Ti επίθεση είναι αυτή? :?
Δεν με πιστεύεις ότι δεν βγάζω λεφτά? Νομίζεις ότι το - 10.000 που είπα είναι φουσκωμένο ή ψέμματα? Αν ναι, δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να συζητάμε. Αν όχι πώς μου ζητάς συγχρόνως να παραδεχθώ ότι συμπληρώνω το εισόδημά μου? Εφ'όσον ήμουν 100% ειλικρινής και σου είπα
Και γιατί το προτιμώ από ένα άλλο χόμπι που δεν θα μου γύρναγε πίσω κάποια χρήματα
Τί άλλο θες να σου πούμε? Αν αυτό συνεχιστεί για 5 χρόνια τότε θα σταματήσω, γιατί δεν είμαι τελείως τρελός...εκεί πήγαινε το ''Και γιατί ο άνθρωπος πάντα ελπίζει για καλύτερες μέρες.'' :wink:
Πρόσεξε, και εγώ και ο Μάκης δεν κάνουμε τίποτα άλλο, ούτε εκπαίδευση ούτε πανσιόν, ούτε τίποτα παρεμφερές. Ισως έχεις δίκιο για άλλους εκτροφείς. Αυτό απαίτησε ο Μάκης αγενώς όπως λες. Να το διαχωρήσεις.
φαίνεται ότι μάλλον επιζητάτε τον οίκτο μας για τις κακουχίες και τις ταλαιπωρίες που έχετε υποστεί και την συμπαράσταση μας στο θεάρεστο έργο που επιτελείτε. Μην τρελαθούμε κιόλας!
Ποιανών? Πάλι οι αποδώ ........ τους αποκεί??? 8) 8)
Είπαμε
γουστάρω να αποκτήσω ένα σκυλί καλής γενεαλογίας και μορφολογίας από την Γερμανία
ανεξήγητα (εκεί πάει η τρέλα) και δεν κάνω έρανο για να το πάρω. Αν μου πει κάποιος ότι είναι το ίδιο με ένα σκυλί από πετ-σοπ τρελαίνομαι, απαιτώ όμως και το σεβασμό γι'αυτό που κάνω, όχι δίκην ''θεάρεστου'' έργου, αλλά δίκην σημαντικού κόπου, εξόδων, διαβάσματος κλπ, κλπ, μην τα ξαναλέμε.
Αυτό σημαίνει συνεργάσιμος και συζητήσιμος εκτροφέας
Εδώ έχεις ένα λάθος, αν έρθει ένας ''πελάτης'' και μου πει κάνε κάτι καλύτερο κλπ, κλπ θα του εξηγήσω ήρεμα όπως λες, μάλλον θα του κάνω κιόλας αν κρίνω οτι ο σκύλος θα περάσει καλά και φαίνεται ειλικρινής. Αν έρθει όμως και μου πει ''φιλαράκι πλάκα μας κάνεις, προσαρμόσου στην πραγματικότητα, τι τιμή είναι αυτή, αφού ξέρω ότι βγάζεις τα κέρατά σου και μαύρα, θα κάνεις και πανσιόν και εκπαίδευση, τα υπολόγισα και τα έβγαλα,'' τότε ξέρεις τι θα γίνει? Το ξέρεις το τραγούδι ''who let the dogs out?!!'' Εσύ ήσουν η δεύτερη περίπτωση, αγαπητή rottie, κι ας επαναλάμβανες συνέχεια ''εγώ ερωτήσεις κάνω''
Και κάτι άλλο: Ο γιατρός πρέπει να συζητάει και να ενημερώνει για την πορεία της υγείας του ασθενή. Ο μηχανικός αυτοκινήτων πρέπει να μην κλέβει και να ενημερώνει για την δουλειά του τον πελάτη. και ο εκτροφέας πρέπει να είναι συζητήσιμος και ευγενικός όπως λες για τη δουλειά του, δηλαδή τους σκύλους του. Αν με ρωτήσεις δηλαδή αν είμαι καλός στις συζηγικές μου υποχρεώσεις και αν βγάζω μαύρα λεφτά από τζόγο θα πρέπει να είμαι ευγενικός επειδή είμαι εκτροφέας? Αφού αυτό που ρώτησε
ς είναι σαν να λες στον γιατρό που σε χειρουργεί ''τόσα που βγάζεις λαμόγιο κάνε σε μας καμιά έκπτωση...!!''
Θα έχει άδικο ο υποψήφιος αγοραστής αν μετά απευθυνθεί στο πλησιέστερο pet shop που οι πωλητές θα του κάνουν τεμενάδες?
Ακόμα κι έτσι να τανε (περί αγένειας), ναι, θα είχε άδικο. Οπουδήποτε αλλού στη ζωή σου διαλέγεις το καλύτερο και τώρα πας εκεί που σου κάνουν τεμενάδες? Γιατί?
Μήπως ο σκύλος είναι κάτι διαφορετικό για τον Ελληνα? Εκεί είναι το πρόβλημα κατά τη γνώμη μου. Οχι στους εκτροφείς.
Οι εκτροφείς που βάζουν διαφημίσεις είναι χομπίστες ή έμποροι?
Εμποροι.
Οι χομπίστες χαρίζουν τα σκυλιά στους συγγενείς τους και παρακαλούν να έχουν μεγάλο σόι!!
και εγω μονο υποθεσεις μπορω να κανω διαβαζοντας τα περιοδικα και παρακολουθοντας τις εκθεσεις,αλλα εχω δει οτι υπαρχουν εκτροφεις με 1 μονο θηλυκο που το ζευγαρωνουν 1 φορα καθε δυο χρονια η ενα μονο αρσενικο
Αυτό δεν ειναι ίσον ποιοτική εκτροφή. Το αντίθετο θα έλεγα, τις περισσότερες φορές.