).

Λοιπον εγω θ' αρχισω να εκτρεφω μονο ξανθιες πρασινοματες με μεγαλα ...μάτια ανω του 1,70.
Τι λετε; Να το κάνω;;
Αυτο ομως δεν ειναι διασταυρωση καθαροαιμων ημιαιμων...Αυτο ειναι μονο καθαροαιμων!!Σε λαθος θεμα εισαι lovey :p

Status
Κλειδωμένο θέμα