εχουμε τον τοπ ποστερ...το λουκι του.
εσυ πας πας για τοπ ατακας!
Μαρεκο, τπτ.. πολυ βαρεμαρα.. τα μπογαλακια μας και σ'αλλη παραλιαααα!!
Κυβελη απο αδεσποτη γεννα θα επαιρνα κουταβι με κλειστα τα ματια μη σου πω..
εχουμε τον τοπ ποστερ...το λουκι του.
Οκ.. όμως που ξέρεις ότι η "ημίαιμη γέννα του δρόμου" δεν έγινε απο 2 σκυλιά που έχουν άμεση σχέση με byb ; (εγκατάλειψη, αδέσποτη μάνα σε οίστρο, πεταμένα κουτάβια απο "σπιτωμένη" μάνα)υπαρχει μεγαλη διαφορα σε ημιαιμη γεννα byb , απο ημιαιμη γεννα του δρομου..
,,,φερο σε καταλαβα.....
θες να κρατησεις το κουταβι ε;;;
======/
Κοιτα μόνο μη σου φέρει και κανα ποντικι για την κατσαρόλα!,,,
λαγοσκυλο ειναι κριση εχουμε λαγους θα φερνει στη κατσαρολα θα μπαινουν ==))
Εμ..έτσι είναι οταν κάποιος έχει διαφορετική γνώμη τον κράζουν όλοι...Fero συγκεντρώσου , γύρνα στο θρεντ του κουταβιού σου και γράφε εκεί! Αλλιώς καλό λόγο δεν θα ακούσεις![]()
Οχι δεν το είπα για αυτό! Και εγώ είμαι κατά σε αυτό που λεει ο φερο "εκτροφή καθορόαιμων ημιαιμων". Πραγματικά τα αδέσποτα είναι πολλά και δεν προλαβαίνουμε να τα μαζεύουμε!Nafelaki από διαφορετικές γνώμες, στα θέματα κυνοφιλίας είναι τίγκα. Γι'αυτό και κάποιοι δεν προλαβαίνουν να μαζεύουν αδέσποτα, κουτάβια και μη, "καθαρόαιμα" και μη. Ακόμα και "καθαρόαιμα ημίαιμα". Αν το να προσπαθήσω για το καλό του σκύλου, σαν είδος, στην Ελλάδα σημαίνει "κράζω", ε! Θα κράξω.. Είμαστε εδώ μέσα για να ξεστραβωθούμε για να πάμε κανένα βήμα μπροστά κι όχι μπρος τα πίσω..
Nefelaki κάποιοι άνθρωποι πάνε γυρεύοντας για κράξιμο, μην σου πω ότι το επιζητούν κιόλας.Εμ..έτσι είναι οταν κάποιος έχει διαφορετική γνώμη τον κράζουν όλοι...![]()
Σήμερα, έχεις τρελλή έμπνευση!!!!!!!!!!!!και οι βατες ηταν στη μοδα καποτε! (απλά συμπληρώνω τον στυλιστικο συνειρμο)...
Αυτο ομως δεν ειναι διασταυρωση καθαροαιμων ημιαιμων...Αυτο ειναι μονο καθαροαιμων!!Σε λαθος θεμα εισαι loveyΕνταξει, οτι να ναι το topic..
Ειναι συνηθες φαινομενο ακομη και η μεγαλυτερη μπαρουφα να φτανει τις 4-5 σελιδες...
Kαι καλά να αρχιζουμε την πλακα (αλλωστε μονο πλακα θα μπορουσε να γινει σε ενα θεμα σαν κι αυτο).
Λοιπον εγω θ' αρχισω να εκτρεφω μονο ξανθιες πρασινοματες με μεγαλα ...μάτια ανω του 1,70.
Τι λετε; Να το κάνω;;