Εκπαίδευση σκύλου για προστασία

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Πολλοι εκπαιδευτες οταν μιλανε για τον σκυλο, χρησιμοποιουν τον ορο ''νεύρα'' και μαλιστα οταν συγκρινουν σκυλια μπορει να πουνε οτι το ταδε σκυλι εχει πιο καλα ''νευρα''.
Ισορροπια και ανισορροπια(εστω και αν δεν ειναι οι σωστες λεξεις αυτες), υπαρχει σε καθε νοημων ενεργητικο πλασμα. Το ποιος θα το κρινει και πως, ειναι μια αλλη συζητηση...

mariosn

Well-Known Member
17 Αυγούστου 2010
249
2
βασικα μακρηγορω ,ενω θελω να πω κατι πολυ απλο...μην ψαχνουμε τον απολυτο ελεγχο η απλα ενα καλυτερο κοντρολ του σκυλου ,μεσω της εκπαιδευσης φυλαξης.μπορει να ερθει κ χωρις αυτο.δινοντας εμφαση στο καλυτερο κοντρολ,καποιος που δεν ξερει,θα οδηγηθει στο συμπερασμα οτι πρεπει να κανει κ τετοια εκπαιδευση κ το μονο που θα καταφερει,ισως,ειναι να εχει συμπεριφορες που δεν μπορει να χειριστει,οποτε εναν κατεστραμμενο κ αχρηστο με τον καιρο ,σκυλο...
Σ'αυτό έχεις φυσικά απόλυτο δίκιο.

SwthrhsMul

Member
22 Απριλίου 2012
5
0
Εγώ παλι θα σου προτείνω τον δικό μου εκπαιδευτή...τον εχω προτείνει σε αρκετούς και όσοι πήγαν εμειναν πολύ ευχαριστημένοι...οπως φυσικά κ εγώ...smart dog είναι η σχολή και το τηλέφωνο 2102401397...έχει καλές τιμές γενικότερα...και πολύ καλό περιβάλλον, πολυ υπευθυνος,καθαρος και ικανος στη δουλέια του...

apoth13

Well-Known Member
25 Απριλίου 2011
199
1
Athens
Επισης, προσοχη μην περδεψουμε την ισορροπία με την αντίδραση.. Το να αντιδράσει ένα σκυλι πιο έντονα η σε πιο χαλαρή θεωρητικά κατάσταση, δεν σημαίνει ότι είναι ανισορροπο, ούτε σημαίνει ότι μόνο θα γαυγισει λ δεν θα δαγκωσει.εαν κάποιος θέλει αυτο το πράγμα,γίνεται. Κ
Μύγες θα φάει κ κουνούπια, απλα πρέπει να έχει ισορροπία ο ιδιοκτήτης πιο πολυ, παρα το σκυλι.
ακριβως ετσι..και για αυτο ενας σοβαρος εκπαιδευτης η εκτροφειο με ''ετοιμα'' σκυλια δεν θα ''δωσει'' ποτε η θα εκπαιδευση εναν σκυλο σωματοφυλακα σε εναν τετοιο ενθρωπο

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97