Εκπαιδευση

Cristina_b

Member
3 Σεπτεμβρίου 2015
5
5
42
Καλησπερα σε ολους!!
Αναρωτιομουν αν ξερει κανεις καποιον εκπαιδευτη (θετικη προσεγγιση) στο Αιγιο η στην Πατρα!Μολις εχθες εσωσα απο βεβαιο ξυλοδαρμο ενα σκυλακο 8 μηνων!!Δυστηχως δεν προλαβα τα παλιοπαιδα που τον χτυπαγαν!Κ οι γειτονες μου ειπαν οτι πριν μια εβδομαδα το πεταξε κυριολεκτικα ενα αμαξι στον δρομο!Το θεμα ειναι οτι δεν ακουει καθολου!Του μιλας κ δεν αντιδραει!Σπιτι εχω κ ενα γουεστι το οποιο ειναι εκπαιδευμενο αλλα φοβαμαι να τα αφησω μονα τους μηπως το μικρο επιτεθει(η γιατρος που το πηγα για εμβολια μου ειπε οτι ειναι ημιαιμος γερμανικος ποιμενικος)κ ειναι δυσκολο κ για το γουεστι να βγαινει στον κηπο,μιας κ το μικρο δεν επιδεχεται λουρι!Αν γνωριζετε καποιον οικονομικο εκπαιδευτη (γιατι ειναι δυσκολες εποχες κ ηδη με εξετασεις κ ολα τα απαραιτητα εδωσα πανω απο 200 ευρω)σας παρακαλω ενημερωστε με!!Ευχαριστω για τον χρονο σας!!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.768
7.927
Προς το παρόν κέρδισε την εμπιστοσύνη του και ξεκινα μόνη σου να τον βοηθάς. Είναι πιθανότατα σοκαροσμένος ακόμα.

Cristina_b

Member
3 Σεπτεμβρίου 2015
5
5
42
Προς το παρόν κέρδισε την εμπιστοσύνη του και ξεκινα μόνη σου να τον βοηθάς. Είναι πιθανότατα σοκαροσμένος ακόμα.
Ευχαριστω για την αμεση απαντηση!Ειναι παρα πολυ!!!Σημερα ηταν κ δυσκολη μερα,αυτοκινητο(το οποιο τρεμει για ευνοοιτους λογους)γιατρος,εμβολια,μπανιο κ μεσα σε ολα κ αγνωστοι ανθρωποι γυρω του!Με το γουεστι τι να κανω,να το αφηνω κοντα του??Ειναι χοροπηδηχτουλης κ φοβαμαι μην τον αγριεψει κ τρεχω μετα!!

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
προτείνω να πάρετε όλοι το χρόνο σας. Με το γουέστι να τα φέρνεις σταδιακά σε επαφή και υπό τη δική σου επίβλεψη. Ίσως πάρει λίγο χρόνο παραπάνω, αλλά στο τέλος πιστεύω θα κερδίσεις την εμπιστοσύνη του. Έχε υπομονή και μπράβο για την κίνησή σου :)

Cristina_b

Member
3 Σεπτεμβρίου 2015
5
5
42
Καπως ετσι λεω να το κανω για αρχη κ βλεπω στην πορεια!!Θα χρειαστει αρκετος καιρος για να με εμπιστευτει το μονο σιγουρο!!Εφαγε κ κοιμηθηκε πολυ σημερα!!Δεν τον ενοχλω κ εγω,τιν αφηνω να εγκλιματιστει οσο μπορει!Γενικα ειναι πολυ ησυχος,μονο χαδια ζηταει!Του ελειπε η ηρεμια μαλλον,να μην κοιματε με το ενα ματι ανοιχτο!Σωθηκε ενα ακομα απο τον δρομο!!Ευχαριστω για την απαντηση κ το ενδιαφερων!!

Cristina_b

Member
3 Σεπτεμβρίου 2015
5
5
42
δηλαδη θα τον κρατησεις?
Ετσι λεω!!Αμαρτια δεν ειναι να τον πεταξω στον δρομο?Σε τι θα διεφερα απο τους προηγουμενους?Λεω να προσπαθησω αν θελει κ ο ιδιος να του δωσω μια καλη ζωη με πολυ αγαπη κ παιχνιδι!!

Cristina_b

Member
3 Σεπτεμβρίου 2015
5
5
42
Οι εξετασεις αιματος ειναι παρα πολυ καλες!Αυριο θα εχουμε κ τα αποτελεσματα για το καλαζαρ!Αλλα ακομα κ να εχει με τα χαπακια του θα ειναι μια χαρα!Μονο το θεμα της εκπαιδευσης εκκρεμει!Αλλα πιστευω οτι μολις οικοιοποιηθει τον σπιτι θα ειναι πιο δεκτικος!

• Like
Reactions: GRDANE