Εκπαιδευτής...

Status
Κλειδωμένο θέμα

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
θελω να πω οτι ολη σχεδον την ημερα υπαρχουν 4 σελιδες με κριτικη και οταν απαντησα σε σχολια, τοτε "Ας περιοριστουμε στο θεμα;
H συζήτηση μετατράπηκε σε προσωπική αντιπαράθεση μεταξύ harry και sir erlic όπου και σβήστηκαν.
Εκεί ήταν και το σχόλιο στο να παραμείνουμε εντός θέματος.:)

katerina.24

Well-Known Member
14 Οκτωβρίου 2009
53
0
κώς
Ναι ρε Sir....καταλαβαίνω απόλυτα το σκεπτικό σου....(το είχα καταλάβει από το πρώτο σου post;))
αλλά δεν είναι καλύτερα έτσι που μπορεί ο καθένας να πει την άποψή του για τον εκπαιδευτή από το να πήγαινε με ένα ΠΜ;

Εγώ δεν τον ξέρω....απλά θα πω πριν πάει να τον επισκευτεί κι εμπιστευτεί τον σκύλο της η φίλη μας να διαβάσει οπωσδήποτε το ΠΩΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ!
Το εχω διαβασει ηδη αλλα ευχαριστω κ παλι για την υπενθυμιση!!!Ο λογος που ρωτησα για εκπαιδευτη ειναι πολυ πολυ απλος-εγω μενω στην Κω οπου δ εχει κανεναν εκπαιδευτη σκυλων κ ετσι αποφασισα να ψαξω οσο πιο κοντα γινεται... αλλα να ακουσω κ καποιες προτασεις απο διαφορους που ισως να γνωριζουν καποιον(Αυτο δ το εκανα μονο εδω στο φορουμ)Αν εμενα στη Ροδο θα πηγαινα εγω η ιδια να ψαξω,να ρωτησω,να μαθω, να δω....Το μονο σιγουρο ειναι πως δ περιμενα να γινει αντικειμενο αντιπαραθεσης το ερωτημα που εθεσα!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Last edited by a moderator:

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Το μονο σιγουρο ειναι πως δ περιμενα να γινει αντικειμενο αντιπαραθεσης το ερωτημα που εθεσα!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Δεν είναι τιποτα.... θα συνηθίσεις...! Σ'αυτό το φόρουμ ολα μπορούν να γίνουν αντικείμενο αντιπαράθεσης!!! :)

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
Επειδη για την προταση μου εγινε ο λογος καλο ειναι να κρινουμε τον αλλο απο τη δουλεια του και αυτα που εχει πετυχει φανερα και μη.Εγω προτεινα τον συγκεκριμενο με την ιδια ελευθερια που εσυ(Sir Erlic) με κρινεις οτι τον προτεινα. Τον γνωριζω προσωπικα, λατρευει αυτο που κανει, ιδρωνει για να το πετυχει , εχει γνωσεις και ανυσηχιες που πολλοι εξ υμων θα ζηλευαν!Εαν εσυ θελεις να αφυπνησεις τα πληθη κατεβα για πολιτικος!Το οτι τον προτεινω ανοικτα και οτι τον εμπειστευομαι σαν εκπαιδευτη βασει εμπειριων θεσης και επαγγελματος δεν νομιζω οτι χριζει κριτικης.Επισης απο οτι εχω διαβασει στους κανονες του forum δεν υπαρχει πλεον προβλημα προτασεως. Εαν εσυ εχεις να προτεινεις κατι διαφορετικο γιατι δεν το κανεις; Στο λουρι φαινεται η αξια του καθενος μας και οχι στο καλωδιο του ποντικου του pc. Το οτι εχεις 3000 post σου δινει μεγαλυτερη ελευθερια να κρινεις τον αλλο με 100; Δηλαδη τσιφλικακι του καθενος εγινε η γνωμη και η προταση του αλλου;Τωρα εαν πιστευει ο Admin οτι καπου εσφαλα ας με bannaρει!!
1ον: αυτο δεν χριζεις κριτικη δεν το ποιανω. εκτος και εαν εχεις το αλαθητο του παπα
2ον:δεν με συγκρινα ουτε με εσενα ουτε με τον ανθρωπο οποτε λουρια καλοδια και κλπ ειναι τουλαχιστον ατοπα
3ον: τα 3000 μου ποστ δεν μου δινουν κατι παραπανω απο τον οποιοδηποτε χρηστη, ο καθενας θα μπορουσε να σε κραξει. γιατι επελεξαν να μην το κανουν δεν ειναι κατι πανω στο οποιο μπορω να τοποθετηθω.

θα το επαναλαβω μπας και το κατανοησεις: το θεμα δεν ειναι οτι προτεινες καποιον (που το εκανες ανοικτα και αντρικια), το θεμα ειναι το πως τον προτεινες. αν αδυνατεις να κατανοησεις οτι ο τροπος ηταν μη παραγωγικος και μη εκπαιδευτικος για τον χρηστη που ρωταγε λυπαμαι.

αν και το θεμα εχει παρει αλλη διασταση θεωρω οτι ειναι σωστο να υπαρχει, προς επιμορφωση τον νεων.

mildecoy

Well-Known Member
14 Φεβρουαρίου 2009
294
3
Βγεθι, Κερατεα
1ον: αυτο δεν χριζεις κριτικη δεν το ποιανω. εκτος και εαν εχεις το αλαθητο του παπα
2ον:δεν με συγκρινα ουτε με εσενα ουτε με τον ανθρωπο οποτε λουρια καλοδια και κλπ ειναι τουλαχιστον ατοπα
3ον: τα 3000 μου ποστ δεν μου δινουν κατι παραπανω απο τον οποιοδηποτε χρηστη, ο καθενας θα μπορουσε να σε κραξει. γιατι επελεξαν να μην το κανουν δεν ειναι κατι πανω στο οποιο μπορω να τοποθετηθω.

θα το επαναλαβω μπας και το κατανοησεις: το θεμα δεν ειναι οτι προτεινες καποιον (που το εκανες ανοικτα και αντρικια), το θεμα ειναι το πως τον προτεινες. αν αδυνατεις να κατανοησεις οτι ο τροπος ηταν μη παραγωγικος και μη εκπαιδευτικος για τον χρηστη που ρωταγε λυπαμαι.

αν και το θεμα εχει παρει αλλη διασταση θεωρω οτι ειναι σωστο να υπαρχει, προς επιμορφωση τον νεων.
Το οτι δεν σου αρεσε ο τροπος που προτεινα καποιον δεν παει να πει οτι εισαι σωστος εσυ! Καλυπτεσαι απο την δημοκρατικοτητα του φορουμ για να την λες σε οποιον δεν σου αρεσει ο τροπος του; Και εσυ δηλαδη που εμαθες τροπους; Οπως ανεφερα και προηγουμενως δεν κρυβομαι πισω απο nicknames και avatars. Oποιος θελει να δει ποιος ειμαι, ειναι διαθεσιμο το προφιλ μου και ελευθερο το τηλεφωνο της εργασιας μου. Εξαλου οπως ανεφερα, ειμαι επαγγελματιας του χωρου και εαν θελω να προτεινω καποιον επειδη καποιος το ζητησε πιστευω οτι μπορω. Το να βαζω σαλτσες για να αρεσει σε ολους δεν ειναι στον τυπο μου. Ισως η ενασχοληση μου με σκυλους να με εκανε ευθυ και οχι μαγειρα των λεξεων. Λυπαμαι που δεν ικανοποιησα την ορεξη των ματιων σου!
Ο μεσος χειριστης ιδιοκτητης σκυλου θελει να λυσει τα προβληματα του, και οχι να γυρνα δεξια και αριστερα μεχρι να μπερδευτει και ενδεχομενως να τα παρατησει. Δεν γραφω πολυ συχνα γιατι :
α. δουλευω συνεχεια
β. μου αρεσει να παρακολουθω
Ολους αυτους τους 10 μηνες που ειμαι γραμμενος στο φορουμ το μονο που βλεπω ειναι συγκρουσεις και καρφια. Ειναι σωστο και φρονιμο να πεις την γνωμη σου σε καποιον που σε ρωταει και οχι να "την πεις" σε καποιον αλλον που προτεινει ή τελος παντων κανει καποιο λαθος!Δηλαδη η φιλοσοφια του οχλου φερνει εκπαιδευτικα συμπερασματα; Η ελευθερια της Δημοκρατιας σταματα εκει που προσβαλεται ο αλλος.Λοιπον εαν εσυ προτεινεις μια λυση σε καποιον κατευθυνσου σε αυτον και ασε τους αλλους να κανουν λαθη. Ισως μεσα απο αυτα τα λαθη να βγουν χρησιμα συμπερασματα!
(Σημ: ισως ειναι το μακροσκελεστατο ποστ μου αλλα οπως ολοι εχω το δικαιωμα της εκφρασης της σκεψης μου!)

Last edited:

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2

ενω εσενα ο τροπος σου ηταν παραγωγικοτατος και πανω απο ολα εκπαιδευτικος! Τωρα καλα μας τα λες, αλλα στην αρχη του post :eek::eek::eek:

οχι μην πας σε αυτον ! ειναι αλητης και θα σου φαει τα λεφτα.
ναι ρε η ξαδερφη της ανηψιας του μπατζανακη της αραβωνιαστικιας τους τριτου ξαδερφου του αδερφου του πατερα μου το πηγε σε αυτον το σκυλι . ασε που να σου λεω .
Δεν καταλαβαινω , και νομιζω κανενας δεν καταλαβαινει γιατι τετοια επιθεση στον mildecoy που ειπε απλα τη γνωμη του για καποιον εκπαιδευτη. Μπορεις να προτεινεις κατι; Μπορεις να αμα θελεις να πεις να παρει και αλλες γνομες; Καν'το! Δεν βλεπω τιποτα παραγογικο στο να ειρονευεσαι και να κατακρινεις με αυτο τον τροπο. Η μασημενη τροφη ειναι θεμα του καθενος πως θα την χειρηστει. Η κριτικη ικανοτητα καθε ατομου δεν μπορει να μπαινει σαν γνωμονας στο τι θα πει ο καθενας σε οποιο θεμα συζητηται στο forum! Ελεος! Αμα ειναι χαπατο ο αλλος καλα να παθει! Αμα θες να προστατευεις τα χαπατα, καντο με τροπο που να μην προσβαλεις αυτον που προτεινει κατι ανιδιοτελος και με ειλικρινια!

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
Το οτι δεν σου αρεσε ο τροπος που προτεινα καποιον δεν παει να πει οτι εισαι σωστος εσυ! Καλυπτεσαι απο την δημοκρατικοτητα του φορουμ για να την λες σε οποιον δεν σου αρεσει ο τροπος του; Και εσυ δηλαδη που εμαθες τροπους; Οπως ανεφερα και προηγουμενως δεν κρυβομαι πισω απο nicknames και avatars. Oποιος θελει να δει ποιος ειμαι, ειναι διαθεσιμο το προφιλ μου και ελευθερο το τηλεφωνο της εργασιας μου. Εξαλου οπως ανεφερα, ειμαι επαγγελματιας του χωρου και εαν θελω να προτεινω καποιον επειδη καποιος το ζητησε πιστευω οτι μπορω. Το να βαζω σαλτσες για να αρεσει σε ολους δεν ειναι στον τυπο μου. Ισως η ενασχοληση μου με σκυλους να με εκανε ευθυ και οχι μαγειρα των λεξεων. Λυπαμαι που δεν ικανοποιησα την ορεξη των ματιων σου!
Ο μεσος χειριστης ιδιοκτητης σκυλου θελει να λυσει τα προβληματα του, και οχι να γυρνα δεξια και αριστερα μεχρι να μπερδευτει και ενδεχομενως να τα παρατησει. Δεν γραφω πολυ συχνα γιατι :
α. δουλευω συνεχεια
β. μου αρεσει να παρακολουθω
Ολους αυτους τους 10 μηνες που ειμαι γραμμενος στο φορουμ το μονο που βλεπω ειναι συγκρουσεις και καρφια. Ειναι σωστο και φρονιμο να πεις την γνωμη σου σε καποιον που σε ρωταει και οχι να "την πεις" σε καποιον αλλον που προτεινει ή τελος παντων κανει καποιο λαθος!Δηλαδη η φιλοσοφια του οχλου φερνει εκπαιδευτικα συμπερασματα; Η ελευθερια της Δημοκρατιας σταματα εκει που προσβαλεται ο αλλος.Λοιπον εαν εσυ προτεινεις μια λυση σε καποιον κατευθυνσου σε αυτον και ασε τους αλλους να κανουν λαθη. Ισως μεσα απο αυτα τα λαθη να βγουν χρησιμα συμπερασματα!
(Σημ: ισως ειναι το μακροσκελεστατο ποστ μου αλλα οπως ολοι εχω το δικαιωμα της εκφρασης της σκεψης μου!)
Δεν ειναι θεμα σαβουαρ βιρβρ. εγω θεωρω οτι ο μεσο ιδιοκτητης πρεπει να ενημερωνεται. εσυ να τους προτεινουμε αυτους που εμεις γουσταρουμε γεμισμενους με απολυτους χαρακτηρισμους.

ενω εσενα ο τροπος σου ηταν παραγωγικοτατος και πανω απο ολα εκπαιδευτικος! Τωρα καλα μας τα λες, αλλα στην αρχη του post :eek::eek::eek:

Δεν καταλαβαινω , και νομιζω κανενας δεν καταλαβαινει γιατι τετοια επιθεση στον mildecoy που ειπε απλα τη γνωμη του για καποιον εκπαιδευτη. Μπορεις να προτεινεις κατι; Μπορεις να αμα θελεις να πεις να παρει και αλλες γνομες; Καν'το! Δεν βλεπω τιποτα παραγογικο στο να ειρονευεσαι και να κατακρινεις με αυτο τον τροπο. Η μασημενη τροφη ειναι θεμα του καθενος πως θα την χειρηστει. Η κριτικη ικανοτητα καθε ατομου δεν μπορει να μπαινει σαν γνωμονας στο τι θα πει ο καθενας σε οποιο θεμα συζητηται στο forum! Ελεος! Αμα ειναι χαπατο ο αλλος καλα να παθει! Αμα θες να προστατευεις τα χαπατα, καντο με τροπο που να μην προσβαλεις αυτον που προτεινει κατι ανιδιοτελος και με ειλικρινια!
που ξερεις εσυ οτι προτεινει με ανιδιοτελεια και ειλικρινια γιατι εγω δεν ξερω αν το κανει με ιδιοτελεις σκοπους θα εχεις καποιο κληρονομικο χαρισμα. Στην πραγματικοτητα δεν τον ειρωνευτικα και ναι θεωρω μακραν ποιο παραγωγικο αυτο που εκανα εγω
.

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
www.giokobullmastiffs.com
το αν προτεινει καποιος οτιδηποτε με ανιδιοτελεια η οχι εννοειται οτι το ευρυ κοινο δεν το γνωριζει. Ομως καθενας αν τον ενδιαφερει μπορει να το ελεγξει κανοντας μια υποτυπωδη ερευνα. Το επισημαινω ξανα οτι η μασημενη τροφη ειναι ιδιαιτερα χρησιμη σε καποιον που εχει ορεξη να κανει και ενα ψαξιμο, τωρα αν το κανει η την αποδεχτει αυτουσια ειναι δικο του το θεμα. Αν ενας τροπος ειναι παραγωγικοτερος η οχι καθενας το κρινει διαφορετικα δεν μπορει ομως να θεωρει τον τροπο του αξιωμα που θα ακολουθουν και οι υπολοιποι.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
το αν προτεινει καποιος οτιδηποτε με ανιδιοτελεια η οχι εννοειται οτι το ευρυ κοινο δεν το γνωριζει. Ομως καθενας αν τον ενδιαφερει μπορει να το ελεγξει κανοντας μια υποτυπωδη ερευνα. Το επισημαινω ξανα οτι η μασημενη τροφη ειναι ιδιαιτερα χρησιμη σε καποιον που εχει ορεξη να κανει και ενα ψαξιμο, τωρα αν το κανει η την αποδεχτει αυτουσια ειναι δικο του το θεμα. Αν ενας τροπος ειναι παραγωγικοτερος η οχι καθενας το κρινει διαφορετικα δεν μπορει ομως να θεωρει τον τροπο του αξιωμα που θα ακολουθουν και οι υπολοιποι.
Ετσι ακριβώς!:)

mildecoy

Well-Known Member
14 Φεβρουαρίου 2009
294
3
Βγεθι, Κερατεα
H katerina 24 ρωτησε εαν γνωριζουμε εκπαιδευτη στη Ροδο στο αρχικο ποστ. Εκει απαντησα απλα και με ευθυτητα. Τον εμπειστευομαι εγω σαν Γιωργος και το αναφερω. Τωρα εαν εσεις εχετε κατι αλλο να προτεινετε τοτε καντε το. Ομως απευθυνομενοι σε εκεινον που εχει αναγκη και οχι στον τροπο μου. Εξαλου δεν εθιξα κανεναν περα απο καποιους που δεν τους αρεσε ο τροπος μου. Προβλημα τους στο μυαλο τους. Το forum ασχολειται με τους σκυλους και οχι με την διορθωση συμπεριφορας των μελων του.Προσωπικα, μαθηματα χαρακτηρα περνω απο τη ζωη που οδηγω και οχι απο το forum.

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
Δεν ειναι θεμα σαβουαρ βιρβρ. εγω θεωρω οτι ο μεσο ιδιοκτητης πρεπει να ενημερωνεται. εσυ να τους προτεινουμε αυτους που εμεις γουσταρουμε γεμισμενους με απολυτους χαρακτηρισμους.

που ξερεις εσυ οτι προτεινει με ανιδιοτελεια και ειλικρινια γιατι εγω δεν ξερω αν το κανει με ιδιοτελεις σκοπους θα εχεις καποιο κληρονομικο χαρισμα. Στην πραγματικοτητα δεν τον ειρωνευτικα και ναι θεωρω μακραν ποιο παραγωγικο αυτο που εκανα εγω
.
Ωραια, σωστος, δεν το ξερω. Γιαυτο το λογο ακριβως θα το εψαχνα αν ζητουσα καποια πληροφορια. Αν δεν το εψαχνα , καλα να παθω. Αμα καθε forum χρειαζεται και εναν Robben των Χαζων..... τη βαψαμε!

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Επειδή το θέμα έχει ξεφύγει από το αρχικό και μάλιστα ο άμεσα ενδιαφερόμενος και συγγραφέας της δημοσίευσης απέχει, θα ήταν καλύτερο να τερματίσουμε την συζήτηση.

Έτσι και αλλιώς, εξηγήσεις και απόψεις δόθηκαν από όλες τις πλευρές.

Ευχαριστούμε πολύ!

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.250
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul