Εκπαιδευση

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
εγω τωρα το χειμωνα της φωναζω ΜΗ και κατεβαινει σε χρονο μηδεν,,, γιατι ολο τσαλαβουταει σε λασπονερα στο κηπο στα παρτερια... και δεν με ακουμπαει,,, οταν ειναι στεγνα και πηδαει απλα της πιανω τα ποδια την κραταω λιγο εκει και μετα την αφηνω κατω,,, οταν ειναι στεγνα τη φωναζω χτυπαω το στηθος μου και πηδαει επανω και ακουμπαει τα ποδια της και καθεται ορθια,,, αλλα εμενα με ξερει και την ξερω και γενικα σταματησε να χαζοδαγκωνει,,, 10 μηνων μεγαλωσετωρα...

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Οταν πηδαει πανω σας θα του γυριζεις την πλατη. Θα προσπαθησει να ερθει απο την αλλη για να πηδηξει πανω σας αλλα και παλι θα γυρισεις πλατη. Οκ ειναι λιγο καπως γιατι γυριζεις σαν την σβουρα αλλα ειναι η καλυτερη λυση. Ποσο μαλλον σε σκυλο που δεν γνωριζεις και τοσο καλα. Οσο "χορευεται" γυρνοντας γυρω γυρω δεν του μιλας ουτε τον κοιτας. Μολις ηρεμησει τοτε τον χαιδευεις και τους λες μπραβο.
Και για τα δαγκωματα το ιδιο σχεδον κανεις. Με το που δαγκωνει φωναζεις ενα αουυυυ και γυριζεις πλατη.

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
εγώ προτιμώ μόλις πηδάει πάνω μου να του πιάνω τα πόδια και να τα κρατάω οταν αρχίσει να διαμαρτύρεται γιατί κουράστηκε τα κρατάω λίγο ακόμα και μετά αφήνω, αλάνθαστη μέθοδος πάνω απο 2η φορά δεν νομίζω οτι θα θέλει κανείς να το ξαναπάθει.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul