Εκπαίδευση σκύλου να κοιμάται έξω το βράδυ

Gwgw & "prigkipas"

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2011
217
0
Κρήτη
Στο δωμάτιο μου έχω ήδη το Πριγκηπά... Γι'αυτο και κοιμάται μονη της σε ενα δωμάτιο... Μάλλον πως για της μέρες που θα έχουμε τους φιλοξενούμενους θα την πάρω εγω στο δωματιό μου να κοιμάμαστε και οι 3 μαζι...
Και τώρα στεναχωριέται που κοιμάται μονη της... γιατι το βραδυ κλαίει που και που οταν την παμε στο δωμάτιο της...

ευχαριστώ πολυ...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.805
20.127
Και δεν χωράνε βρε Γωγώ μου, δυό μικρόσωμα σκυλάκια στο δωμάτιό σου;
Εγώ στο δικό μου δωμάτιο, δεν έχω χώρο να πατήσω. Αλλά η αγέλη μου, είναι ευτυχισμένη που είναι μαζί.

Και βέβαια στενοχωριέται και κλαίει. Αφού θέλει να είναι μαζί σου και όχι μόνη της. Αδικο έχει;

Gwgw & "prigkipas"

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2011
217
0
Κρήτη
Όχι δεν έχει άδικο... θα φροντίσω απο δω και πέρα να μην μένει μόνη της τα βράδυα... είναι ασχημο να κλαίει που είναι μόνη της ενω ο Πρίγκηπας κοιμάται πάνται με παρέα...

Όσο για τους γονείς μου πρέπει να τους πληροφορήσω λιγο καλυτερα για της αρρωστιες των σκυλιων...

:) :) :)

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Κορίτσι μου τα σκυλιά σε άλλα πράγματα είναι πιο ευπαθή από 'μας και σε άλλα λιγότερο. Είναι γεγονός όμως πως κι εμένα αν με άφηνες στην αυλή αργά ή γρήγορα κάτι θα πάθαινα.
Μακάρι καθένας μας να ζούσε σε σπίτι με αυλή και να τη χαιρόταν με την οικογένεια και τα σκυλάκια του όλοι μαζί. Το να διαχωρίζουμε την οικογένεια είναι λάθος, όπως και το να δίνουμε περισσότερα σε ένα μέλος της (Πρίγκηπας) απ' ότι σε ένα άλλο (Μίσσα). Επίσης η αυλή είναι μέρος για να χαλαρώνουμε, να παίζουμε, να ερχόμαστε σε επαφή με τη φύση και το πιο αρχέγονο εγώ μας, αλλά δεν είναι μέρος για να κοιμόμαστε τουλάχιστον όχι επί μονίμου βάσεως, εγκυμονούν κίνδυνοι και χρειάζονται προβλέψεις που θα κρίνανε τη διαβίωση σε μια αυλή ασύμφορη οικονομικά, μιας και θα έπρεπε να κάνουμε την αυλή, σπίτι κι εφ' όσον έχουμε ήδη σπίτι δε χρειαζόμαστε κι άλλο.
Τα σκυλάκια θέλουν να είναι μαζί μας όχι χώρια μας. Ο Πρίγκηπας που είναι αυτή τη στιγμή, κυλιέται σε όλο το δωμάτιο ή κάθεται σε μια γωνίτσα κοντά σου; Θέλουν να είναι κοντά μας ακόμη κι αν όλο το δωμάτιο είναι 2χ0.50.
Κρίμα δεν είναι να στο τσιμπήσει καμιά σκνίπα και να το χάσεις, ή να νομίζεις πως τα έχεις προβλέψει όλα και αυτή η σκνίπα που δεν το τσίμπησε ή μια βλαβερή βρωμιά να πέσουν στο νεράκι του; Κρίμα για το ζωάκι πρώτα απ' όλα και για 'σενα.

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
αν μια φορά είναι άδικο να μένει το σκυλί εκτός σπιτιού, είναι δέκα φορές άδικο το να χαίρουν διαφορετικής αντιμετώπισης και δη για τόσο σοβαρό από απόψη αγελης θέμα. Δεν ξέρω αν τα σκυλιά πονάνε αλλά ως παιδί που βίωσε για έτη κ βιώνει αυτό το διαχωρισμό, να ξέρεις πως π ο ν α ε ι και το ρημαδι το γιατι; μπορει να σε τρελάνει. Δεν ξέρω αν τα σκυλιά απορούν αλλά όπως δεν είναι σωστό να το βιώνει ο άνθρωπος, έτσι κ το σκυλί μας που μόνο αφοσίωση μας δίνει...

Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
Κορίτσι μου τα σκυλιά σε άλλα πράγματα είναι πιο ευπαθή από 'μας και σε άλλα λιγότερο. Είναι γεγονός όμως πως κι εμένα αν με άφηνες στην αυλή αργά ή γρήγορα κάτι θα πάθαινα.
Μακάρι καθένας μας να ζούσε σε σπίτι με αυλή και να τη χαιρόταν με την οικογένεια και τα σκυλάκια του όλοι μαζί. Το να διαχωρίζουμε την οικογένεια είναι λάθος, όπως και το να δίνουμε περισσότερα σε ένα μέλος της (Πρίγκηπας) απ' ότι σε ένα άλλο (Μίσσα). Επίσης η αυλή είναι μέρος για να χαλαρώνουμε, να παίζουμε, να ερχόμαστε σε επαφή με τη φύση και το πιο αρχέγονο εγώ μας, αλλά δεν είναι μέρος για να κοιμόμαστε τουλάχιστον όχι επί μονίμου βάσεως, εγκυμονούν κίνδυνοι και χρειάζονται προβλέψεις που θα κρίνανε τη διαβίωση σε μια αυλή ασύμφορη οικονομικά, μιας και θα έπρεπε να κάνουμε την αυλή, σπίτι κι εφ' όσον έχουμε ήδη σπίτι δε χρειαζόμαστε κι άλλο.
Τα σκυλάκια θέλουν να είναι μαζί μας όχι χώρια μας. Ο Πρίγκηπας που είναι αυτή τη στιγμή, κυλιέται σε όλο το δωμάτιο ή κάθεται σε μια γωνίτσα κοντά σου; Θέλουν να είναι κοντά μας ακόμη κι αν όλο το δωμάτιο είναι 2χ0.50.
Κρίμα δεν είναι να στο τσιμπήσει καμιά σκνίπα και να το χάσεις, ή να νομίζεις πως τα έχεις προβλέψει όλα και αυτή η σκνίπα που δεν το τσίμπησε ή μια βλαβερή βρωμιά να πέσουν στο νεράκι του; Κρίμα για το ζωάκι πρώτα απ' όλα και για 'σενα.
ΣΩΣΤΟΣ!

giorgos kriti

Well-Known Member
24 Σεπτεμβρίου 2008
584
0
Σε οτι αφορα παντως το γαυγισμα το ποιο καλο σημειο να ειναι ενας σκυλος και να μην γαυγιζει ειναι μεσα στο σπιτι
να τους το πεις και αυτο :p

γιατι απο τη στιγμη που θεωρει το σπιτι εκει δικο της
τοτε θα θελησει να το προστατευσει απο οτι θεωρει "εχθρο" ακομα και γατες και αλλα πολλα
οποτε ειναι λογικο ενα σκυλι να γαυγιζει ποιο πολυ οταν ειναι εξω....

παρτην στο δωματιο σου μια χαρα θα ειναι ;)

Gwgw & "prigkipas"

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2011
217
0
Κρήτη
Κατάλαβα απολύτως τι εννοείται... Είναι άδικο το ενα να κοιμαται μονο του και το άλλο μαζι μου... Και οι κίνδυνοι έξω το βράδυ ειναι πολυ όπως είπατε και εσεις... ότι κι αν της κάνω εγω δεν θα μπορέσω να την προφυλάξω τόσο καλά... Το τελευταίο που θέλω ειναι να τρέχουμε στον γιατρό...
Δεν είχα σκεφτει οτι μπορεί να νιώθει ετσι ενα σκυλάκι λόγω του διαχωρισμού...
Καλύτερα να κοιμάμαι με 2 σκυλάκια στο κρεβάτι μου και να μην χωράμε στο κρεβάτι... παρα να αφήσω εξω το Θηρίο μας (ετσι λέμε την Μίσσα χαϊδευτικά :p ) να πάθει τίποτα... :)

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Δεν είναι ανάγκη να κοιμάστε και αγκαλιά στο κρεβάτι!

Πάρε 2 πατάκια και στρώστα σε 2 γωνίες του δωματίου σου και βαλ'τα να κοιμούνται εκεί!

Θέλουν την παρουσία σου στο χώρο!Αυτό αποζητούν!

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
σε καταλαβαινω οσο αφωρα τους φιλοξενουμενους απολυτα κατι τετια μου λεγανε και οι γωνεις μου και καλα να μαθει να κοιματε εξω γιατι δεν θελουν σκυλια οι αλοι μες στο σπιτι αλλα μετα τους ειπα πως και εγω δεν θελω ξενους μες στο σπιτι αλλα το ανεχομαι οποτε θα ανεχτουν και αυτοι τον Τζερυ θελουν δε θελουν και ετσι εγινε. προταιρεοτητα εχει η οικογενεια μου για τους αλους δεν μου κεγεται καρφακι. ποτε δεν θα αλαξω το προγραμμα της οικογενειας μου ουτε θα το επιτρεψω απο τον πατερα μου η τη μανα μου να το κανουν για να βολευτουν αλοι. οι αλοι ειναι υποχρεωμενοι να βολευτουν στο προγραμμα μας και ας μην τους αρεσει αλιως υπαρχει και η πορτα. χαρη τους κανουμε που τρωνε και κοιμουντε σπιτι μας αντι να πληρωνουν σε κανενα ξεναδοχειο θελουν και τα ρεστα τωρα...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.252
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97