Απλός πνίχτης! Κυρίως για σκυλιά, που κάνουν πίσω κίνηση και μπορεί να βγουν από το κολάρο τους σε κλάσματα και μη το είδατε...Καλημέρα! Αυτό: https://www.petshop88.gr/odigoi-naulon/οδηγοσ-πνιχτησ-τησ-nobby-σε-3-χρωματα-774-detail
Θεωρείται εκπαιδευτικό λουρί? Το έχει χρησιμοποιήσει κάποιος?
Κατάλαβα! Ευχαριστώ! Αρα λουρί για εκπαιδευση μόνο αυτό που έχει διάφορες θέσεις για το μήκος?Απλός πνίχτης! Κυρίως για σκυλιά, που κάνουν πίσω κίνηση και μπορεί να βγουν από το κολάρο τους σε κλάσματα και μη το είδατε...
Κοίτα...ότι φεύγει από το χέρι σου και συνδέεται με τον σκύλο, για εκπαίδευση είναι. Από το πιο απλό και ταπεινό, μέχρι το πιο εξεζητημένο. Η επιλογή, εξαρτάται από τις ανάγκες σου. Εγω πχ, αυτό το εκπαιδευτικό των πολλών θέσεων, το χρησιμοποιώ για σκύλο, που...δεν έχει ανάγκη καν, λουριού. Το περνάω χιαστί πάνω μου, έτσι μακρύ που είναι και έχω τα χέρια μου ελεύθεραΚατάλαβα! Ευχαριστώ! Αρα λουρί για εκπαιδευση μόνο αυτό που έχει διάφορες θέσεις για το μήκος?
Κοίτα...ότι φεύγει από το χέρι σου και συνδέεται με τον σκύλο, για εκπαίδευση είναι. Από το πιο απλό και ταπεινό, μέχρι το πιο εξεζητημένο. Η επιλογή, εξαρτάται από τις ανάγκες σου. Εγω πχ, αυτό το εκπαιδευτικό των πολλών θέσεων, το χρησιμοποιώ για σκύλο, που...δεν έχει ανάγκη καν, λουριού. Το περνάω χιαστί πάνω μου, έτσι μακρύ που είναι και έχω τα χέρια μου ελεύθερα
Σας ευχαριστώ! Λοιπόν, στο Δία έχω ένα λουρί 1,20μ. Έχει χαλάσει στην άκρη και θέλω να πάρω ένα άλλο. Ο λόγος που ξεκίνησα να βλέπω για εκπαιδευτικα λουριά είναι γιατί θέλω να ξεκινήσω ξανά μαζί του. Έχουμε κάποια θεματακια τελευταία και μιας και είναι σχεδόν 7 μηνών και έχει μεγαλώσει και εγώ έχω θέμα με το βάρος μου (είμαι αδύνατη), θέλω να ξανα αρχισουμε λίγο τη σχέση μας. Ξέρω ότι αγαπαει περισσότερο το μπαμπά μου (όταν του λέει ένα Δια, πηγαίνει αμέσως) σε εμένα έρχεται κυρίως για να παίξει ή απλά κάθεται και κοιταζόμαστε. Άλλος βόλτα δεν τον βγάζει, εκτός από εμένα. Σκέφτομαι λοιπόν κυρίως το τράβηγμα που κάνει κάποιες φορές. Τι θα μπορούσα να πάρω που να με βοηθήσει να το ελλατωσω (προσωρινά)Το εκπαιδευτικο με τις πολλες θεσεις και τα κλιπ στις 2 ακρες ειναι το πολυεργαλειο λουρι. Δε παω πουθενα πλεον χωρις αυτο. Χιαστι στα ψωνια, χιαστι στο καφε αν δε βολευει να δεθει αλλου, στη μεση στο τρεξιμο, το χρησιμοποιω ως επεκταση με αλλο λουρι αν θελω να τον δεσω και να εχει χωρο, τον διπλοδενω αν ειναι ζωηρος απο περιλαιμιο κ σαμαρι
Επιπλεον με το β κλιπ και επειδη εχει αρκετο μηκος μπορει να δεθει αμεσα ειτε σε δεντρο ειτε σε κολονακι
Νομιζω ο εκπαιδευτικος θα σε μπερδεψει σε αυτη τη φαση.Σας ευχαριστώ! Λοιπόν, στο Δία έχω ένα λουρί 1,20μ. Έχει χαλάσει στην άκρη και θέλω να πάρω ένα άλλο. Ο λόγος που ξεκίνησα να βλέπω για εκπαιδευτικα λουριά είναι γιατί θέλω να ξεκινήσω ξανά μαζί του. Έχουμε κάποια θεματακια τελευταία και μιας και είναι σχεδόν 7 μηνών και έχει μεγαλώσει και εγώ έχω θέμα με το βάρος μου (είμαι αδύνατη), θέλω να ξανα αρχισουμε λίγο τη σχέση μας. Ξέρω ότι αγαπαει περισσότερο το μπαμπά μου (όταν του λέει ένα Δια, πηγαίνει αμέσως) σε εμένα έρχεται κυρίως για να παίξει ή απλά κάθεται και κοιταζόμαστε. Άλλος βόλτα δεν τον βγάζει, εκτός από εμένα. Σκέφτομαι λοιπόν κυρίως το τράβηγμα που κάνει κάποιες φορές. Τι θα μπορούσα να πάρω που να με βοηθήσει να το ελλατωσω (προσωρινά)