Εκπαιδευτής για επιθετικά σκυλιά

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
Ζητώ συγγνώμη εξ'αρχής που βάζω και δεύτερο θέμα για το ίδιο πρόβλημα, θα είναι πιο ευδιάκριτο αυτό που ζητάω λόγω τίτλου. Έψαξα κάμποσο στο φόρουμ αλλά δεν μπόρεσα να βρω αυτό που ήθελα:

Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποιον εκπαιδευτή έμπειρο σε δύσκολα, επιθετικά σκυλιά? Για διόρθωση συμπεριφοράς δηλαδή...

Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
zouzoune εγώ πρότεινα τον Θέο Κουτσόπουλος (ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΚΥΛΩΝ, κομμωτηριο σκυλων, Ξενοδοχείο ζώων, Εκπαίδευση σκύλων, ksenodoxeio zwwn, ekpaideush skulwn, Εκπαίδευση σκύλων, ksenodoxeio zwwn, ekpaideush skulwn, Ξενοδοχείο ζώων) για τον απλούστατο λόγο ότι αυτόν ξέρω από προσωπική άποψη, όπως ζήτησε το μέλος. Εκτός από τη βυ του δικού μου στα ομαδικά μαθήματα είδα πολύ δύσκολες περιπτώσεις να τα πηγαίνουν άριστα.

Η άποψή μου είναι ότι πρέπει να πάρει διάφορες γνώμες, να δει από κοντά και να αποφασίσει.

Βλέπω να έχεις κάνει υπέροχα πράγματα με τον κούκλο σκύλαρό σου, γιατί δεν προτείνει και εσύ; Θα με ενδιέφερε και προσωπικά.

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια μέχρι τώρα :)
Μίλησα με δύο εκπαιδευτές που φυσικά θέλουν να τον δουν από κοντά για αξιολόγηση.
Να δούμε τώρα, γιατί δεν έχω αυτοκίνητο (όλα του γάμου δύσκολα...)

Φυσικά, θέλω να μιλήσω με όσους περισσότερους μπορώ, όποια πληροφορία ευπρόσδεκτη!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.823
20.164
Στον χώρο σου δεν θα έρχονται; Τι πειράζει να μην έχεις αυτοκίνητο;

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
zouzoune εγώ πρότεινα τον Θέο Κουτσόπουλος (ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΚΥΛΩΝ, κομμωτηριο σκυλων, Ξενοδοχείο ζώων, Εκπαίδευση σκύλων, ksenodoxeio zwwn, ekpaideush skulwn, Εκπαίδευση σκύλων, ksenodoxeio zwwn, ekpaideush skulwn, Ξενοδοχείο ζώων) για τον απλούστατο λόγο ότι αυτόν ξέρω από προσωπική άποψη, όπως ζήτησε το μέλος. Εκτός από τη βυ του δικού μου στα ομαδικά μαθήματα είδα πολύ δύσκολες περιπτώσεις να τα πηγαίνουν άριστα.

Η άποψή μου είναι ότι πρέπει να πάρει διάφορες γνώμες, να δει από κοντά και να αποφασίσει.

Βλέπω να έχεις κάνει υπέροχα πράγματα με τον κούκλο σκύλαρό σου, γιατί δεν προτείνει και εσύ; Θα με ενδιέφερε και προσωπικά.
Εχω ακουσει τα καλυτερα για τον Θέο.
Απο εκει και περα δεν εχω καποιον που να μπορω να προτεινω διοτι δεν ξερω,και αυτος που με βοηθησε με τον σκυλο μου ειναι ιδιωτης :D.
Η "ενσταση" μου ειναι οτι δεν χρειαζεται πμ.
Δεν εχεις κατι να κρυψεις.Λες την γνωμη σου και η καποιος θα το δει και θα πει ωπα αυτος μου εχει κανει αυτο και αυτο,η καποιος θα πει οπως εγω (πχ) οτι εχω ακουσει καλες κριτικες.
+1

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
Στον χώρο σου δεν θα έρχονται; Τι πειράζει να μην έχεις αυτοκίνητο;
Θέλουν και οι δύο να πάω εκεί για την αξιολόγηση, ο ένας για να μην γίνει στον χώρο του Μάρλεϋ και ο άλλος γιατί δεν μπορεί πριν από Σεπτέμβρη να έρθει Αθήνα.
Βρήκα μια λύση για αύριο το απόγευμα, ελπίζω να έχουν ελεύθερα ραντεβού. [-o<

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.264
Μέλη
20.041
Νεότερο μέλος
Tarotzouro