Καλημέρα dcre,δεν ξερω σε ποια περιοχη είσαι αλλα επειδη κι εγω ψαχνω,μηπως η μια απο τις σχολες που επισκεφτηκες ειναι στον Αλιμο?ψαχνω κι εγω για εκπαιδευτη,οχι αμεσα,γι αυτο δεν βιαζομαι ,αλλα θελω και γνωμες ατομων απο εμπειρια τους...
- Ο σκύλος θα μείνει 5 εβδομάδες στην σχολή κατά την διάρκεια των οποίων καλό θα είναι να έρχεσαι και κάθε μέρα αν μπορείς, και όταν έρχεσαι θα του κάνεις εσύ το μάθημα υπό την καθοδήγηση του εκπαιδευτή πάντα.
ειναι κατι που συζητιεται να αλλαξει σε αλλο τοπικ. γενικα ομως ειναι πολυ υποκοιμενικα αυτα τα πραγματα. φανταζεσαι να μπω εγω και να πω ο "ταδε ειναι αχρηστος" να μπει αυτος και να πει "εγω του εδειξα τα παντα αλλα δεν τα δουλευε με το σκυλι" θα βγαλουμε ακρη?Και σας ρωτάω ρε παιδιά, ζητώντας προκαταβολικά συγγνώμη αν το ύφος μου είναι κάπως, πως γίνεται σ' ένα ελεύθερο φορουμ, κάτω από τόπικ περί εκπαίδευσης να μην επιτρέπεται να αναφερθεί κάποιος ονομαστικά? Ποιος κινδυνεύει δηλαδή και ποιον προσπαθούμε να προφυλάξουμε και από τι?
Και να σου εξηγήσω και γιατί...Γιατί πιο πολύ ανάγκη για εκπαίδευση από τον σκύλο σου έχεις εσύ και ο κάθε άπειρος ιδιοκτήτης , άρα εσύ θα πρέπει να περνάς πιο πολλές ώρες μαζί με έναν έμπειρο εκπαιδευτή , που θα σου εξηγεί και θα τον ρωτάς ΤΑ ΠΑΝΤΑ.Ο σκύλος θα μείνει 5 εβδομάδες στην σχολή κατά την διάρκεια των οποίων καλό θα είναι να έρχεσαι και κάθε μέρα αν μπορείς, και όταν έρχεσαι θα του κάνεις εσύ το μάθημα υπό την καθοδήγηση του εκπαιδευτή πάντα.
Θα αρχίσω από αυτό...Επίσης ενοείται πως οι γνώμες των χρηστών είναι πολύ πιο χρήσιμες από ένα τηλέφωνο και ένα όνομα. Και εκεί όμως ήμουν σαφής σε προηγούμενα post. Ονόματα και τηλέφωνα έχω βρεί και ο καθένας μπορεί να βρεί. Και σίγουρα δεν μου λέει κάτι το 'Πήγαινε σ αυτόν'. Εγώ ζήτησα προσωπικές απόψεις/εμπειρίες του καθενός σχετικά με συγκεκριμένους εκπαιδευτές, πάντα με επιχειρήματα. Δεν νομίζεις πως είναι διαφορετικό αυτό?
Το καλύτερο , κατά την δική μου άποψη πάντα , δεν υπάρχει.Απλά είμαι στη φάση που πρέπει να αποφασίσω σε ποιον εκπαιδευτή να πάω και αγχώνομαι μην κάνω λάθος.
Πες πως θέλεις να στείλεις το παιδί σου σ ένα ιδιωτικό σχολείο. Δεν θα θέλεις να το στείλεις στο καλύτερό? Δεν θα θέλεις να πάρεις feedback από άλλους γονείς σχετικά με τα διάφορα σχολεία που έχουν επιλέξει, ακόμα και σχετικά με φήμες που έχουν ακούσει για κάποιο σχολείο, όσο ανακριβείς και αν είναι αυτές? Μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος χωρίς αυτά?
Σε αυτόν θα πάς. Αυτό που σου είπε δείχνει πολλά ...Ο σκύλος θα μείνει 5 εβδομάδες στην σχολή κατά την διάρκεια των οποίων καλό θα είναι να έρχεσαι και κάθε μέρα αν μπορείς, και όταν έρχεσαι θα του κάνεις εσύ το μάθημα υπό την καθοδήγηση του εκπαιδευτή πάντα.